|
| ''A Fairly Odd Movie, Grow Up Timmy Turner'' Fragmanları Ve Sahne Arkası Görüntüler | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
DrakeBell Yeni Üye
Kayıt tarihi : 31/05/10 Mesaj Sayısı : 23 Paylaşım Puanı : 60 Yaş : 26
| Konu: ''A Fairly Odd Movie, Grow Up Timmy Turner'' Fragmanları Ve Sahne Arkası Görüntüler Çarş. Tem. 06, 2011 4:19 pm | |
| ''A Fairly Odd Movie, Grow Up Timmy Turner'' Fragman 1 : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]''A Fairly Odd Movie, Grow Up Timmy Turner'' Fragman 2 : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]''A Fairly Odd Movie, Grow Up Timmy Turner'' Fragman 3 : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]''A Fairly Odd Movie, Grow Up Timmy Turner'' Fragman 4 : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]''A Fairly Odd Movie, Grow Up Timmy Turner'' Sahne Arkası: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]''A Fairly Odd Movie, Grow Up Timmy Turner'' Haberler : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]''A Fairly Odd Movie, Grow Up Timmy Turner'' Tanıtım : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | irmak Üye
Kayıt tarihi : 08/09/10 Mesaj Sayısı : 53 Paylaşım Puanı : 51 Yaş : 25
| Konu: Geri: ''A Fairly Odd Movie, Grow Up Timmy Turner'' Fragmanları Ve Sahne Arkası Görüntüler Ptsi Tem. 11, 2011 9:44 pm | |
| Filmin tamamını nereden izleyebilirim? Bir bilgisi olan lütfen söyleyebilir mi ? | |
| | | ◊ƒοx◊ Moderatör
Kayıt tarihi : 20/02/11 Mesaj Sayısı : 3871 Paylaşım Puanı : 4672 Yaş : 27
| Konu: Geri: ''A Fairly Odd Movie, Grow Up Timmy Turner'' Fragmanları Ve Sahne Arkası Görüntüler Ptsi Tem. 11, 2011 10:05 pm | |
| - irmak demiş ki:
- Filmin tamamını nereden izleyebilirim? Bir bilgisi olan lütfen söyleyebilir mi ?
Daha internette çıkmamış ama yakında kayıt ederler internete | |
| | | scorpionss Forum Düzenleyici
| Konu: Geri: ''A Fairly Odd Movie, Grow Up Timmy Turner'' Fragmanları Ve Sahne Arkası Görüntüler Ptsi Tem. 11, 2011 10:07 pm | |
| Evet internette videosu yok olsaydı belki çevirirdim ama daha yok,ama çıkıncada çevirir miyim bilmiyorum Sharpay filminden sonra That Darn Cat (1997) filmini çevirmeyide düşünüyorumda | |
| | | ◊ƒοx◊ Moderatör
Kayıt tarihi : 20/02/11 Mesaj Sayısı : 3871 Paylaşım Puanı : 4672 Yaş : 27
| | | | scorpionss Forum Düzenleyici
| Konu: Geri: ''A Fairly Odd Movie, Grow Up Timmy Turner'' Fragmanları Ve Sahne Arkası Görüntüler Ptsi Tem. 11, 2011 10:21 pm | |
| - ◊ƒοx◊ demiş ki:
- scorpionss demiş ki:
- Evet internette videosu yok olsaydı belki çevirirdim ama daha yok,ama çıkıncada çevirir miyim bilmiyorum Sharpay filminden sonra That Darn Cat (1997) filmini çevirmeyide düşünüyorumda
Nedenki onun konusu nedir, başka bir film çevirsen olurmu onu neden çeviriyorsunki İnternetten araştırabilirsin emin ol izlerken çok seveceksiniz filmi sonra çevireceğim zaten sırayla film çeviriyorum ondan sonrada başka filmler olabilir ama Sabrina filmide var. Ama filmi Dıgıturk'te Türkçe dublajlı izledim çok sevdim internette Türkçe altyazılı falan yokmuş şimdi videosunu indiriyorum çevireceğim zaman hemen çevireceğim çok güzel bir Disney filmi link [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bu film 2.ci yeniden çevrimi ilki 1965 yılında onuda kesin çevireceğim. | |
| | | | ''A Fairly Odd Movie, Grow Up Timmy Turner'' Fragmanları Ve Sahne Arkası Görüntüler | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| En son konular | » Tales from the Cryptkeeper | Korku Hikayeleri | Sezon 1-2 | Türkçe Dublaj | DVBRip | İndir tarafından Ytr003 C.tesi Şub. 10, 2024 3:01 pm
» Tales from the Cryptkeeper tarafından Ytr003 C.tesi Şub. 10, 2024 2:59 pm
» Kim Possible So Drama ( 2005 ) DVDRİP [ Türkçe Dublaj ] tarafından Dayı C.tesi Şub. 03, 2024 12:59 am
» Nickelodeon Türkiye Çalışmayan Link Bildirimi tarafından Zeynep kılıç Perş. Ocak 25, 2024 5:13 pm
» Zoey 101| 4.Sezon|Türkçe Altyazılı İZLE| Nette ilk kez scorpionss! | tarafından recepates Paz Ocak 21, 2024 9:50 pm
» Big Time Rush - Big Time Love Song Bölümü Türkçe Altyazılı İzle! Nette ilk kez scorpionss (1x06) tarafından nazadora Paz Ocak 07, 2024 8:32 pm
» Big Time Rush - Big Time Christmas Türkçe Altyazılı İzle! Nette ilk kez scorpionss! (2x08-9) tarafından nazadora Paz Ocak 07, 2024 8:29 pm
» Big Time Rush - Big Time Bad Boy Türkçe Altyazılı İzle! Nette ilk kez scorpions ( 1x05 ) tarafından nazadora Paz Ocak 07, 2024 8:29 pm
» iCarly 1.Sezonun Tüm Bölümleri 2007 DVBRİP [ Türkçe Dublaj ] İndir tarafından xxlarch22 Paz Ocak 07, 2024 8:04 pm
» Fairly OddParents Türkçe İzle! : Zekalar Çarpışınca tarafından a9aland Paz Ara. 24, 2023 8:53 pm
» Even Stevens | Sezon 1 | Türkçe Dublaj | DVBRip | İndir tarafından ozcansahin Çarş. Haz. 07, 2023 1:19 am
|
Istatistikler | Toplam 21423 kayıtlı kullanıcımız var Son kaydolan kullanıcımız: loes44
Kullanıcılarımız toplam 58905 mesaj attılar bunda 7154 konu
|
|