Mr.Ackles Yönetici Yardımcısı
Kayıt tarihi : 25/06/10 Mesaj Sayısı : 2531 Paylaşım Puanı : 2629 Yaş : 29
| Konu: Öss sonrası Perş. Tem. 22, 2010 5:06 pm | |
| şaklaban (tam dövmelik) tip:
-nasıldı yavrum? +ühü ühü ühü -ne oldu evladım? +ühü ühü ühü -evladım kötü bir şey mi oldu? +şakaaaaa
sıkılgan tip:
-nasıl geçti oğlum? +efendim baba! -nasıl geçti diyorum +hıııııııııı -oğlum delirtme adamı!!! +anne hadi gidelim -?!!!
hazır tip:
-kızım benim geçmiş olsun +sağol baba ama şey... -ee kızım ne şeyi +ya baba biliyosun abim de dördüncü girişinde kazandı
ama bak şimdi nerelerde!!! -vay eşşoğlu meşodunu...şuna yapamadım demiyoda
ezik tip:
-baba! babacığım! +yavrum! -babam benim! +buyur kuzum! -eller kadir kıymet bilmiyor baba! +yine ne oldu len!..yine bi şey yok deme artık
yeter...sekiz senedir ömrümü çürüttün...nedir ulan
senden çektiğim... -sen de vur baba sen de vur...yara benim...yara
benim....
kaderci tip:
-nasıl geçti kızım? +her şey nasib kısmet... -nasıl yani...bir şey söyle +nasibten öte köy yok...alnımıza ne yazıldıysa o olacak -hay alnına burnuna...
bayılgan tip:
-nasıl geçti yavrum? +(arkadaş yerde)!!!
bahaneci tip:
(ağlayarak gelen bir kıza...) -kızım ne oldu? +of baba ya... -ne oldu? +biri ordan kusar...öbürü suyu optiğime döker...
gürültünün biri bin para... ohooooo ho... -vah yavruuum kıyamam...olur olur seneye olur...
hasta tip:
-nasıl geçti kızım? +of ellerim titriyor -geçti yavrum geçti +midem de bi hoş -nasıldı ki sınav +başımın ağrısından bi şey yapamadım ki...
rezil tip:
-ne oldu aslanım nasıl geçti? +ya baba iyi geçecekti de yanımdaki gız bi cevap
vermedi gitti -puhh sıfatına...hangi gız goçum, göster şunu!!!
heyecansız tip:
(uzaktan babasını görür ve bağırarak) -ben iyiyim...iyi geçti...PATTT!!!(arkadaş yerde | |
|
umursufu Çırak mod.
| Konu: Geri: Öss sonrası Perş. Tem. 22, 2010 5:06 pm | |
| | |
|