Merhaba! Bazı arkadaşlarımız videoları izleyemediği konusundaki şikayetleri bildirmişler. Nickelodeon Türkiye, bir forum sitesidir. Her kullanıcı kendi yazdığı ve yayınladığı mesajlardan
sorumludur. Bazıvideolar, telif hakları sebebiyle internet ortamından kaldırılmıştır. Bazılarına ise erişim engeli getirilmiştir. Bunun Nickelodeon Türkiye ile hiçbir bağlantısı olmayıp, durum
video yayıncılarından kaynaklanmaktadır. Üyelerimize ve ilgilenenlere duyrulur.
O bölüm internette var çevirirsem çaldın demesinler, ayrıca Avirecomp yine tam sonundayken sorun çıkardı online olduğunda scorpionss'tan yardım isteyeceğim
camp rock Üye
Kayıt tarihi : 01/01/11 Mesaj Sayısı : 83 Paylaşım Puanı : 80 Yaş : 28
Konu: Geri: iCarly 4x4 - iSell Penny-Tees Türkçe Altyazılı İzle! Ptsi Ağus. 01, 2011 10:58 am
Teşekkürler
cihatman Üye
O bölüm internette var çevirirsem çaldın demesinler, ayrıca Avirecomp yine tam sonundayken sorun çıkardı online olduğunda scorpionss'tan yardım isteyeceğim
olmassa benim programıda bi dene olduysa koyda izleyelim
◊ƒοx◊ Moderatör
Kayıt tarihi : 20/02/11 Mesaj Sayısı : 3871 Paylaşım Puanı : 4672 Yaş : 27
olmassa benim programıda bi dene olduysa koyda izleyelim
o programı indirdim "SubtitleFile::Open File is UTF8.Please convert file to ASCII format..." Şeklinde Hata verdi
demi123 Üye
Flood için çok üzgünüm fakat linke tıklayınca başka birşey çıkıyor.
This video is Converting beind converted...
denmi bahsediyorsun tarama yapılıyor megavideoya yüklenen her videodan sonra olan birşey bazen uzun sürüyor bazen kısa zaten sorun olursa videoda yeniden yüklerim
emex23 Deneyimli üye
Kayıt tarihi : 15/10/10 Mesaj Sayısı : 366 Paylaşım Puanı : 499 Yaş : 26
Konu: Geri: iCarly 4x4 - iSell Penny-Tees Türkçe Altyazılı İzle! Perş. Ağus. 04, 2011 12:26 am
sağol
flowersing Üye
Konu: Geri: iCarly 4x4 - iSell Penny-Tees Türkçe Altyazılı İzle! Perş. Ağus. 04, 2011 1:18 am
teşekkürler.
iCarly 4x4 - iSell Penny-Tees Türkçe Altyazılı İzle!