| Nickelodeon Türkiye | Sitede Yeni Yayın Dönemi | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
NicKids Yönetici
Kayıt tarihi : 12/07/09 Mesaj Sayısı : 980 Paylaşım Puanı : 1953 Yaş : 28
| Konu: Nickelodeon Türkiye | Sitede Yeni Yayın Dönemi C.tesi Nis. 07, 2012 6:29 pm | |
| Hepinize merhaba!
Nickelodeon Türkiye internet sitemiz, bu yaz 3 yaşını dolduruyor!
Sitemiz, Türkiye'deki ilk, tek ve en aktif Nickelodeon hayran sitesi olma özelliğine sahip olup her gün yeni üyelerin katılması ile büyüyor, gelişiyor.
Özellikle yaz aylarında sitenin kullanılma oranları oldukça yükseliyor.
Nickelodeon Türkiye, şu anda aktif dönem içerisinde değildir. Yani uzun süredir sitede herhangi bir yenilik ve düzenlemeye gidilmemiştir. Pasif dönem boyunca da site kullanıma açıktır, ancak temanın değişmesi, yeni yönetici ve moderatörlerin alımı, yeni bölümlerin eklenmesi gibi değişmeler pasif dönemde gerçekleştirilmez.
Sitede bir süredir bazı arkadaşların yakındığı "konulara mesaj atılamama" problemi de, yeni yayın dönemi ile birlikte sona erecektir.
Gelişmeleri takip eden arkadaşlar bilirler. Nickelodeon Türkiye yayını bir süre sona erdirildi, sonrasında yeniden başladı. Yeni programlarla yenilenen Nickelodeon, artık daha orjinal! Bu yenilenmeden ötürü sitemiz de aktif dönemde değişiklikler yapacaktır.
Sitemizin yeni yayın dönemine başlama tarihi: 01 Haziran 2012 olarak belirlenmiştir.
Yeni yayın döneminde, www.nickturkiye.net.tc adresi daha canlı, daha ulaşılabilir, kullanışlı ve her zaman bir numara olmaya devam edecektir. Sizleri seviyoruz!
Bizleri takipte kalın! | |
|
| |
mimibey Gelişmiş Üye
| Konu: Geri: Nickelodeon Türkiye | Sitede Yeni Yayın Dönemi C.tesi Nis. 07, 2012 6:55 pm | |
| admin sen nick ten kayıt yapıyormusun | |
|
| |
erkinnickelodeon Üye
| Konu: Geri: Nickelodeon Türkiye | Sitede Yeni Yayın Dönemi Ptsi Nis. 16, 2012 5:17 pm | |
| Yani özel indirme bölümü Haziran'da mı cevaplamaya açılacak? | |
|
| |
scorpionss Forum Düzenleyici
| Konu: Geri: Nickelodeon Türkiye | Sitede Yeni Yayın Dönemi Ptsi Nis. 16, 2012 11:30 pm | |
| Sanırım öyle olacak evet. Üstelik yeni döneme eklenecek dizilerin çevirileride devam etmekte. Yaza doğru eklemeyi düşünüyorum tek tek. | |
|
| |
erkinnickelodeon Üye
| Konu: Geri: Nickelodeon Türkiye | Sitede Yeni Yayın Dönemi Salı Nis. 17, 2012 9:18 pm | |
| Bekleyemem ben. Zaten beklemedim. Gittim İngilizce altyazılı buldum | |
|
| |
| Konu: Geri: Nickelodeon Türkiye | Sitede Yeni Yayın Dönemi Çarş. Nis. 18, 2012 1:21 am | |
| | |
|
| |
erkinnickelodeon Üye
| Konu: Geri: Nickelodeon Türkiye | Sitede Yeni Yayın Dönemi Perş. Nis. 26, 2012 10:30 pm | |
| iQuit iCarly'i | |
|
| |
| Konu: Geri: Nickelodeon Türkiye | Sitede Yeni Yayın Dönemi C.tesi Nis. 28, 2012 7:17 pm | |
| Sen bilirsin ama zamanında yayınlandı o bölüm yani biraz boşa çevirmiş olursun | |
|
| |
erkinnickelodeon Üye
| Konu: Geri: Nickelodeon Türkiye | Sitede Yeni Yayın Dönemi C.tesi Nis. 28, 2012 11:14 pm | |
| İzlemek için zaten | |
|
| |
erkinnickelodeon Üye
| Konu: Geri: Nickelodeon Türkiye | Sitede Yeni Yayın Dönemi C.tesi Nis. 28, 2012 11:15 pm | |
| Çevirmeden izledim | |
|
| |
Kayıt tarihi : 13/06/10 Mesaj Sayısı : 2100 Paylaşım Puanı : 2549 Yaş : 36
| Konu: Geri: Nickelodeon Türkiye | Sitede Yeni Yayın Dönemi Çarş. Haz. 27, 2012 6:04 pm | |
| | |
|
| |
Mr.Ackles Yönetici Yardımcısı
Kayıt tarihi : 25/06/10 Mesaj Sayısı : 2531 Paylaşım Puanı : 2629 Yaş : 29
| Konu: Geri: Nickelodeon Türkiye | Sitede Yeni Yayın Dönemi Perş. Haz. 28, 2012 10:09 pm | |
| Valla şu anda sitenin ne aktifliği var ne başka bişeyi online olan üye sayısı günlük 2 en fazla 5 i geçmez 1 Haziran geçeli 1 ay oldu sitede ne bir yenilik ne başka bişey var valla bu site tekrar ayağa kalkar mı artık bilmem ama bence sitede artık bişeylerin değişmesi şart eğer bu tembellikte gidilirse sitenin sonunun ne olacağı belli. Eğer benim yardımcı olacağım birşey varsa hiç çekinmeden bana söylenmesini daha önceden belirtmiştim.Artık ne karar verirsin bilmem ama mutlaka yenilik ve değişim şart...
Kim bilir bu mesaj kaç hafta veya kaç ay sonra okunur bilmem ama bu mesajımın dikkate alınacak kadar bi değerimiz vardır heralde sitede. Neyse bana ulaşmak isteyen her türlü ulaşır. Çözüm yolları mutlaka vardır... HADİ EYVALLAH
| |
|
| |
erkinnickelodeon Üye
| Konu: Geri: Nickelodeon Türkiye | Sitede Yeni Yayın Dönemi Cuma Tem. 13, 2012 9:30 pm | |
| Ben mesela yeni görüyorum mesajını çok haklısın aslında. | |
|
| |
| Nickelodeon Türkiye | Sitede Yeni Yayın Dönemi | |
|