| Waverly Büyücüleri - Alex Tells the World Türkçe Altyazılı! Nette ilk kez scorpionss ( 4x01) | |
|
+75uchihabeko BENBENB sercanxyz ysnshow Ayduyd123 nevsa dantegirl suskun.kral erkinnickelodeon emrebelci ogn159 hyl725 thedevron gokce4242 busterbaxter D4RBE cagil99 darklordsad Rei.Salvatore sekerdunyasi_11 ercan1123 tgy_99 bozkurtnevzat selvic:) teomanemre ElifnurKey stella.cansu anıl123 sheldow mhdemir demi123 Oyku_Burcak onurkan Mr.Krabs denizyıldızı --selenakoliq-- elacyruslovato arslankaan .ezgi. alaz97 morueqq ilzamsad zelene misal_irem2 Uygar_26 ecemgomezzz denizece soylem kapris473 mertozerol Gomezsf Sykoman onurlax tavananna ahmet1999 drakelover msolakoğlu taner5355 Seddie_love215 yaren* atomic aleynagngr mitchie Gizemli●Bayan-D mileylover fizyoterapist ecdice dila irem smaret camp rock kamilsu LegenDary daphnelinda ◊ƒοx◊ scorpionss 79 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
scorpionss Forum Düzenleyici
| Konu: Waverly Büyücüleri - Alex Tells the World Türkçe Altyazılı! Nette ilk kez scorpionss ( 4x01) C.tesi Haz. 11, 2011 8:04 pm | |
| [size=18]NOT:İZLEYEBİLMEK İÇİN SİTEMİZE ÜYE OLMANIZ GEREKMEKTEDİR VE KONUYA EN AZ 1 KERE TÜRKÇE DİL,SİTE KURALLARINA VE KISALTMA KULLANILMADAN MESAJ YAZILMASI ZORUNLUDUR.AKSİ TAKDİRDE İZLEYEMEZSİNİZ İYİ SEYİRLER DİLERİM scorpionss Waverly Büyücüleri, ABD'de ilk gösterimi 12 Ekim 2007'de, Türkiye'de 29 Şubat 2008'de yapılan Disney Channel orijinal dizisi. Dizide Justin, Alex ve Max adındaki 3 büyücü konu edilir. Bu 3 kardeş sihirlerini kullanmayı öğrenmek zorundadır. Bir gün bir yarışma yapacaklar ve en güçlü olan kazanınca güçleri onda kalacak, diğerleri güçlerini kaybedeceklerdir.
En son scorpionss tarafından C.tesi Tem. 09, 2011 11:12 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
◊ƒοx◊ Moderatör
Kayıt tarihi : 20/02/11 Mesaj Sayısı : 3871 Paylaşım Puanı : 4672 Yaş : 27
| Konu: Geri: Waverly Büyücüleri - Alex Tells the World Türkçe Altyazılı! Nette ilk kez scorpionss ( 4x01) C.tesi Haz. 11, 2011 8:15 pm | |
| çok teşekkürler gerçekten | |
|
| |
| |
| |
daphnelinda Gelişmiş Üye
Kayıt tarihi : 01/04/11 Mesaj Sayısı : 229 Paylaşım Puanı : 272 Yaş : 28
| Konu: Geri: Waverly Büyücüleri - Alex Tells the World Türkçe Altyazılı! Nette ilk kez scorpionss ( 4x01) C.tesi Haz. 11, 2011 8:55 pm | |
| Sen olmasaydın bizim halimiz nice olurdu?...Çok teşekkürler... | |
|
| |
LegenDary Gelişmiş Üye
Kayıt tarihi : 22/08/10 Mesaj Sayısı : 215 Paylaşım Puanı : 245 Yaş : 104
| Konu: Geri: Waverly Büyücüleri - Alex Tells the World Türkçe Altyazılı! Nette ilk kez scorpionss ( 4x01) C.tesi Haz. 11, 2011 9:07 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
kamilsu Gelişmiş Üye
| Konu: Geri: Waverly Büyücüleri - Alex Tells the World Türkçe Altyazılı! Nette ilk kez scorpionss ( 4x01) C.tesi Haz. 11, 2011 9:28 pm | |
| | |
|
| |
kamilsu Gelişmiş Üye
| Konu: Geri: Waverly Büyücüleri - Alex Tells the World Türkçe Altyazılı! Nette ilk kez scorpionss ( 4x01) C.tesi Haz. 11, 2011 9:29 pm | |
| pardon. çok sağol. bu arada scorionss her şey ayrı yazılır. | |
|
| |
| Konu: Geri: Waverly Büyücüleri - Alex Tells the World Türkçe Altyazılı! Nette ilk kez scorpionss ( 4x01) C.tesi Haz. 11, 2011 9:48 pm | |
| - kamilsu demiş ki:
- pardon. çok sağol. bu arada scorionss her şey ayrı yazılır.
Pardon düzeltirim sonradan farkettim ama sende üstte ''saül'' diye birşey yazmışsın bari onu düzeltte kural bozulmasın.İyi Seyirler! | |
|
| |
| Konu: Geri: Waverly Büyücüleri - Alex Tells the World Türkçe Altyazılı! Nette ilk kez scorpionss ( 4x01) C.tesi Haz. 11, 2011 9:53 pm | |
| - kamilsu demiş ki:
- pardon. çok sağol. bu arada scorionss her şey ayrı yazılır.
Birde kamilsu cümleye büyük harfle başlanır ve ''pardon.'' demişsin noktadan sonra '' çok sağol'' değil ''Çok sağ ol'' olmalıydı çünkü sağol diye yazılmaz sağ ol diye yazılır.Ve '' sağol.'' demişsin yine noktadan sonra büyük harfle başlanır yani '' Bu arada...'' diye olmalıydı.Haklısın herşey diye yazmışım her şey olacaktı ama haklı olduğunu belirtiyorum da bu kadar küçük ayrıntılara girmene gerek yok açıkçası ama benim dediklerim nokta kuralı gibi şeyler önemli seninki önemsiz değil de demiyorum yanlış anlama. | |
|
| |
◊ƒοx◊ Moderatör
| Konu: Geri: Waverly Büyücüleri - Alex Tells the World Türkçe Altyazılı! Nette ilk kez scorpionss ( 4x01) C.tesi Haz. 11, 2011 10:11 pm | |
| herşey yada her şey ne fark ederki bunu eleştirmeye gerek yok | |
|
| |
| Konu: Geri: Waverly Büyücüleri - Alex Tells the World Türkçe Altyazılı! Nette ilk kez scorpionss ( 4x01) C.tesi Haz. 11, 2011 10:19 pm | |
| - emremanginer demiş ki:
- herşey yada her şey ne fark ederki bunu eleştirmeye gerek yok
Bence eğer bu kadar kısa ayrıntılar eleşrilecekse forumda yapılan milyonlarca hatayı ömrün yeterse eleştir kamilsu.Bunun yanında acaba onlar ne kadar duracaktır? | |
|
| |
kamilsu Gelişmiş Üye
| Konu: Geri: Waverly Büyücüleri - Alex Tells the World Türkçe Altyazılı! Nette ilk kez scorpionss ( 4x01) C.tesi Haz. 11, 2011 10:31 pm | |
| Kusura bakma ben pek dikkat etmedim ama ; sen çok dikkat ediyorsun diye dedim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Waverly Büyücüleri - Alex Tells the World Türkçe Altyazılı! Nette ilk kez scorpionss ( 4x01) C.tesi Haz. 11, 2011 10:35 pm | |
| | |
|
| |
kamilsu Gelişmiş Üye
| Konu: Geri: Waverly Büyücüleri - Alex Tells the World Türkçe Altyazılı! Nette ilk kez scorpionss ( 4x01) C.tesi Haz. 11, 2011 10:36 pm | |
| 2. bölümü ne zaman koyacaksın ? | |
|
| |
| |
| |
kamilsu Gelişmiş Üye
| Konu: Geri: Waverly Büyücüleri - Alex Tells the World Türkçe Altyazılı! Nette ilk kez scorpionss ( 4x01) C.tesi Haz. 11, 2011 10:58 pm | |
| sen altyazıları nasıl çeviriyorsun anlatırmısın. | |
|
| |
| Konu: Geri: Waverly Büyücüleri - Alex Tells the World Türkçe Altyazılı! Nette ilk kez scorpionss ( 4x01) C.tesi Haz. 11, 2011 11:00 pm | |
| - kamilsu demiş ki:
- sen altyazıları nasıl çeviriyorsun anlatırmısın.
Bildiğin çeviri işte Türkçe'sini anlamak not defterinden süreleri ayarlayıp yazmak. | |
|
| |
kamilsu Gelişmiş Üye
| Konu: Geri: Waverly Büyücüleri - Alex Tells the World Türkçe Altyazılı! Nette ilk kez scorpionss ( 4x01) C.tesi Haz. 11, 2011 11:04 pm | |
| çevri programlarıyla çevirmiyorumusun ? | |
|
| |
| Konu: Geri: Waverly Büyücüleri - Alex Tells the World Türkçe Altyazılı! Nette ilk kez scorpionss ( 4x01) C.tesi Haz. 11, 2011 11:06 pm | |
| - kamilsu demiş ki:
- çevri programlarıyla çevirmiyorumusun ?
Çeviri programları mı? Ben çeviri programımla onları videoya gömüyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Waverly Büyücüleri - Alex Tells the World Türkçe Altyazılı! Nette ilk kez scorpionss ( 4x01) Paz Haz. 12, 2011 12:44 am | |
| Ve 4x1 sitemize eklenmiştir.İyi Seyirler Dilerim | |
|
| |
camp rock Üye
Kayıt tarihi : 01/01/11 Mesaj Sayısı : 83 Paylaşım Puanı : 80 Yaş : 28
| Konu: Geri: Waverly Büyücüleri - Alex Tells the World Türkçe Altyazılı! Nette ilk kez scorpionss ( 4x01) Paz Haz. 12, 2011 10:35 am | |
| | |
|
| |
smaret Üye
| |
| |
smaret Üye
| Konu: sağolun Salı Haz. 14, 2011 3:54 pm | |
| | |
|
| |
camp rock Üye
Kayıt tarihi : 01/01/11 Mesaj Sayısı : 83 Paylaşım Puanı : 80 Yaş : 28
| Konu: Geri: Waverly Büyücüleri - Alex Tells the World Türkçe Altyazılı! Nette ilk kez scorpionss ( 4x01) Salı Haz. 14, 2011 5:57 pm | |
| sonny with a chancenin 2. sezonunu çevirir misiniz | |
|
| |
◊ƒοx◊ Moderatör
| Konu: Geri: Waverly Büyücüleri - Alex Tells the World Türkçe Altyazılı! Nette ilk kez scorpionss ( 4x01) Salı Haz. 14, 2011 6:29 pm | |
| 4x2'yi ne zaman çevirebilirsin scorpionss | |
|
| |
| Konu: Geri: Waverly Büyücüleri - Alex Tells the World Türkçe Altyazılı! Nette ilk kez scorpionss ( 4x01) Salı Haz. 14, 2011 6:50 pm | |
| Arkadaşlar ben seve seve çeviririm ama hep beraber kamilsu'nun banlanmasını sağlamalıyız çocuk herşeyimi çalıyor başka çare yok o banlansın ya da arkadaştan olumlu bir mesaj alıyım çevirilere tam gaz devam zaten istesem şuan '' Victorious - The Bird Scene '' hazır ama çalındığı için ekleyemiyorum ancak ya çalmıcağına yemin eder kamilsu ya da sitemizden banlanır öyle yoksa başka çare yok herşeyi çalmış yakında eklersem bile True Jackson'ı bile çalar.
Sonra belki Sonny'nin yıldızı 2.sezonda bu olay netlik kazansın belki çeviririm belkide Türkçe dublajlı eklerim ama kamilsu olayını çözmemiz.
EĞER YENİ BÖLÜM İSTİYORSANIZ ( DİZİLERLER İLGİLİ ) BANA BU KONUDA YARDIMCI OLUN KAMİLSUNUN BANLANMASI GEREK. NicKids bu işi yapabilir. | |
|
| |
◊ƒοx◊ Moderatör
| Konu: Geri: Waverly Büyücüleri - Alex Tells the World Türkçe Altyazılı! Nette ilk kez scorpionss ( 4x01) Salı Haz. 14, 2011 7:02 pm | |
| - scorpionss demiş ki:
- Arkadaşlar ben seve seve çeviririm ama hep beraber kamilsu'nun banlanmasını sağlamalıyız çocuk herşeyimi çalıyor başka çare yok o banlansın ya da arkadaştan olumlu bir mesaj alıyım çevirilere tam gaz devam zaten istesem şuan '' Victorious - The Bird Scene '' hazır ama çalındığı için ekleyemiyorum ancak ya çalmıcağına yemin eder kamilsu ya da sitemizden banlanır öyle yoksa başka çare yok herşeyi çalmış yakında eklersem bile True Jackson'ı bile çalar.
Sonra belki Sonny'nin yıldızı 2.sezonda bu olay netlik kazansın belki çeviririm belkide Türkçe dublajlı eklerim ama kamilsu olayını çözmemiz.
EĞER YENİ BÖLÜM İSTİYORSANIZ ( DİZİLERLER İLGİLİ ) BANA BU KONUDA YARDIMCI OLUN KAMİLSUNUN BANLANMASI GEREK. NicKids bu işi yapabilir. banlanmassada sitede herkes onu emek hırsızı olarak bilicek | |
|
| |
| Konu: Geri: Waverly Büyücüleri - Alex Tells the World Türkçe Altyazılı! Nette ilk kez scorpionss ( 4x01) Salı Haz. 14, 2011 7:07 pm | |
| - emremanginer demiş ki:
- scorpionss demiş ki:
- Arkadaşlar ben seve seve çeviririm ama hep beraber kamilsu'nun banlanmasını sağlamalıyız çocuk herşeyimi çalıyor başka çare yok o banlansın ya da arkadaştan olumlu bir mesaj alıyım çevirilere tam gaz devam zaten istesem şuan '' Victorious - The Bird Scene '' hazır ama çalındığı için ekleyemiyorum ancak ya çalmıcağına yemin eder kamilsu ya da sitemizden banlanır öyle yoksa başka çare yok herşeyi çalmış yakında eklersem bile True Jackson'ı bile çalar.
EĞER YENİ BÖLÜM İSTİYORSANIZ ( DİZİLERLER İLGİLİ ) BANA BU KONUDA YARDIMCI OLUN KAMİLSUNUN BANLANMASI GEREK. NicKids bu işi yapabilir. banlanmassada sitede herkes onu emek hırsızı olarak bilicek Evet,çok ciddiyim çocuk herşeyi çalıyor birde benim diye gösteriyor saf akıl edememiş zaten tüm eklediklerimde zaten www.nickturkiye.net.tc ve scorpionss yazıyor emremanginer birşeyler yapmalıyız yoksa siz bu işi unutun o böyle yaparken ben bu işe hayatta devam edemem yani ben çevirip izlerim ama sitemizde yayınlayamam bunları koruyalım ya herşeyi çalmış bugün gördüm şok oldum banlanmazsa utanmadan devam edecek ve ben işte buyüzden sitemizde ekleyemem kamilsu kalksın bende devam ederim. | |
|
| |
◊ƒοx◊ Moderatör
| Konu: Geri: Waverly Büyücüleri - Alex Tells the World Türkçe Altyazılı! Nette ilk kez scorpionss ( 4x01) Salı Haz. 14, 2011 7:12 pm | |
| - scorpionss demiş ki:
- emremanginer demiş ki:
- scorpionss demiş ki:
EĞER YENİ BÖLÜM İSTİYORSANIZ ( DİZİLERLER İLGİLİ ) BANA BU KONUDA YARDIMCI OLUN KAMİLSUNUN BANLANMASI GEREK. NicKids bu işi yapabilir. banlanmassada sitede herkes onu emek hırsızı olarak bilicek Evet,çok ciddiyim çocuk herşeyi çalıyor birde benim diye gösteriyor saf akıl edememiş zaten tüm eklediklerimde zaten www.nickturkiye.net.tc ve scorpionss yazıyor emremanginer birşeyler yapmalıyız yoksa siz bu işi unutun o böyle yaparken ben bu işe hayatta devam edemem yani ben çevirip izlerim ama sitemizde yayınlayamam bunları koruyalım ya herşeyi çalmış bugün gördüm şok oldum banlanmazsa utanmadan devam edecek ve ben işte buyüzden sitemizde ekleyemem kamilsu kalksın bende devam ederim. Yönetici öğrenirse kesin banlanır zaten | |
|
| |
| Waverly Büyücüleri - Alex Tells the World Türkçe Altyazılı! Nette ilk kez scorpionss ( 4x01) | |
|