Merhaba! Bazı arkadaşlarımız videoları izleyemediği konusundaki şikayetleri bildirmişler. Nickelodeon Türkiye, bir forum sitesidir. Her kullanıcı kendi yazdığı ve yayınladığı mesajlardan
sorumludur. Bazıvideolar, telif hakları sebebiyle internet ortamından kaldırılmıştır. Bazılarına ise erişim engeli getirilmiştir. Bunun Nickelodeon Türkiye ile hiçbir bağlantısı olmayıp, durum
video yayıncılarından kaynaklanmaktadır. Üyelerimize ve ilgilenenlere duyrulur.
Drake Bell'in Timmy Turner rolünü oynayacağı Fairly odd parents Filmi ABD Nickelodeon'da '9 Haziran 2011' da çıkıcak
Karakterler
Drake Bell - Timmy Turner Daniella Monet - Tootie Jason Alexander - Cosmo Cheryl Hines - Wanda Steven Weber - Mr. Crocker
tanıtım videosu ingilizce:
Çıkınca Türkiye'de uzun bir süre oynamayacağını herkes biliyor ( oynatırsa şaşarım ).Bende Türkçe altyazılı olarak çevirebilirim.Tabi Victorious 2.bölüm çevirisi kuralı bitince.
◊ƒοx◊ Moderatör
Kayıt tarihi : 20/02/11 Mesaj Sayısı : 3871 Paylaşım Puanı : 4672 Yaş : 27
Eğer yayınlayacaklarsa lütfen bu laflara alınmasınlar ama 200 milyon yıl sonra Türkiye'ye gelebilir belkide daha fazla bir süre sonra.Çünkü öyle çok geriyiz ki bu konuda o yüzden bende Türkçe altyazılı olarak çevirmeyi düşünüyorum.
Ranger Gelişmiş Üye
Kayıt tarihi : 09/07/11 Mesaj Sayısı : 212 Paylaşım Puanı : 225 Yaş : 25
Eğer yayınlayacaklarsa lütfen bu laflara alınmasınlar ama 200 milyon yıl sonra Türkiye'ye gelebilir belkide daha fazla bir süre sonra.Çünkü öyle çok geriyiz ki bu konuda o yüzden bende Türkçe altyazılı olarak çevirmeyi düşünüyorum.
Bu Film Ne Zaman Türkiye'ye Gelicek
scorpionss Forum Düzenleyici
Daha bir bilgi yok,ama neden gerçek yaşını değiştirdin yine 11 yaş yaptın sen 6 yaşında değil miydin? Yalancı şey.
Ranger Gelişmiş Üye
ir Daha bir bilgi yok,ama neden gerçek yaşını değiştirdin yine 11 yaş yaptın sen 6 yaşında değil miydin? Yalancı şey.
Çok Üzgünüm Başkaları Benim Yaşıma İnanmıyor O Yüzden Bende Yaşımı 6 Yaşında Gösterdim Şimdi Profilimi Düzeltirim Arkadaşım Tamam Mı?
İstenmediğin bir sitede hala neden giriyorsun,senin yerinde olan biri bunca laftan sonra artık bir beyni olduğunu anlar ve girmez,sen giriyorsun demek ki beyin yok sende yalancı.
Ranger Gelişmiş Üye
İstenmediğin bir sitede hala neden giriyorsun,senin yerinde olan biri bunca laftan sonra artık bir beyni olduğunu anlar ve girmez,sen giriyorsun demek ki beyin yok sende yalancı.
Ben Akıllıyım Sadece Gerçek Yaşımı Söyledim 11 İnanmıyormusun? Ayrıca Ben Siteyi Seviyorum Flood Yapmadım Ki Flood Kelime Lütsinin Asıl Gerçek Anlamı Nedir Söyleyin Lütfen Ve Ayrıca Siz Beni Salak Olarak Algılıyorsun Biliyorum Başta Kendimi Kötü Tanıttım Ama Ben Aslında Akıllıyım Başta Ufak Tefek Kuralı Yanlışıkla Bozup 5 Kere Flood Yapıyordum Ama O Geçmişte Kaldı
En son Ranger tarafından Salı Tem. 12, 2011 5:53 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
◊ƒοx◊ Moderatör
Ben Akıllıyım Sadece Gerçek Yaşımı Söyledim 11 İnanmıyormusun? Ayrıca Ben Bu Siteyi Seviyorum Flood Yapmadım Ki Flood Kelime Lütsinin Asıl Gerçek Anlamı Nedir Söyleyin Lütfen
Ya sen ne pisliksin şimdi daha 2 dakika önce 6 yaşındaydın,hemen nasıl 11 oldun,pis özürlü yaratık,bıktık senden DESEKTE herkeste olan şey sende olmadığı için anlamazsın yani beyin.
Ve 6 yaşındakilerden sadece sen varsın yaşın umrumuzda değil,bu site herkese,paylaşıma açık bir site ama sen iyice sapıttın sadece kendini kandırıyorsun
GERÇEK YAŞI 6'DİR.
◊ƒοx◊ Moderatör
Anlamıyorsunki söylesek bile gerizekalı olduğun için beynin almıyor
Sizin Söylediğiniz Kelimeleri Anlamak Çok Zor Ayrıca Gerizekalı Salak Yada Manyak Beyinözürlü Gibi vb. Kelimeler Söylemeyiniz Lütfen Ben Aptal Değilim Yemin Ediyorum 1999'Da Doğdum Gerçek Yaşım 6 Değil Uydurdum Şaka Yaptım 6 Yaşımı Gerçek Algılamayınız
Anlamıyorsunki söylesek bile gerizekalı olduğun için beynin almıyor
Sizin Söylediğiniz Kelimeleri Anlamak Çok Zor Ayrıca Gerizekalı Salak Yada Manyak Beyinözürlü Gibi vb. Kelimeler Söylemeyiniz Lütfen Ben Aptal Değilim Yemin Ediyorum 1999'Da Doğdum Gerçek Yaşım 6 Değil Uydurdum Şaka Yaptım 6 Yaşımı Gerçek Algılamayınız
Bence artık girme sen siteye bak seni hiç kimse istemiyor,anlaştık mı?
◊ƒοx◊ Moderatör
Sen bence babytv nin sitesine üye ol. Sana daha uyar ranger.
Yani kabalık olarak algılamasın ama o bu sitede yaşı için kovulmuyor zaten,YAPTIĞI ARTIK YETTİ dedirtecek kadar yaptıklarıyla kovuluyor ve hiç hiç hiç istenmeyecek
Ama dediğin gibi o siteler ona uygundur,yok bence gitmesin oradakiler ondan beyin olarak büyükler onların yanında ezilir,büzülür yazık olur ona,miley ablası
◊ƒοx◊ Moderatör