Nyx. Moderatör
Kayıt tarihi : 11/04/10 Mesaj Sayısı : 717 Paylaşım Puanı : 664 Yaş : 29
| Konu: öylesine işte. Salı Eyl. 06, 2011 12:28 pm | |
| diğer konuyu silebilirsiniz. siteye zaten yılda 1 ay uğrayan bir insanım. giriş cümlesi süper. kaç yıllık üyelerin bile tanışma mesajı var, bende eksik kalmak istemedim. adım selin. sitede çok sosyal-dim. eskisi kadar aşırı nick seyrettiğimden değil, bu sitede hala benim için bir şeyler taşıdığını bildiğim için buradayım. eskiden EmmaR diye bilinirdim. ya da Leighton , BabyV_, Vanessa etc. ölene kadar o nicklerle yaşayacağımı sanardım. -.- 10.sınıfım. yabancı dil okuyorum. fan konularında ilkim ilkiz laflarına hiç gelemem ama bazıları çok direndiği için günlüğümde yazıyor, göz attım da biraz. neyse millet,hoşgeldin başlığım burası ama sorunuz,benimle sorununuz,merak ettiğiniz birşey varsa sorun lütfen. ama lütfen hoşgeldin diyin,ihtiyacım var. hoş mu geldim ? eskiden ben, ödül, melike ablacm( ), naz diye bi kız vardı, ayrıca *ismini nickini hatırlamadığım insanlar* eski sitede ağğ mükemmel zamanlardı. diğer site çökünce iletişim koptu ama onları hala çok seviyorum bilinsin | |
|
◊ƒοx◊ Moderatör
Kayıt tarihi : 20/02/11 Mesaj Sayısı : 3871 Paylaşım Puanı : 4672 Yaş : 27
| |
scorpionss Forum Düzenleyici
| |
Mr.Ackles Yönetici Yardımcısı
Kayıt tarihi : 25/06/10 Mesaj Sayısı : 2531 Paylaşım Puanı : 2629 Yaş : 29
| Konu: Geri: öylesine işte. Salı Eyl. 06, 2011 1:01 pm | |
| Hoşgelmişsin selin özlettin kendini umarım hemen ortalıktan kaybolmazsın. keyfine bak. | |
|
ZeyneP* Moderatör
Kayıt tarihi : 11/04/10 Mesaj Sayısı : 367 Paylaşım Puanı : 493 Yaş : 27
| Konu: Geri: öylesine işte. Perş. Eyl. 15, 2011 4:08 pm | |
| Hoşgeldin tekrar. :p Eski üyelerin -bende dahil- bir bir döndüğünü görmek güzel. | |
|