| En sevdiğiniz diyalog ? | |
|
+14umursufu MirandaCosgrove Cookie edanaz07 acima96 avatar98 beste664 Ocean-97 Nilyew x_spg deathlord baby_fath _-GhostWanted-_ NathanKress 18 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
NathanKress Moderatör
Kayıt tarihi : 11/04/10 Mesaj Sayısı : 97 Paylaşım Puanı : 93 Yaş : 26
| Konu: En sevdiğiniz diyalog ? Paz Nis. 18, 2010 6:43 pm | |
| Sam : Videoya 0 , Freddie'ye -9 veriyorum. Freddie : Neden ? Sam : Sadece sen olduğun için.
----------------------
Sam ağlar. Carly : Sam ağlıyorsun ? Sam : Hayır , sadece Freddie'nin bu kadar salak olması beni ağlatıyor. | |
|
| |
_-GhostWanted-_ Üye
| Konu: Geri: En sevdiğiniz diyalog ? Cuma Nis. 23, 2010 2:40 pm | |
| Carly:Cona bana asıldı Freddie:Seni benden kimse alamaz! Carly:Freddie? Freddie:senin bizden kimse alamaz | |
|
| |
baby_fath Yeni Üye
| Konu: Geri: En sevdiğiniz diyalog ? Salı Haz. 01, 2010 7:39 pm | |
| Carly suyunu düşürür ve Fredi koşar .. Freddie : Bunu düşürdün Carly : Teşekkür ederim ama sen sade... (Carly nin LaFı böLünür) Freddie: Okuldan eve beraber dönmek istedim ama seni bulamadım .. Merabaa ! Carly : Freddie kapı deLiğinden bak eve gelmemi mi bekLiyordun ? Freddie: Oh! Hayıır .. (: Carly : Freddie? Freddie: Sey.. Evet Carly : Bak freddie arkadaş olabilir ama bu hoşlanma işini aşmalısın artı Freddie: Bunu aştım gerçekten sana aşığım sen arkadas oLmak istiyorsun ben bu acıyla yaşamaya hazırım .. Carly: Ah .. ! Tanrım ..
(Sahne burda biter Carly evine qirer .. Abisi tavandadır .. He bide bu ilk bölümü (İpilot) ..(: ) | |
|
| |
baby_fath Yeni Üye
| Konu: Geri: En sevdiğiniz diyalog ? Salı Haz. 01, 2010 7:44 pm | |
| Bide su var .. bu Civciv böLümü .. Sam bir tane civciv buLmustur ve .. Carly: Sam noLdu ? Sam: Tavanda bir civciv var birinden merdiven aLıp çıkaLım Carly: Zamanımız yok .. ! ParmakLarını kenetle ve beni kaLdır .. Sam :Carly .. Carly : .. ? Sam : Sanırım ayakkabının aLtında sakız var . Carly: kapa çeneni Sam .. gel civciv hadi gel buraya .. Civciv : ... (Carly in parmaqını gagalar) Carly : Avv.. Sam: Noldu ?? Carly: Parmağımı gagaladı Sam güler .. Carly: Suratındaki şu ifadeyi değiştir | |
|
| |
deathlord Üye
Kayıt tarihi : 03/06/10 Mesaj Sayısı : 40 Paylaşım Puanı : 43 Yaş : 26
| Konu: Geri: En sevdiğiniz diyalog ? Çarş. Haz. 23, 2010 9:43 pm | |
| Carly , sam , freddie ve spencer iCarly e daha fazla insan çekmek için yarışma yaparlar . Freddie : Kaybedene bir ceza olsun . Sam : Hayat sana yeterince ceza vermedimi . Carly : Sam ! ( Sam' in suratına su sıkar. ) Sam : ama deydi | |
|
| |
x_spg Moderatör
Kayıt tarihi : 11/04/10 Mesaj Sayısı : 660 Paylaşım Puanı : 590 Yaş : 25
| Konu: Geri: En sevdiğiniz diyalog ? Perş. Haz. 24, 2010 10:14 am | |
| Carly , sam , freddie ve spencer iCarly e daha fazla insan çekmek için yarışma yaparlar . Freddie : Kaybedene bir ceza olsun . Sam : Hayat sana yeterince ceza vermedimi . Carly : Sam ! ( Sam' in suratına su sıkar. ) Sam : ama deydi | |
|
| |
Nilyew Deneyimli üye
Kayıt tarihi : 23/06/10 Mesaj Sayısı : 321 Paylaşım Puanı : 320 Yaş : 27
| Konu: Geri: En sevdiğiniz diyalog ? Salı Tem. 06, 2010 1:40 pm | |
| Carly:Valeri ile randevun nasıl geçti?
Freddie:İyi geçti,artık resmen kız-erkek arkadaş olduk.
Sam:Öyle mi?Sen hangisisin? __________________________________
Freddie:Biliyor musun Sam?
Sam:Neyi?
Freddie:Bir kız bir erkekle uğraşıyorsa ondan hoşlanıyor demektir!
Sam:Ben bir erkekle uğraşmıyorum ki!Ben seninle uğraşıyorum. | |
|
| |
Ocean-97 Deneyimli üye
Kayıt tarihi : 08/06/10 Mesaj Sayısı : 427 Paylaşım Puanı : 446 Yaş : 27
| |
| |
Nilyew Deneyimli üye
Kayıt tarihi : 23/06/10 Mesaj Sayısı : 321 Paylaşım Puanı : 320 Yaş : 27
| Konu: Geri: En sevdiğiniz diyalog ? Çarş. Tem. 07, 2010 7:45 pm | |
| Freddie:Peki sebzeleri tanıttığımız bir iCarly bölümü nasıl olur?
Sam:Ne?!
Freddie:Mesela Sam karnıbahar'ı tanıtır ve Carly de başka bir sebzeyi.
Carly:Ne?!
Sam:İşte bu yüzden biz(Carly,Sam) yaratıcı olanlarız ve sen de bu toplantılarda çok konuşmaması gereken teknik yapımcısın! | |
|
| |
beste664 Süper Aktif Üye
Kayıt tarihi : 12/07/10 Mesaj Sayısı : 1010 Paylaşım Puanı : 1035 Yaş : 27
| Konu: Geri: En sevdiğiniz diyalog ? Salı Tem. 13, 2010 3:31 pm | |
| Sam: Freddie buraya gel yoksa Ayakların ve kolların yerdeğiştirir :@ Freddie: Ben ayaklarımı yerinde seviyorum [Koptuum Biri beni bağlasın ) | |
|
| |
Kayıt tarihi : 13/06/10 Mesaj Sayısı : 2100 Paylaşım Puanı : 2549 Yaş : 36
| Konu: Geri: En sevdiğiniz diyalog ? Salı Tem. 13, 2010 5:05 pm | |
| | |
|
| |
acima96 Yeni Üye
| Konu: Geri: En sevdiğiniz diyalog ? Çarş. Tem. 14, 2010 2:14 pm | |
| sam fredy ve carly bi cadılar bayramında hayaletli olduğunu düşündükleri bi evde tek kalırlar ışıklar söner ve fredy kapıyı açmaya çalışırken kapı kolunu kırar bunun üzerine; Sam:Kapı kolunu neden söktünn!?, fredy:hiç sadece kapı kolu koleksiyonuma koyucam , harika cevap | |
|
| |
Kayıt tarihi : 13/06/10 Mesaj Sayısı : 2100 Paylaşım Puanı : 2549 Yaş : 36
| Konu: Geri: En sevdiğiniz diyalog ? Çarş. Tem. 14, 2010 2:48 pm | |
| | |
|
| |
beste664 Süper Aktif Üye
| Konu: Geri: En sevdiğiniz diyalog ? Çarş. Tem. 14, 2010 7:36 pm | |
| Freddie kişisel bilgiler falan der Sam: Kişisel bilgilerin üzerinden kamyonla geçmek istiyorum. Freddie: aaooww (Şaşkın) | |
|
| |
edanaz07 Mesaj Kralı
Kayıt tarihi : 18/07/10 Mesaj Sayısı : 2459 Paylaşım Puanı : 2364 Yaş : 23
| Konu: Geri: En sevdiğiniz diyalog ? C.tesi Tem. 24, 2010 3:19 pm | |
| Sam ( Freddie iLe Ugrasır . ) Freddie= Biliyor musun eğer bir kız bir erkekle uğrasıyorsa ondan hoslanıyor demektir. Sam = Ama ben bir erkekle ugrasmıyorum ki seninle ugrasıyorum Carly:Valeri ile randevun nasıl geçti? Freddie:İyi geçti,artık resmen kız-erkek arkadaş olduk. Sam:Öyle mi?Sen hangisisin?
En son edanaz07 tarafından C.tesi Tem. 24, 2010 10:09 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Cookie Deneyimli üye
| Konu: Geri: En sevdiğiniz diyalog ? C.tesi Tem. 24, 2010 4:52 pm | |
| Sam:Başka ne yi biliyormusun? Freddie:Ne? Sam:Sen değilsin.
Süper ya... | |
|
| |
MirandaCosgrove Deneyimli üye
Kayıt tarihi : 23/07/10 Mesaj Sayısı : 303 Paylaşım Puanı : 306 Yaş : 27
| Konu: Geri: En sevdiğiniz diyalog ? Paz Tem. 25, 2010 7:29 pm | |
| iHave a Question (4. sezon)
Freddie ( soruları okuyor): Sevgili, Carly, Sam, Freddie Spencer: Burada bende varım! Bakın adım S-Pen-Cer Freddie: Ve Spencer Spencer: Aww Sam: Geniş alarm? Spencer: Genişş alarmm Geniş geniş alarm Sam: Ne?
Arkadaşlar benim Türkçe bilgim iyi değil şimdi. Lütfen affet | |
|
| |
umursufu Çırak mod.
| Konu: Geri: En sevdiğiniz diyalog ? Paz Tem. 25, 2010 9:27 pm | |
| Sam:Kaldırıldı Freedie:Benim çantama | |
|
| |
miranda ve nilgün Üye
Kayıt tarihi : 17/07/10 Mesaj Sayısı : 46 Paylaşım Puanı : 42 Yaş : 28
| Konu: Geri: En sevdiğiniz diyalog ? Cuma Tem. 30, 2010 4:36 pm | |
| (carly sam Freddie carly nin evine gelirler ve büyük bir çarşaf görürler) carly:bu da nedir freddie:büyük bir çarşafa benziyor carly:altında ne var acaba demek istedim sam:(freddie derki) acaba kulaklarının arasında ne var beyin olmadığı kesin | |
|
| |
RenesMeeCullen Yeni Üye
| Konu: Geri: En sevdiğiniz diyalog ? C.tesi Tem. 31, 2010 6:37 pm | |
| Civciv bölümünden:
Sam: Oradan dikkatli in Carly! (Carly düşer) Sam:Bu dikkatli değildi. (Carly ona "Öyle mi?" gibisinden bir bakış atar) --------------------------------------- Spencer'ın diş doktoruna yardım için gittiği bölümden 2 tane:
Spencer: Freddie'nin annesi seninle akşamları kalacak. Carly: Bu sürekli bir şey mi olacak? Freddie anneni sevmediğimden değil(Tekrar Spencer'a döner) Bu sürekli birşey mi olacak?
*** Spencer:Bir iş buldum ve artık heykel yapmayacağım. Carly:Hayır gidemezsin. Spencer:Neden? Sam:Çünkü sen Spencer'sın.Ciddi bir işin olamaz! | |
|
| |
¢єηgιzнαη Çalışkan Üye
Kayıt tarihi : 16/07/10 Mesaj Sayısı : 500 Paylaşım Puanı : 441 Yaş : 29
| Konu: Geri: En sevdiğiniz diyalog ? Salı Ağus. 03, 2010 6:20 pm | |
| [ Cadılar bayramında gittikleri hayaletli ev de geçen diyalog] Sam : Kapı açılmıyor ! Carly : Birşey ile vur ! Sam eline geçtiği ilk şeyle vurur ! Bam ... Bam ... bam .... Freddie : Beni değil beni değil .! Carly : Freddie'yi bırak . :D: | |
|
| |
umursufu Çırak mod.
| Konu: Geri: En sevdiğiniz diyalog ? Salı Ağus. 03, 2010 8:03 pm | |
| Freedie:Benim kahramanım annemdir Sam:Harika
Freedie:Annem bana şampuan sözleşmesi imzalatıyor. Sam yastığı ısırmaya başlar
| |
|
| |
beste664 Süper Aktif Üye
| Konu: Geri: En sevdiğiniz diyalog ? Salı Ağus. 03, 2010 8:05 pm | |
| | |
|
| |
fenmat12 Deneyimli üye
Kayıt tarihi : 24/07/10 Mesaj Sayısı : 443 Paylaşım Puanı : 492 Yaş : 26
| Konu: Geri: En sevdiğiniz diyalog ? Cuma Ağus. 13, 2010 3:07 am | |
| Nevel'in İntikam Planında... Nevel 1. katın bilgisayar ekranından konuşma yapar. Nevel: - Benim sitemi çökertmeye çalışmanız ne hoş... Ama kim çöktü? Siz! Haha... Freddie: - Vazgeçsen iyi olur Peparman! Nevel: - İyi tarafından bakın... Carly: - Neymiş iyi tarafı? Nevel: - Hiç iyi bir tarafı yok! Siz kabyettiniz ve ben herşeyi kazandım!! Görüşürüz! (O sırada görüntü gider.) Freddie: - Onu durdurmamızın hiçbir yolu yok! Nevel: - (O sırada yine bilgisayar ekranında görünür.) Çok doğru... Carly: - Ekranımdan uzaklaş! (Gider ve fişi çeker! Telefonu eline alır ve birini aramaya başlar...) Sam: - Pizza mı söylüyorsun? Carly: HAYIR! (Sam üzgün bir şekilde oturmaya devam eder ) Hatırladığım kadarıyla yazdım... İyi Forumlar... | |
|
| |
| En sevdiğiniz diyalog ? | |
|