Kayıt tarihi : 13/06/10 Mesaj Sayısı : 2100 Paylaşım Puanı : 2549 Yaş : 36
| Konu: Ateş Ulusu Detaylı Anlatım avatar98 den... Perş. Ağus. 12, 2010 8:17 pm | |
| Ateş Ulusu : Büyük Dünya Savaşından sonra kurulan bu devlettin temelleri güneş bilgelerine dayanan bu ulus gücünü ejdarhalardan ve güneşten alırdı ama sonra son ejdarhaların öldürüldüğü söylentilerine göre artık güneşe odaklanmaları gerektiğine inanmışlardı... Ateş Ulusu nun Bulunduğu bölge: Ateş Ulusunun bulunduğu bölge toprak krallığında olduğu gibi dünya haritasıyla bir bağlantısı yoktu ama bölgeyi bir körfez olarak tanımlayan yaratıcılar bu bölgeyi bu körfez sayesinde korunaklı olduğunu inandırmışlardı... Ateş Ulusu nun Savunması:Ateş ulusunun savunması ilk başlarda çok gelişmiş olmamasına rağmen ileride savunma sanayisi iyice gelişmiştir.Bu durum normal bir savunma anlayışına veya dünya savaşından ihtibaren korunmak için yapıldığı gibi maddelere bağlanabilir.Aynı zamanda oldu bilinmesede deniz çevrelerinde binlerce gemiden oluşan bir devriye birimleri vardır... Temel Savunma Birimleri;Gemi,Hava Taşıtı , ayrıca sonradan bulunan sıcak hava balonudur... Ateş Ulusu nun Saldırı Stratejisi: Ateş Ulusunun saldırı stratejisi ''sozin kuyruklu yıldızı'' na ve ''Güneş'' e dayanmaktadır.Bu kaynaklar sayesinde ateş ulusunun gücü yüksek oranda %1000 e kadar artar... Bilinen Ateş Bükücüler; 1.Iroh 2.Zuko 3.Ateş Bükücü Askerleri 4.Ateş Bükücü Kralliyet Askerleri 5.Avatar Aang 6.Avatar Roku 7.Avatar Yangchen 8.Avatar Kuruk 9.Azula 10.Azulon 11.Sozin 12.Diğer Tüm Avatar ' lar . . . 13.Jeong Jeong 14.Ozai 15.Ursa 16.Amiral Jao Ateş Ulusu savaşın ardından tekrar barış içinde yaşamaya başlasada Avatar Aang ve Zuko yu ve tüm Dünya yı yeni bir savaş ve felaket beklemektedir...by:avatar98(alıntı değildir.) | |
|
Dero Deneyimli üye
Kayıt tarihi : 13/04/10 Mesaj Sayısı : 487 Paylaşım Puanı : 977 Yaş : 28
| Konu: Geri: Ateş Ulusu Detaylı Anlatım avatar98 den... Perş. Ağus. 12, 2010 8:20 pm | |
| Ateş bükenlerde avatarları saymana gerek yoktu çünkü onlar tüm elementleri bükebiliyor.Avatar Roku'nun ana elementi ateş olduğu için o sayılabilir.. | |
|
Kayıt tarihi : 20/06/10 Mesaj Sayısı : 305 Paylaşım Puanı : 335 Yaş : 28
| Konu: Geri: Ateş Ulusu Detaylı Anlatım avatar98 den... C.tesi Ağus. 14, 2010 9:10 pm | |
| ursa ateş bücümüymüş.bilmiyordum.saol | |
|