Nickelodeon Türkiye
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Merhaba! Bazı arkadaşlarımız videoları izleyemediği konusundaki şikayetleri bildirmişler. Nickelodeon Türkiye, bir forum sitesidir. Her kullanıcı kendi yazdığı ve yayınladığı mesajlardan
sorumludur. Bazı videolar, telif hakları sebebiyle internet ortamından kaldırılmıştır. Bazılarına ise erişim engeli getirilmiştir. Bunun Nickelodeon Türkiye ile hiçbir bağlantısı olmayıp, durum
video yayıncılarından kaynaklanmaktadır. Üyelerimize ve ilgilenenlere duyrulur.

Dünyadaki En Uzun İsimli Kişi !

+3
x_spg
Cookie
SinEnis
7 posters
YazarMesaj
SinEnis
Moderatör
Moderatör
SinEnis

Paylaşım Puanı : 3554

Dünyadaki En Uzun İsimli Kişi !  Empty
MesajKonu: Dünyadaki En Uzun İsimli Kişi !    Dünyadaki En Uzun İsimli Kişi !  Icon_minitimeSalı Ağus. 31, 2010 9:12 pm

Dünyanın en uzun insan ismini biliyor musunuz? En uzun şarkı ismini veya en uzun bilimsel adı. Ya da en uzun yer ismi. Dünyanın en uzun insan ismi tam 26 kelime. İster inanın, ister inanmayın.

Dünyanın en Uzun insan ismi
ABD/Philadelphia'da yaşayan Alman bir göçmene aittir;

Adı :
Adolph Blaine Charles David Earl Frederick Gerald Hubert
Irvim John Kenneth Loyd Martin Nero Oliver Paul Quincy
Randolph Sherman Thomas Uncas Victor Willian Xerxes Yancy
Zeus

Soyadı:

Wolfeschlegelsteinhausenberger dorffvoralternwareng ewissenhaftschaferswesenchafew arenwholgepflegeunds orgfaltigkeitbeschutzenvonange reifenduchihrraubgir iigfeindewelchevorralternzwolf tausendjahresvorandi eerscheinenbanderersteerdeemme shedrraumschiffgebra uchlichtalsseinursprungvonkraf tgestartseinlangefah rthinzwischensternartigraumauf dersuchenachdiestern welshegehabtbewohnbarplanetenk reisedrehensichundwo hinderneurassevanverstandigmen shlichkeittkonntevor tpflanzenundsicherfreunanleben slamdlichfreudeundru hemitnichteinfurchtvorangreife nvonandererintlligen tgeschopfsvonhinzwischensterna rtigraumKaynakwh: Kaynakwh:

okuya bilene HELAL

Eminimki adama adını soranlar büyük bir hata yaptıklarını düşününecekler Smile

Alıntıdır... (zaten bunu yazamazdım kendim Very Happy )
Cookie
Deneyimli üye
Deneyimli üye
Cookie

Paylaşım Puanı : 277

MesajKonu: Geri: Dünyadaki En Uzun İsimli Kişi !    Dünyadaki En Uzun İsimli Kişi !  Icon_minitimeSalı Ağus. 31, 2010 9:20 pm

Bu gerçek değil bir kere adamıns soyadı klavyede rastgele yazılmış bir baksanıza Very Happy Very Happy
SinEnis
Moderatör
Moderatör
SinEnis

MesajKonu: Geri: Dünyadaki En Uzun İsimli Kişi !    Dünyadaki En Uzun İsimli Kişi !  Icon_minitimeSalı Ağus. 31, 2010 9:23 pm

Cookie demiş ki:
Bu gerçek değil bir kere adamıns soyadı klavyede rastgele yazılmış bir baksanıza Very Happy Very Happy
bende öyle düşündüm ama her erde bu yazıyor ve hepsindede ad aynı o yüzden sanırım gerçek Very Happy
x_spg
Moderatör
Moderatör
x_spg

Paylaşım Puanı : 590

MesajKonu: Geri: Dünyadaki En Uzun İsimli Kişi !    Dünyadaki En Uzun İsimli Kişi !  Icon_minitimeSalı Ağus. 31, 2010 9:35 pm

Düşünsenize Sınavda Yazana Kadar Sınav Biter Veya Futbol Oynarken Biri Size Kızıp Adını Söyle Babana Şikayet Etcem Dese Adını Söyleyene Kadar Millet Maç Yapar Bitirir Smile

Not: Ad Belki Yalan Değildir Ama Soyad Kesinlikle Klavyede Saçma Bi Şekilde Yazılmış
¢єηgιzнαη
Çalışkan Üye
Çalışkan Üye
¢єηgιzнαη

Paylaşım Puanı : 441

MesajKonu: Geri: Dünyadaki En Uzun İsimli Kişi !    Dünyadaki En Uzun İsimli Kişi !  Icon_minitimeSalı Ağus. 31, 2010 9:44 pm

x_spg demiş ki:
Düşünsenize Sınavda Yazana Kadar Sınav Biter Veya Futbol Oynarken Biri Size Kızıp Adını Söyle Babana Şikayet Etcem Dese Adını Söyleyene Kadar Millet Maç Yapar Bitirir Smile

Not: Ad Belki Yalan Değildir Ama Soyad Kesinlikle Klavyede Saçma Bi Şekilde Yazılmış

Katılıyorum . Saçma bir şekilde yazılmıştır .
SinEnis
Moderatör
Moderatör
SinEnis

MesajKonu: Geri: Dünyadaki En Uzun İsimli Kişi !    Dünyadaki En Uzun İsimli Kişi !  Icon_minitimeSalı Ağus. 31, 2010 9:45 pm

¢єηgιzнαη demiş ki:
x_spg demiş ki:

ben yinede araştıracağım
WildKids
Çalışkan Üye
Çalışkan Üye
WildKids

Paylaşım Puanı : 1172

MesajKonu: Geri: Dünyadaki En Uzun İsimli Kişi !    Dünyadaki En Uzun İsimli Kişi !  Icon_minitimeSalı Ağus. 31, 2010 11:35 pm

Aferin araştırmacı arkadaşım bizede haber ver xD
SinEnis
Moderatör
Moderatör
SinEnis

MesajKonu: Geri: Dünyadaki En Uzun İsimli Kişi !    Dünyadaki En Uzun İsimli Kişi !  Icon_minitimeSalı Ağus. 31, 2010 11:47 pm

araştırma yaptım bir yer buldum orada bu adamın ismi hiç geçmiyordu Smile
beste664
Süper Aktif Üye
Süper Aktif Üye
beste664

Paylaşım Puanı : 1035

MesajKonu: Geri: Dünyadaki En Uzun İsimli Kişi !    Dünyadaki En Uzun İsimli Kişi !  Icon_minitimeÇarş. Eyl. 01, 2010 10:51 am

enis demiş ki:
¢єηgιzнαη demiş ki:
x_spg demiş ki:

ben yinede araştıracağım

.. Az da olsa Almancam var Very Happy Soy ismine baktım. Mesela bu kadar uzun değiller Ayrı olmaları lazım. Mesela: Wolfe Schlegel Steinhaus Berger. gibi. Hepsi Birleşik değil. Ve bunların çoğunun anlamları yok. Yani Soyisim olabilir.
bilalguler5
Yeni Üye
Yeni Üye

Paylaşım Puanı : 1

MesajKonu: Geri: Dünyadaki En Uzun İsimli Kişi !    Dünyadaki En Uzun İsimli Kişi !  Icon_minitimeC.tesi Eyl. 04, 2010 5:18 am

Arkadaşlar isim doğru bende araştırdım Wikipedya da var adamın biyografisi bile var.
http://en.wikipedia.org/wiki/Wolfe%2B585,_Senior

Dünyadaki En Uzun İsimli Kişi !
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Dünyada en uzun isimli şehir.
» Zoey 101| 4.Sezon|Türkçe Altyazılı İZLE| Nette ilk kez scorpionss! |
» Dünyanın en uzun resmi
» Hayatınızda ki en önemli kişi kim?
» Back At the Barnyard da En çok Sevdiginiz kişi kim