Merhaba! Bazı arkadaşlarımız videoları izleyemediği konusundaki şikayetleri bildirmişler. Nickelodeon Türkiye, bir forum sitesidir. Her kullanıcı kendi yazdığı ve yayınladığı mesajlardan
sorumludur. Bazıvideolar, telif hakları sebebiyle internet ortamından kaldırılmıştır. Bazılarına ise erişim engeli getirilmiştir. Bunun Nickelodeon Türkiye ile hiçbir bağlantısı olmayıp, durum
video yayıncılarından kaynaklanmaktadır. Üyelerimize ve ilgilenenlere duyrulur.
Kayıt tarihi : 18/05/10 Mesaj Sayısı : 3513 Paylaşım Puanı : 3554 Yaş : 24
Konu: Dünyadaki En Uzun İsimli Kişi ! Salı Ağus. 31, 2010 9:12 pm
Dünyanın en uzun insan ismini biliyor musunuz? En uzun şarkı ismini veya en uzun bilimsel adı. Ya da en uzun yer ismi. Dünyanın en uzun insan ismi tam 26 kelime. İster inanın, ister inanmayın.
Dünyanın en Uzun insan ismi ABD/Philadelphia'da yaşayan Alman bir göçmene aittir;
Adı : Adolph Blaine Charles David Earl Frederick Gerald Hubert Irvim John Kenneth Loyd Martin Nero Oliver Paul Quincy Randolph Sherman Thomas Uncas Victor Willian Xerxes Yancy Zeus
Eminimki adama adını soranlar büyük bir hata yaptıklarını düşününecekler
Alıntıdır... (zaten bunu yazamazdım kendim )
Cookie Deneyimli üye
Konu: Geri: Dünyadaki En Uzun İsimli Kişi ! Salı Ağus. 31, 2010 9:20 pm
Bu gerçek değil bir kere adamıns soyadı klavyede rastgele yazılmış bir baksanıza
SinEnis Moderatör
Konu: Geri: Dünyadaki En Uzun İsimli Kişi ! Salı Ağus. 31, 2010 9:23 pm
Cookie demiş ki:
Bu gerçek değil bir kere adamıns soyadı klavyede rastgele yazılmış bir baksanıza
bende öyle düşündüm ama her erde bu yazıyor ve hepsindede ad aynı o yüzden sanırım gerçek
x_spg Moderatör
Kayıt tarihi : 11/04/10 Mesaj Sayısı : 660 Paylaşım Puanı : 590 Yaş : 25
Konu: Geri: Dünyadaki En Uzun İsimli Kişi ! Salı Ağus. 31, 2010 9:35 pm
Düşünsenize Sınavda Yazana Kadar Sınav Biter Veya Futbol Oynarken Biri Size Kızıp Adını Söyle Babana Şikayet Etcem Dese Adını Söyleyene Kadar Millet Maç Yapar Bitirir
Not: Ad Belki Yalan Değildir Ama Soyad Kesinlikle Klavyede Saçma Bi Şekilde Yazılmış
¢єηgιzнαη Çalışkan Üye
Kayıt tarihi : 16/07/10 Mesaj Sayısı : 500 Paylaşım Puanı : 441 Yaş : 29
Konu: Geri: Dünyadaki En Uzun İsimli Kişi ! Salı Ağus. 31, 2010 9:44 pm
x_spg demiş ki:
Düşünsenize Sınavda Yazana Kadar Sınav Biter Veya Futbol Oynarken Biri Size Kızıp Adını Söyle Babana Şikayet Etcem Dese Adını Söyleyene Kadar Millet Maç Yapar Bitirir
Not: Ad Belki Yalan Değildir Ama Soyad Kesinlikle Klavyede Saçma Bi Şekilde Yazılmış
Katılıyorum . Saçma bir şekilde yazılmıştır .
SinEnis Moderatör
Konu: Geri: Dünyadaki En Uzun İsimli Kişi ! Salı Ağus. 31, 2010 9:45 pm
¢єηgιzнαη demiş ki:
x_spg demiş ki:
ben yinede araştıracağım
WildKids Çalışkan Üye
Kayıt tarihi : 04/07/10 Mesaj Sayısı : 1042 Paylaşım Puanı : 1172 Yaş : 24
Konu: Geri: Dünyadaki En Uzun İsimli Kişi ! Salı Ağus. 31, 2010 11:35 pm
Aferin araştırmacı arkadaşım bizede haber ver xD
SinEnis Moderatör
Konu: Geri: Dünyadaki En Uzun İsimli Kişi ! Salı Ağus. 31, 2010 11:47 pm
araştırma yaptım bir yer buldum orada bu adamın ismi hiç geçmiyordu
beste664 Süper Aktif Üye
Kayıt tarihi : 12/07/10 Mesaj Sayısı : 1010 Paylaşım Puanı : 1035 Yaş : 27
Konu: Geri: Dünyadaki En Uzun İsimli Kişi ! Çarş. Eyl. 01, 2010 10:51 am
enis demiş ki:
¢єηgιzнαη demiş ki:
x_spg demiş ki:
ben yinede araştıracağım
.. Az da olsa Almancam var Soy ismine baktım. Mesela bu kadar uzun değiller Ayrı olmaları lazım. Mesela: Wolfe Schlegel Steinhaus Berger. gibi. Hepsi Birleşik değil. Ve bunların çoğunun anlamları yok. Yani Soyisim olabilir.
bilalguler5 Yeni Üye
Konu: Geri: Dünyadaki En Uzun İsimli Kişi ! C.tesi Eyl. 04, 2010 5:18 am