Nickelodeon Türkiye
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Merhaba! Bazı arkadaşlarımız videoları izleyemediği konusundaki şikayetleri bildirmişler. Nickelodeon Türkiye, bir forum sitesidir. Her kullanıcı kendi yazdığı ve yayınladığı mesajlardan
sorumludur. Bazı videolar, telif hakları sebebiyle internet ortamından kaldırılmıştır. Bazılarına ise erişim engeli getirilmiştir. Bunun Nickelodeon Türkiye ile hiçbir bağlantısı olmayıp, durum
video yayıncılarından kaynaklanmaktadır. Üyelerimize ve ilgilenenlere duyrulur.

Kendi Yarattığım Premium Yorumlaşma Sitesi

+2
scorpionss
Ranger
6 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Ranger
Gelişmiş Üye
Gelişmiş Üye
Ranger

Paylaşım Puanı : 225

Kendi Yarattığım Premium Yorumlaşma Sitesi - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Kendi Yarattığım Premium Yorumlaşma Sitesi   Kendi Yarattığım Premium Yorumlaşma Sitesi - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Tem. 13, 2011 8:39 pm

Konunun ilk mesajı :

Uyarı! Bu Yeni Yapılmış Sitenin Sahibi Erdem Admin Dir Kuralları Çiğneyen Kendi Sitemden 5 Dakika Banlanıcaktır.
Bu Chat Konuşma Yorumlaşma Sisteminin Ban Koruması her Forumdan Çok Güçlüdür Bandan Siteden Atılmaz Ama Yorum Yazamaz Üye.
Kendi Sitemin Kuralları:
Flood Yapmak Yasaktır
Spam Yasaktır
Her Yazıda Smile Çok Sık Kullanmak Yasaktır
Premium Account Cookies Paylaşımı İzin Verilir
Eğer Bu Sitede Kuralları Çiğneyip Küfür Eden Banlanıcaktır
Yeni Sitem Biraz Küçüktür Ama Yorum Yazabilir Veya Benimle Konuşabilirsiniz Ben Artık Adminim Kendi Yeni Sitem Var Ve Size De Dağıtıyorum Sitemin Linkini İndirebilirsiniz Bu Linkten:
http://hotfile.com/dl/123967063/8fb1b26/index.html
Normal İndirme Butonuna Tıklayıp Hotfile Üzerindent Benim Yeni Websitemi Ziyaret Edin Ve Benim Yeni Websitemi Ziyaret Eden Varsa Biri Yorum Yazsın Benim Sitemden Smile
Ayrıca Admin Derken Bu Sitenin Admini Değilim Kendi Sitemi Yöneticisiyim Artık Ben Profösyonel Bir Sitem Var Ve Orjinal Adminim Kurallara Uyanlar Ve Eğitimli Olanlar Benim Sitemde Çıreratör Çırak Moderatör Olacaktır Herkeze İyi Şanslar Smile
Ayrıca Bu Sefer Doğru Yere Yazdım Kendi Sitelerinin Paylaşıldığı Bölümünüze Yazdım.

YazarMesaj
Ranger
Gelişmiş Üye
Gelişmiş Üye
Ranger

MesajKonu: Geri: Kendi Yarattığım Premium Yorumlaşma Sitesi   Kendi Yarattığım Premium Yorumlaşma Sitesi - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Tem. 13, 2011 11:07 pm

scorpionss demiş ki:
Ranger demiş ki:
mileylover demiş ki:
Bana fileserve rapid megaupload megavider premiumu versene.
Veririm Ama Premiumu Burada Paylaşmıyorum Kendi Siteme Gitmelisin Hotfile Linkimi Verdim Ya html Dosyasını İndir Aç Ve Sonra Bana Yorum Yaz premiumlar Yeni Sitemde! Very Happy
Buradan İndir Ve Sitemi Aç Link Aşağıda Tıkla Sonra adf.ly sitesinde 5 saniye bekledikten sonra skip butonuna tıkla

Artık yazmayı kes,bebek. Kimsenin umrunda değil basmıyor mu?

Ha birde o kadar şey yapıp işe Allah'ın,A.tatürk'ün adını falan karıştırma.Onları hiç karıştırma senden nefret ediyoruz VE MALSIN Mad
Ama Ne Olur Benimle Nefret Etme Lütfen Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
◊ƒοx◊
Moderatör
Moderatör
◊ƒοx◊

Paylaşım Puanı : 4672

MesajKonu: Geri: Kendi Yarattığım Premium Yorumlaşma Sitesi   Kendi Yarattığım Premium Yorumlaşma Sitesi - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Tem. 13, 2011 11:08 pm

EDİYORUZ! demeyle olmaz tamammı ne kadar yalvarsan olmazz Wink
scorpionss
Forum Düzenleyici
Forum Düzenleyici
scorpionss

Paylaşım Puanı : 3799

MesajKonu: Geri: Kendi Yarattığım Premium Yorumlaşma Sitesi   Kendi Yarattığım Premium Yorumlaşma Sitesi - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Tem. 13, 2011 11:12 pm

Ranger demiş ki:
scorpionss demiş ki:
Ranger demiş ki:
mileylover demiş ki:
Bana fileserve rapid megaupload megavider premiumu versene.
Veririm Ama Premiumu Burada Paylaşmıyorum Kendi Siteme Gitmelisin Hotfile Linkimi Verdim Ya html Dosyasını İndir Aç Ve Sonra Bana Yorum Yaz premiumlar Yeni Sitemde! Very Happy
Buradan İndir Ve Sitemi Aç Link Aşağıda Tıkla Sonra adf.ly sitesinde 5 saniye bekledikten sonra skip butonuna tıkla

Artık yazmayı kes,bebek. Kimsenin umrunda değil basmıyor mu?

Ha birde o kadar şey yapıp işe Allah'ın,A.tatürk'ün adını falan karıştırma.Onları hiç karıştırma senden nefret ediyoruz VE MALSIN Mad
Ama Ne Olur Benimle Nefret Etme Lütfen Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Ediyoruz aptal,VE MESAJ YAZMAYACAĞIZ DİYORUM YİNE SENİN GİBİ BİR BEBEĞİN SEVİYESİNE DÜŞÜYORUZ OFF BIKTIK HEP NEFRET EDİYORUZ VE EDİCEĞİZDE.
Ranger
Gelişmiş Üye
Gelişmiş Üye
Ranger

MesajKonu: Geri: Kendi Yarattığım Premium Yorumlaşma Sitesi   Kendi Yarattığım Premium Yorumlaşma Sitesi - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Tem. 13, 2011 11:29 pm

◊ƒοx◊ demiş ki:
neden ama herkez birbirini affeder neden
scorpionss
Forum Düzenleyici
Forum Düzenleyici
scorpionss

Paylaşım Puanı : 3799

MesajKonu: Geri: Kendi Yarattığım Premium Yorumlaşma Sitesi   Kendi Yarattığım Premium Yorumlaşma Sitesi - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Tem. 13, 2011 11:31 pm

Ranger demiş ki:
◊ƒοx◊ demiş ki:

Bu arada bana artık arkadaşlık falan yollama tamam mı? Ve seninle muhattap değilim aptal şey. Mad

Sakın ama sakın bana artık arkadaşlık daveti yollama ya,seni isteyen kim? Sen kimsin?
Ranger
Gelişmiş Üye
Gelişmiş Üye
Ranger

MesajKonu: Geri: Kendi Yarattığım Premium Yorumlaşma Sitesi   Kendi Yarattığım Premium Yorumlaşma Sitesi - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Tem. 13, 2011 11:44 pm

scorpionss demiş ki:
Ranger demiş ki:
◊ƒοx◊ demiş ki:

Bu arada bana artık arkadaşlık falan yollama tamam mı? Ve seninle muhattap değilim aptal şey. Mad

Sakın ama sakın bana artık arkadaşlık daveti yollama ya,seni isteyen kim? Sen kimsin?

Benim Arkadaşlarım Var Onlar Beni Kalpten Severler Ama Sende Var Mı Arkadaşllık Ruhu Anlayamıyorum Bir Kişi İnternette Tanıştığı Zaman Merhaba Der Önce Tanışırlar Zamanla Arkadaş Olurlar

Kendi Yarattığım Premium Yorumlaşma Sitesi
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» Kendi Nickelodeon Forum Sitesi
» Nickelodeon Sitesi
» Kendi şarkım
» -En Kaliteli Paylasim Sitesi
» iCarly Türkçe Web Sitesi