| Hırsız Arkadaşımız kamilsu | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
scorpionss Forum Düzenleyici
| Konu: Hırsız Arkadaşımız kamilsu Salı Haz. 14, 2011 5:37 pm | |
| Evet hırsız arkadaşımız kamilsu çıktığını forumdan bir arkadaştan öğrendim sonra bana nasıl bulduğunu anlattı bende baktım hiç beklemesemde Nette ilk kez bu siteyden adı lazım değil siteye nette ilk kez demiş,çevirilerim devam ediyor demiş ve ben ne zaman video eklemesem o da oraya benden çalarak koyuyormuş altına bir alıntı bile yazmamış şahsen hiç kamilsudan beklemezdim şaşırttı eğer bana o forumda arkadaş ona özel mesaj atmış bana bildirecek kamilsu eğer ona orada istediğini yaparsa bildirecek ve ben onun dediğine göre haraket ediceğim yani utanmadan çalmaya devam ederse kusura bakmayın kendim tüm dizileri çevirip izliceğim ama kamilsu adlı saygısız üye devam etmezse arkadaşın orada ondan istediği sözü yaparsa bende devam ediceğim.
Böyle olsun istemezdim ama utanmadan çevirilerle uğraşıyorum demiş hiç uğraştığı yok linklerde bile bizim site reklamımız var adımda geçiyor,kendisi yasağı çiğnemiş paylaşmışta o diyor ki başka sitelerde yayınlanması yasaktır.Bir teşekkür artık hakkettik yazmış.Bu kadar yüzsüz şuanda Victorious '' The Bird Scene'' yüklendi diğer diziler içinde kamilsu'ya bağlı herşey.Gerekirse NicKids üyeyi lütfen banla giremesin o şekildede kendim çevirip sitemizde izleriz bu kadar olur şok geçirdim. | |
|
| |
◊ƒοx◊ Moderatör
Kayıt tarihi : 20/02/11 Mesaj Sayısı : 3871 Paylaşım Puanı : 4672 Yaş : 27
| Konu: Geri: Hırsız Arkadaşımız kamilsu Salı Haz. 14, 2011 6:15 pm | |
| - scorpionss demiş ki:
- Evet hırsız arkadaşımız kamilsu çıktığını forumdan bir arkadaştan öğrendim sonra bana nasıl bulduğunu anlattı bende baktım hiç beklemesemde Nette ilk kez bu siteyden adı lazım değil siteye nette ilk kez demiş,çevirilerim devam ediyor demiş ve ben ne zaman video eklemesem o da oraya benden çalarak koyuyormuş altına bir alıntı bile yazmamış şahsen hiç kamilsudan beklemezdim şaşırttı eğer bana o forumda arkadaş ona özel mesaj atmış bana bildirecek kamilsu eğer ona orada istediğini yaparsa bildirecek ve ben onun dediğine göre haraket ediceğim yani utanmadan çalmaya devam ederse kusura bakmayın kendim tüm dizileri çevirip izliceğim ama kamilsu adlı saygısız üye devam etmezse arkadaşın orada ondan istediği sözü yaparsa bende devam ediceğim.
Böyle olsun istemezdim ama utanmadan çevirilerle uğraşıyorum demiş hiç uğraştığı yok linklerde bile bizim site reklamımız var adımda geçiyor,kendisi yasağı çiğnemiş paylaşmışta o diyor ki başka sitelerde yayınlanması yasaktır.Bir teşekkür artık hakkettik yazmış.Bu kadar yüzsüz şuanda Victorious '' The Bird Scene'' yüklendi diğer diziler içinde kamilsu'ya bağlı herşey.Gerekirse NicKids üyeyi lütfen banla giremesin o şekildede kendim çevirip sitemizde izleriz bu kadar olur şok geçirdim. O muymuş bide bana 'abi bu benim projem mahmutemre nin bu sen bunu divxcehenneminden almışsın benim ordaki ismim mahmutemre. ve scooby-doo arap gecelerindeyi de yaptım. altında yazmıştım izinsiz paylaşılmasını suç olduğunu ancak onu ben paylaşabilirim. izin almadan alıntı yapma o proje için çok uğraştım hatlarca türkçe ses için uğraştım. bu yaptığın hiç doğru deil bağri altına mahmutemre nin dir alıntı yaptım demeliydin bir daha hiç bir paylaştığım şeyi izinsiz başka sitelerde paylaşma ve zaten bu sitede full film paylaşmak yasaktı benim bildiğim kadarıyla...' bunu demişti | |
|
| |
◊ƒοx◊ Moderatör
| Konu: Geri: Hırsız Arkadaşımız kamilsu Salı Haz. 14, 2011 6:36 pm | |
|
En son emremanginer tarafından Salı Haz. 14, 2011 6:57 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Hırsız Arkadaşımız kamilsu Salı Haz. 14, 2011 6:46 pm | |
| Herşeyi biliyorum emremanginer özürlü çocuk ( kamilsu ) hem çalmış birde ilk kez demiş zaten linklerde bile benim adım geçiyor sonra alıntı bile dememiş.Yani o eklediğim herşeyi çalıyor sen şu eklediğin link siler misin siteyle ilgili olan lütfen onu siler misin? Şuan kamilsu yanımda olsa emin olun acımış halimle hayati tehlikesi devam ediyor olurdu. | |
|
| |
kamilsu Gelişmiş Üye
| Konu: Geri: Hırsız Arkadaşımız kamilsu Salı Haz. 14, 2011 10:42 pm | |
| sen bana hakaret edemezsin. eğer beni banlıcaksanız banlayın. ya da dizileri eklemezsen de ekleme. | |
|
| |
Mr.Ackles Yönetici Yardımcısı
Kayıt tarihi : 25/06/10 Mesaj Sayısı : 2531 Paylaşım Puanı : 2629 Yaş : 29
| Konu: Geri: Hırsız Arkadaşımız kamilsu Çarş. Haz. 15, 2011 9:38 am | |
| Insanlarin emeğine saygı duymayanın Bu sitede işi yoktur.üye Üzerinde gerekli işlemler yapılacaktır. | |
|
| |
| Konu: Geri: Hırsız Arkadaşımız kamilsu Çarş. Haz. 15, 2011 10:31 am | |
| - Mr.Ackles demiş ki:
- Insanlarin emeğine saygı duymayanın Bu sitede işi yoktur.üye Üzerinde gerekli işlemler yapılacaktır.
Teşekkür ederim Mr.Ackles bende hemen Victorious 2.bölüm '' The Bird Scene '' hazır yüklüde anında eklerim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Hırsız Arkadaşımız kamilsu Çarş. Haz. 15, 2011 10:36 am | |
| - kamilsu demiş ki:
- sen bana hakaret edemezsin. eğer beni banlıcaksanız banlayın. ya da dizileri eklemezsen de ekleme.
Bak kamilsu benim derdim seni attırmak değil eğer bana ( bölümlere devam ediceğim ) eklerken çalmıcağına söz verirsen eklerim ve merak etme zaten söz veripte devam edersen seni görürüm.Bana sadece bu sözü ver ne seni attırıyım ne de bölümlerimizi başka sitelere çalma heleki kendi emeğinmiş gibi.Senden bir söz vermeni bekliyorum sonrası herşey yolunda gidecek. | |
|
| |
CarpeDiem Üye
Kayıt tarihi : 09/06/11 Mesaj Sayısı : 41 Paylaşım Puanı : 56 Yaş : 27
| Konu: Geri: Hırsız Arkadaşımız kamilsu Paz Haz. 19, 2011 9:57 pm | |
| - scorpionss demiş ki:
- Evet hırsız arkadaşımız kamilsu çıktığını forumdan bir arkadaştan öğrendim sonra bana nasıl bulduğunu anlattı bende baktım hiç beklemesemde Nette ilk kez bu siteyden adı lazım değil siteye nette ilk kez demiş,çevirilerim devam ediyor demiş ve ben ne zaman video eklemesem o da oraya benden çalarak koyuyormuş altına bir alıntı bile yazmamış şahsen hiç kamilsudan beklemezdim şaşırttı eğer bana o forumda arkadaş ona özel mesaj atmış bana bildirecek kamilsu eğer ona orada istediğini yaparsa bildirecek ve ben onun dediğine göre haraket ediceğim yani utanmadan çalmaya devam ederse kusura bakmayın kendim tüm dizileri çevirip izliceğim ama kamilsu adlı saygısız üye devam etmezse arkadaşın orada ondan istediği sözü yaparsa bende devam ediceğim.
Böyle olsun istemezdim ama utanmadan çevirilerle uğraşıyorum demiş hiç uğraştığı yok linklerde bile bizim site reklamımız var adımda geçiyor,kendisi yasağı çiğnemiş paylaşmışta o diyor ki başka sitelerde yayınlanması yasaktır.Bir teşekkür artık hakkettik yazmış.Bu kadar yüzsüz şuanda Victorious '' The Bird Scene'' yüklendi diğer diziler içinde kamilsu'ya bağlı herşey.Gerekirse NicKids üyeyi lütfen banla giremesin o şekildede kendim çevirip sitemizde izleriz bu kadar olur şok geçirdim. Haklısın arkadaşım. | |
|
| |
crunch Yeni Üye
| Konu: Geri: Hırsız Arkadaşımız kamilsu Perş. Ağus. 04, 2011 6:25 pm | |
| - Mr.Ackles demiş ki:
- Insanlarin emeğine saygı duymayanın Bu sitede işi yoktur.üye Üzerinde gerekli işlemler yapılacaktır.
Evet Doğru Söylüyorsun. Emek hırsızlığı yapamaz yaparsada onu banlarsanız iyi olur! Zaten banlanmak istiyormuş öyle yazdı. | |
|
| |
◊ƒοx◊ Moderatör
| Konu: Geri: Hırsız Arkadaşımız kamilsu Perş. Ağus. 04, 2011 6:28 pm | |
| - crunch demiş ki:
- Mr.Ackles demiş ki:
Evet Doğru Söylüyorsun. Emek hırsızlığı yapamaz yaparsada onu banlarsanız iyi olur! Zaten banlanmak istiyormuş öyle yazdı. Üye banlandı zaten, bu konular dışında mesaj atsan daha iyi olur,kapandı zaten konu | |
|
| |
crunch Yeni Üye
| |
| |
| Hırsız Arkadaşımız kamilsu | |
|