mileylover Çalışkan Üye
Kayıt tarihi : 15/06/11 Mesaj Sayısı : 1312 Paylaşım Puanı : 1331 Yaş : 31
| Konu: Okul Gezisi | College Road Trip | 2008 | DVDRip | Türkçe DubLaj Oyuncular : Brenda Song ve Raven Symone Çarş. Haz. 22, 2011 12:22 pm | |
| [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Yapım : 2008, ABD Tür : Komedi Yönetmen : Roger Kumble Senaryo : Emi Mochizuki, Carrie Evans Oyuncular : Martin Lawrence, Vincent Pastore, Lucas Grabeel, Raven , Joe Lo Truglio, Margo Harshman, Brenda Song, Kym Whitley, Eugene Jones III, Josh Meyers, Tara Copeland, Raven Symoné Yapımcı : Andrew Gunn, Ann Marie Sanderlin, Louanne Brickhouse Görüntü Yönetmeni : Theo Van De Sande Müzik : Ed Shearmur Brenda Song yani Zack ve Cody deki London Tipton Raven Symone yani Tam Raven a göre deki Rvaen Bir grup başarılı lise öğrencisi, gitmek istedikleri üniversite için ülkeyi dolaşmaya karar verirler. Yola çıktıklarında ise onları bir sürpriz beklemektedir. Bir polis şefi olan Melanie’nin babası James Porter, gençlerin güvenliğini sağlama maksadıyla onları takip etmektedir. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]İyi Seyirler. | |
|
scorpionss Forum Düzenleyici
| Konu: Geri: Okul Gezisi | College Road Trip | 2008 | DVDRip | Türkçe DubLaj Oyuncular : Brenda Song ve Raven Symone Çarş. Haz. 22, 2011 12:27 pm | |
| Disney'in müthiş bir aile filmi.Çok güzeldi sağ ol.Sen izledin mi? | |
|
mileylover Çalışkan Üye
Kayıt tarihi : 15/06/11 Mesaj Sayısı : 1312 Paylaşım Puanı : 1331 Yaş : 31
| Konu: Geri: Okul Gezisi | College Road Trip | 2008 | DVDRip | Türkçe DubLaj Oyuncular : Brenda Song ve Raven Symone Çarş. Haz. 22, 2011 12:34 pm | |
| Ben indiriyorum şimdi. Oyuncu kadrosu süper. Raven da var. | |
|
scorpionss Forum Düzenleyici
| Konu: Geri: Okul Gezisi | College Road Trip | 2008 | DVDRip | Türkçe DubLaj Oyuncular : Brenda Song ve Raven Symone Çarş. Haz. 22, 2011 12:39 pm | |
| - mileylover demiş ki:
- Ben indiriyorum şimdi. Oyuncu kadrosu süper. Raven da var.
Bendde CD'si var,aynen London ( Brenda Song) bile var ama onun rolu az.Yinede süper bir filmde ee ne olacak başında Disney oturuyor değil mi ama? | |
|