Mr.Ackles Yönetici Yardımcısı
Kayıt tarihi : 25/06/10 Mesaj Sayısı : 2531 Paylaşım Puanı : 2629 Yaş : 29
| Konu: Rihanna-Rockstar [Çeviri] Ptsi Tem. 19, 2010 9:25 pm | |
| Uh, uh I told ya, baby Anlattım, bebeğim Uh-oh Uh-oh I told ya, baby Anlattım, bebeğim Uh-oh Uh-oh I told ya, baby Anlattım, bebeğim Uh-oh Uh-oh I told ya, baby Anlattım, bebeğim Uh-oh Uh-oh I told ya, baby Anlattım, bebeğim Uh-oh Uh-oh I told ya Anlattım
Got up in the club Kulüpte uyandım Posted in the back Arkadan aktarılmış Feeling so good Çok iyi hissediyorum Looking so bad Çok kötü görünüyorum
Rocking this skirt Bu eteği sarsıyorum Rocking this club Bu kulübü sarsıyorum Got my middle finger up Orta parmağımı kaldırdım I dont really give a f*** Gerçekten bir s...kme vermiyorum
Rocking these diamonds Bu elmasları sarsıyorum Im rocking this chain Bu zinciri sarsıyorum Make sure you get a picture Bir resim aldığından eminim I'm rocking my fame Ünümü sarsıyorum
To be with you is Seninle olmam için You gotta be what you are Ne isen o olmalısın The only thing Im missing Özlediğim tek şey Is a black guitar Siyah bir gitar
Im a rockstar Ben bir rock yıldızıyım Hey baby Hey bebeğim Im a rockstar Ben bir rock yıldızıyım Hey baby Hey bebeğim
Big city, Büyük bir şehir, Bright lights, Parlak ışıklar, Sleep all day, Bütün gün uyumak, Up all night Bütün gece uyanık kalmak
Im a rockstar Ben bir rock yıldızıyım Hey baby Hey bebeğim Im a rockstar Ben bir rock yıldızıyım Hey baby Hey bebeğim
Hey baby its.. Hey bebeğim bu Big cities Büyük şehirler And white lights Ve beyaz ışıklar Sleep all day Bütün gün uyumak Up all nights Bütün gece uyanık kalmak
Baby Im a Bebeğim ben Oh, baby Im a Oh, bebeğim ben Oh, baby Im a Oh, bebeğim ben Oh, baby Im a Oh, bebeğim ben Oh, baby Im a Oh, bebeğim ben Oh, baby Im a Oh, bebeğim ben Oh, baby Im a Oh, bebeğim ben Oh, baby Im a Oh, bebeğim ben Hey, hey, hey Hey, hey, hey
Six inch walker Altı inç yürüyen kişi Big sh** talker Büyük b..k konuşan kişi I never play the victim Asla kurban ile oynamam Id rather be a stalker Daha doğrusu avına sokulan bir avcı olurum
So baby take me in Yani bebeğim aldat beni I'll disobey the law Yasalara uymayacağım Make sure you frisk me good Benimle iyi oynaşacağından eminim Check my panties and my bra Külotumu ve sütyenimi tut
Wild out Vahşi dışarı A crazy house Çılgın bir ev With my white jacket on Beyaz ceketim ile Wont you come Gelmeyecek misin And sign me out Ve beni işaret etmeyecek misin
To be with you is Seninle olmam için You gotta be what you are Ne isen o olmalısın The only thing Im missing Özlediğim tek şey Is a black guitar Siyah bir gitar
Big city Büyük bir şehir Bright lights Parlak ışıklar Sleep all day Bütün gün uyumak Up all night Bütün gece uyanık kalmak
Hey baby Hey bebeğim Im a rockstar Ben bir rock yıldızıyım Hey baby Hey bebeğim Im a rockstar Ben bir rock yıldızıyım
Hey baby its.. Hey bebeğim bu Big cities Büyük şehirler Bright lights Parlak ışıklar Sleep all day Bütün gün uyumak Up all nights Bütün gece uyanık kalmak
Baby Im a Bebeğim ben Oh, baby Im a Oh, bebeğim ben Oh, baby Im a Oh, bebeğim ben Oh, baby Im a Oh, bebeğim ben Oh, baby Im a Oh, bebeğim ben Oh, baby Im a Oh, bebeğim ben Oh, baby Im a Oh, bebeğim ben Oh, baby Im a Oh, bebeğim ben Hey, hey, hey Hey, hey, hey
Hey Hey Im rocking out tonight Bu gece dışarıyı sarsacağım Cause I cant wait till tomorrow Çünkü yarına kadar bekleyemem Im a live my whole life Bütün hayatım için hayattayım In the night Gece Cause I aint got time to borrow Çünkü borç almak için zamanım yok Im rocking out tonight Bu gece dışarıyı sarsacağım Why wait till tomorrow Neden yarına kadar bekleyeyim Im a live my whole life Bütün hayatım için hayattayım In the night Gece
Big cities Büyük şehirler White lights Beyaz ışıklar Sleep all day Bütün gün uyumak Up all nights Bütün gece uyanık kalmak
Hey baby Hey bebeğim Im a rockstar Ben bir rock yıldızıyım Hey baby Hey bebeğim Im a rockstar Ben bir rock yıldızıyım
Hey baby its.. Hey bebeğim bu Big cities Büyük şehirler And white lights Ve beyaz ışıklar Sleep all day Bütün gün uyumak Up all nights Bütün gece uyanık kalmak
Baby Im a Bebeğim ben Oh, baby Im a Oh, bebeğim ben Oh, baby Im a Oh, bebeğim ben Oh, baby Im a Oh, bebeğim ben Oh, baby Im a Oh, bebeğim ben Oh, baby Im a Oh, bebeğim ben Oh, baby Im a Oh, bebeğim ben Oh, baby Im a Oh, bebeğim ben Hey, hey, hey Hey, hey, hey | |
|