Nickelodeon Türkiye
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Merhaba! Bazı arkadaşlarımız videoları izleyemediği konusundaki şikayetleri bildirmişler. Nickelodeon Türkiye, bir forum sitesidir. Her kullanıcı kendi yazdığı ve yayınladığı mesajlardan
sorumludur. Bazı videolar, telif hakları sebebiyle internet ortamından kaldırılmıştır. Bazılarına ise erişim engeli getirilmiştir. Bunun Nickelodeon Türkiye ile hiçbir bağlantısı olmayıp, durum
video yayıncılarından kaynaklanmaktadır. Üyelerimize ve ilgilenenlere duyrulur.

Hırsız Arkadaşımız kamilsu

+2
◊ƒοx◊
scorpionss
6 posters
YazarMesaj
scorpionss
Forum Düzenleyici
Forum Düzenleyici
scorpionss

Paylaşım Puanı : 3799

Hırsız Arkadaşımız kamilsu Empty
MesajKonu: Hırsız Arkadaşımız kamilsu   Hırsız Arkadaşımız kamilsu Icon_minitimeSalı Haz. 14, 2011 5:37 pm

Evet hırsız arkadaşımız kamilsu çıktığını forumdan bir arkadaştan öğrendim sonra bana nasıl bulduğunu anlattı bende baktım hiç beklemesemde Nette ilk kez bu siteyden adı lazım değil siteye nette ilk kez demiş,çevirilerim devam ediyor demiş ve ben ne zaman video eklemesem o da oraya benden çalarak koyuyormuş altına bir alıntı bile yazmamış şahsen hiç kamilsudan beklemezdim şaşırttı eğer bana o forumda arkadaş ona özel mesaj atmış bana bildirecek kamilsu eğer ona orada istediğini yaparsa bildirecek ve ben onun dediğine göre haraket ediceğim yani utanmadan çalmaya devam ederse kusura bakmayın kendim tüm dizileri çevirip izliceğim ama kamilsu adlı saygısız üye devam etmezse arkadaşın orada ondan istediği sözü yaparsa bende devam ediceğim.

Böyle olsun istemezdim ama utanmadan çevirilerle uğraşıyorum demiş hiç uğraştığı yok linklerde bile bizim site reklamımız var adımda geçiyor,kendisi yasağı çiğnemiş paylaşmışta o diyor ki başka sitelerde yayınlanması yasaktır.Bir teşekkür artık hakkettik yazmış.Bu kadar yüzsüz şuanda Victorious '' The Bird Scene'' yüklendi diğer diziler içinde kamilsu'ya bağlı herşey.Gerekirse NicKids üyeyi lütfen banla giremesin o şekildede kendim çevirip sitemizde izleriz bu kadar olur şok geçirdim.
◊ƒοx◊
Moderatör
Moderatör
◊ƒοx◊

Paylaşım Puanı : 4672

MesajKonu: Geri: Hırsız Arkadaşımız kamilsu   Hırsız Arkadaşımız kamilsu Icon_minitimeSalı Haz. 14, 2011 6:15 pm

scorpionss demiş ki:
Evet hırsız arkadaşımız kamilsu çıktığını forumdan bir arkadaştan öğrendim sonra bana nasıl bulduğunu anlattı bende baktım hiç beklemesemde Nette ilk kez bu siteyden adı lazım değil siteye nette ilk kez demiş,çevirilerim devam ediyor demiş ve ben ne zaman video eklemesem o da oraya benden çalarak koyuyormuş altına bir alıntı bile yazmamış şahsen hiç kamilsudan beklemezdim şaşırttı eğer bana o forumda arkadaş ona özel mesaj atmış bana bildirecek kamilsu eğer ona orada istediğini yaparsa bildirecek ve ben onun dediğine göre haraket ediceğim yani utanmadan çalmaya devam ederse kusura bakmayın kendim tüm dizileri çevirip izliceğim ama kamilsu adlı saygısız üye devam etmezse arkadaşın orada ondan istediği sözü yaparsa bende devam ediceğim.

Böyle olsun istemezdim ama utanmadan çevirilerle uğraşıyorum demiş hiç uğraştığı yok linklerde bile bizim site reklamımız var adımda geçiyor,kendisi yasağı çiğnemiş paylaşmışta o diyor ki başka sitelerde yayınlanması yasaktır.Bir teşekkür artık hakkettik yazmış.Bu kadar yüzsüz şuanda Victorious '' The Bird Scene'' yüklendi diğer diziler içinde kamilsu'ya bağlı herşey.Gerekirse NicKids üyeyi lütfen banla giremesin o şekildede kendim çevirip sitemizde izleriz bu kadar olur şok geçirdim.

O muymuş bide bana 'abi bu benim projem mahmutemre nin bu sen bunu divxcehenneminden almışsın benim ordaki ismim mahmutemre. ve scooby-doo arap gecelerindeyi de yaptım. altında yazmıştım izinsiz paylaşılmasını suç olduğunu ancak onu ben paylaşabilirim.
izin almadan alıntı yapma o proje için çok uğraştım hatlarca türkçe ses için uğraştım.
bu yaptığın hiç doğru deil bağri altına mahmutemre nin dir alıntı yaptım demeliydin bir daha hiç bir paylaştığım şeyi izinsiz başka sitelerde paylaşma ve zaten bu sitede full film paylaşmak yasaktı benim bildiğim kadarıyla...' bunu demişti
◊ƒοx◊
Moderatör
Moderatör
◊ƒοx◊

MesajKonu: Geri: Hırsız Arkadaşımız kamilsu   Hırsız Arkadaşımız kamilsu Icon_minitimeSalı Haz. 14, 2011 6:36 pm

Emek hırsızı

En son emremanginer tarafından Salı Haz. 14, 2011 6:57 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
scorpionss
Forum Düzenleyici
Forum Düzenleyici
scorpionss

MesajKonu: Geri: Hırsız Arkadaşımız kamilsu   Hırsız Arkadaşımız kamilsu Icon_minitimeSalı Haz. 14, 2011 6:46 pm

Herşeyi biliyorum emremanginer özürlü çocuk ( kamilsu ) hem çalmış birde ilk kez demiş zaten linklerde bile benim adım geçiyor sonra alıntı bile dememiş.Yani o eklediğim herşeyi çalıyor sen şu eklediğin link siler misin siteyle ilgili olan lütfen onu siler misin? Şuan kamilsu yanımda olsa emin olun acımış halimle hayati tehlikesi devam ediyor olurdu.
kamilsu
Gelişmiş Üye
Gelişmiş Üye

Paylaşım Puanı : 148

MesajKonu: Geri: Hırsız Arkadaşımız kamilsu   Hırsız Arkadaşımız kamilsu Icon_minitimeSalı Haz. 14, 2011 10:42 pm

sen bana hakaret edemezsin. eğer beni banlıcaksanız banlayın. ya da dizileri eklemezsen de ekleme.
Mr.Ackles
Yönetici Yardımcısı
Yönetici Yardımcısı
Mr.Ackles

Paylaşım Puanı : 2629

MesajKonu: Geri: Hırsız Arkadaşımız kamilsu   Hırsız Arkadaşımız kamilsu Icon_minitimeÇarş. Haz. 15, 2011 9:38 am

Insanlarin emeğine saygı duymayanın Bu sitede işi yoktur.üye Üzerinde gerekli işlemler yapılacaktır.
scorpionss
Forum Düzenleyici
Forum Düzenleyici
scorpionss

MesajKonu: Geri: Hırsız Arkadaşımız kamilsu   Hırsız Arkadaşımız kamilsu Icon_minitimeÇarş. Haz. 15, 2011 10:31 am

Mr.Ackles demiş ki:
Insanlarin emeğine saygı duymayanın Bu sitede işi yoktur.üye Üzerinde gerekli işlemler yapılacaktır.

Teşekkür ederim Mr.Ackles bende hemen Victorious 2.bölüm '' The Bird Scene '' hazır yüklüde anında eklerim.
scorpionss
Forum Düzenleyici
Forum Düzenleyici
scorpionss

MesajKonu: Geri: Hırsız Arkadaşımız kamilsu   Hırsız Arkadaşımız kamilsu Icon_minitimeÇarş. Haz. 15, 2011 10:36 am

kamilsu demiş ki:
sen bana hakaret edemezsin. eğer beni banlıcaksanız banlayın. ya da dizileri eklemezsen de ekleme.

Bak kamilsu benim derdim seni attırmak değil eğer bana ( bölümlere devam ediceğim ) eklerken çalmıcağına söz verirsen eklerim ve merak etme zaten söz veripte devam edersen seni görürüm.Bana sadece bu sözü ver ne seni attırıyım ne de bölümlerimizi başka sitelere çalma heleki kendi emeğinmiş gibi.Senden bir söz vermeni bekliyorum sonrası herşey yolunda gidecek. Smile
CarpeDiem
Üye
Üye
CarpeDiem

Paylaşım Puanı : 56

MesajKonu: Geri: Hırsız Arkadaşımız kamilsu   Hırsız Arkadaşımız kamilsu Icon_minitimePaz Haz. 19, 2011 9:57 pm

scorpionss demiş ki:

Haklısın arkadaşım.
crunch
Yeni Üye
Yeni Üye

Paylaşım Puanı : 35

MesajKonu: Geri: Hırsız Arkadaşımız kamilsu   Hırsız Arkadaşımız kamilsu Icon_minitimePerş. Ağus. 04, 2011 6:25 pm

Mr.Ackles demiş ki:
Evet Doğru Söylüyorsun.
Emek hırsızlığı yapamaz yaparsada onu banlarsanız iyi olur!
Zaten banlanmak istiyormuş öyle yazdı.
◊ƒοx◊
Moderatör
Moderatör
◊ƒοx◊

MesajKonu: Geri: Hırsız Arkadaşımız kamilsu   Hırsız Arkadaşımız kamilsu Icon_minitimePerş. Ağus. 04, 2011 6:28 pm

crunch demiş ki:
Mr.Ackles demiş ki:
Evet Doğru Söylüyorsun.

Üye banlandı zaten, bu konular dışında mesaj atsan daha iyi olur,kapandı zaten konu Wink
crunch
Yeni Üye
Yeni Üye

Paylaşım Puanı : 35

MesajKonu: Geri: Hırsız Arkadaşımız kamilsu   Hırsız Arkadaşımız kamilsu Icon_minitimePerş. Ağus. 04, 2011 6:32 pm

◊ƒοx◊ demiş ki:
crunch demiş ki:
Mr.Ackles demiş ki:
Evet Doğru Söylüyorsun.

Üye banlandı zaten, bu konular dışında mesaj atsan daha iyi olur,kapandı zaten konu Wink
Tamam ama konuyu kilitleseniz daha iyi olur yani konuyu kapatmak için konuyu kilitleyin Very Happy

Hırsız Arkadaşımız kamilsu
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yeni Bölümler İçin '' kamilsu'' nun Banlanması Gerek!
» Hırsız
» HIRSIZ
» Çılgın Hırsız
» Çılgın Hırsız (Türkçe Fragman)