Yazar | Mesaj |
---|
Ranger Gelişmiş Üye
Kayıt tarihi : 09/07/11 Mesaj Sayısı : 212 Paylaşım Puanı : 225 Yaş : 25
| Konu: Geri: The Sims 3 Generations Ek Paket İndir (Bu Ek Pakkettir) Salı Tem. 12, 2011 7:06 pm | |
| - scorpionss demiş ki:
- Ranger demiş ki:
- scorpionss demiş ki:
- Ranger demiş ki:
- Ayrıca Ben Bebek Değilim Gerçek Kanıtım Var İnternetten Değil Kendi Fotoğrafım
Bak
11 yaşında kaç kilosun sen ya,nerede oturuyorsun,memlektin nere,annen-baban kaç yaşında?
Resmini görünce bir tuhaf oluyorum Babam 50 Yaş... Didim De Oturuyorum Memleketim Türkiye annem 34 yaş... Az akıl olsa '' Memleketim Türkiye'' demezdin,Türkiye oturduğun ülke,memleketin nerede? Didim'in tam olarak neresindesin? 1330 Sokak İlker Apartmanı 6 Taksim 5 | |
|
| |
--selenakoliq-- Gelişmiş Üye
Kayıt tarihi : 09/07/11 Mesaj Sayısı : 109 Paylaşım Puanı : 103 Yaş : 27
| Konu: Geri: The Sims 3 Generations Ek Paket İndir (Bu Ek Pakkettir) Salı Tem. 12, 2011 7:10 pm | |
| ben wizards of the waverly place'de başrol oynadım | |
|
| |
◊ƒοx◊ Moderatör
Kayıt tarihi : 20/02/11 Mesaj Sayısı : 3871 Paylaşım Puanı : 4672 Yaş : 27
| Konu: Geri: The Sims 3 Generations Ek Paket İndir (Bu Ek Pakkettir) Salı Tem. 12, 2011 7:16 pm | |
| git siteden iğrenç yaratık kusucam şimdi | |
|
| |
mileylover Çalışkan Üye
Kayıt tarihi : 15/06/11 Mesaj Sayısı : 1312 Paylaşım Puanı : 1331 Yaş : 31
| Konu: Geri: The Sims 3 Generations Ek Paket İndir (Bu Ek Pakkettir) Salı Tem. 12, 2011 7:16 pm | |
| O tip ne öyle. Sen en az 60 kilosundur. Geleceğin obezi. Shrek the Movie çıkacakmış 2012 de. Resmi sitesinde de oyuncu kadrsounda shrek i makyajsız oynayacakmışsın. Yakışır. Koca bebeğimize. | |
|
| |
Ranger Gelişmiş Üye
| Konu: Geri: The Sims 3 Generations Ek Paket İndir (Bu Ek Pakkettir) Salı Tem. 12, 2011 7:22 pm | |
| - ◊ƒοx◊ demiş ki:
- git siteden iğrenç yaratık kusucam şimdi
Ben iğrenç değilim sana demiyorum bana küfür eden kişiye diyorum arkadaşım sen sakin ol ben sana demedim ayrıca ben kötü değilim. ayrıca shrekğin bebekleri çok iğrenç bebekleri kusuyor shreğin bebeklerinlerine ben izledim öyle oldu shreğin be bekleri kustu çok tiksindirici bir film ayyy iğrenç offf shrek iğrenç hiç yakışıklı değil biliyormusun shrek iğrenç film | |
|
| |
scorpionss Forum Düzenleyici
| Konu: Geri: The Sims 3 Generations Ek Paket İndir (Bu Ek Pakkettir) Salı Tem. 12, 2011 7:24 pm | |
| | |
|
| |
mileylover Çalışkan Üye
| Konu: Geri: The Sims 3 Generations Ek Paket İndir (Bu Ek Pakkettir) Salı Tem. 12, 2011 7:24 pm | |
| İşte sana uygun bir film. Senin çizgi film halin.Kimse sana küfür etmedi. Bunlar küfür değil. | |
|
| |
Ranger Gelişmiş Üye
| - mileylover demiş ki:
- O tip ne öyle. Sen en az 60 kilosundur. Geleceğin obezi. Shrek the Movie çıkacakmış 2012 de. Resmi sitesinde de oyuncu kadrsounda shrek i makyajsız oynayacakmışsın. Yakışır. Koca bebeğimize.
Ayrıca Ben 36 kiloyum fotoğraf beni biraz büyük gösteriyor | |
|
| |
Ranger Gelişmiş Üye
| Konu: Geri: The Sims 3 Generations Ek Paket İndir (Bu Ek Pakkettir) Salı Tem. 12, 2011 7:25 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: The Sims 3 Generations Ek Paket İndir (Bu Ek Pakkettir) Salı Tem. 12, 2011 7:26 pm | |
| - Ranger demiş ki:
- mileylover demiş ki:
- O tip ne öyle. Sen en az 60 kilosundur. Geleceğin obezi. Shrek the Movie çıkacakmış 2012 de. Resmi sitesinde de oyuncu kadrsounda shrek i makyajsız oynayacakmışsın. Yakışır. Koca bebeğimize.
Ayrıca Ben 36 kiloyum fotoğraf beni biraz büyük gösteriyor Flood yapmak yasak,özür bile dilemedin hep yapıyorsun buda TAMAMEN KURAL DIŞI,zaten kesin banlanıyorsun. Bu arada vuruldum derken? | |
|
| |
mileylover Çalışkan Üye
| Konu: Geri: The Sims 3 Generations Ek Paket İndir (Bu Ek Pakkettir) Salı Tem. 12, 2011 7:28 pm | |
| 36 kilo isen. Ben de Messi tanıştığıma memnun oldum. | |
|
| |
Ranger Gelişmiş Üye
| Konu: Geri: The Sims 3 Generations Ek Paket İndir (Bu Ek Pakkettir) Salı Tem. 12, 2011 7:28 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: The Sims 3 Generations Ek Paket İndir (Bu Ek Pakkettir) Salı Tem. 12, 2011 7:29 pm | |
| | |
|
| |
mileylover Çalışkan Üye
| Konu: Geri: The Sims 3 Generations Ek Paket İndir (Bu Ek Pakkettir) Salı Tem. 12, 2011 7:32 pm | |
| Bence sen bir topsun. Goal filminden geldin. | |
|
| |
Ranger Gelişmiş Üye
| Konu: k Olduğı Salı Tem. 12, 2011 7:33 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: The Sims 3 Generations Ek Paket İndir (Bu Ek Pakkettir) Salı Tem. 12, 2011 7:35 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: The Sims 3 Generations Ek Paket İndir (Bu Ek Pakkettir) Salı Tem. 12, 2011 7:37 pm | |
| | |
|
| |
Ranger Gelişmiş Üye
| Konu: Geri: The Sims 3 Generations Ek Paket İndir (Bu Ek Pakkettir) Salı Tem. 12, 2011 7:37 pm | |
| | |
|
| |
Ranger Gelişmiş Üye
| Konu: Geri: The Sims 3 Generations Ek Paket İndir (Bu Ek Pakkettir) Salı Tem. 12, 2011 7:40 pm | |
| | |
|
| |
Ranger Gelişmiş Üye
| Konu: Geri: The Sims 3 Generations Ek Paket İndir (Bu Ek Pakkettir) Salı Tem. 12, 2011 7:42 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: The Sims 3 Generations Ek Paket İndir (Bu Ek Pakkettir) Salı Tem. 12, 2011 7:45 pm | |
| bu sitede fazla kalmcksn bnlnncksn | |
|
| |
| Konu: Geri: The Sims 3 Generations Ek Paket İndir (Bu Ek Pakkettir) Salı Tem. 12, 2011 7:45 pm | |
| - Ranger demiş ki:
- scorpionss demiş ki:
- Ranger demiş ki:
- scorpionss demiş ki:
- Ranger demiş ki:
- scorpionss demiş ki:
- Ranger demiş ki:
- mileylover demiş ki:
Ayrıca Ben 36 kiloyum fotoğraf beni biraz büyük gösteriyor Flood yapmak yasak,özür bile dilemedin hep yapıyorsun buda TAMAMEN KURAL DIŞI,zaten kesin banlanıyorsun.
Bu arada vuruldum derken? Yani İlgimi Çektin Vuruldum Sana Anladın Mı Ayrıca Özür Diliyorum Kuralları Yıktığım İçin Özür Dilerim Nickelodeon Türkiye Yetkin Forum Kaba olmak istemem ama Mal mısın sen ya? Ben senin nasıl ilgini çekerim ben bir erkeğim mal,yoksa sen kızmıydın? Hayır O Anlamda Değil Erkek İnternet Arkadaşı Olmak İstiyorum Anlamında Bazı Cümlelerim Eksik Olduğundan Dolayı Özür Dilerim Arkadaş ve sen ha? Yan yana gelemeyecek sözler bunlar doğru konuş ben senin arkadaş olabileceğin en son kişiyim,dediklerimi dostça algılama içimizde sana olan nefreti anlatamayız gücümüz yetmez,şimdi defol git bu siteden bizide artık delisin rtme Aslında Sen Didime Gelmeyi CürHAret Bile Edemezsin Beni Görünce Ödün Kopar Ona Göre Eğer İntikamımı Almak İstiyorsan Gücün Yetiyorsa Buraya Gelirsin Yada Off Pes Edersin HAHAHHA Cesaretin Varsa Gel Cesaretin Yoksa Gelemezsin Gerizekalı seni görmek isteyen kim? Oralara giden kim? Bir kere evet seni görünce korkarım ama O AYI SURATINDAN,ÖKÜZ GİBİ VÜCUDUNDAN korkarım,senden değil,bunu unutma hem öyle birşey HAYATTA OLMAYACAK Kİ olursa sen zaten yaşamazsın. Tamam mı bebiş? Şimdi git mamanı ye,altını annen yeni değiştirdi,çişi yatağın senin aileni batırdı sana yeni yatak almaktan,sermayelerini tükettin ailenin çisini yapa yapa yatak bırakmadın mal,beyinsiz. Bebeklerle uğraşmak işim değil ama neden cevap yazdım bilmiyorum malsın,bebeksin niye uğraşıyorum ki ben | |
|
| |
| Konu: Geri: The Sims 3 Generations Ek Paket İndir (Bu Ek Pakkettir) Salı Tem. 12, 2011 7:47 pm | |
| - --selenakoliq-- demiş ki:
- bu sitede fazla kalmcksn bnlnncksn
Evet sen şimdi bugünlerin tadını çıkar,NicKids seni banlayınca,bizde sen ağlarken beşiğinde,sitede bayram ediceğiz. | |
|
| |
Ranger Gelişmiş Üye
| Konu: Geri: The Sims 3 Generations Ek Paket İndir (Bu Ek Pakkettir) Salı Tem. 12, 2011 8:44 pm | |
| Flood Yapmayacağım Tamam Mı Kuralları Ve Flood Yapmanın Kötü Olduğunu Artık Biliyorum.
En son Ranger tarafından Çarş. Tem. 13, 2011 5:09 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
ZeyneP* Moderatör
Kayıt tarihi : 11/04/10 Mesaj Sayısı : 367 Paylaşım Puanı : 493 Yaş : 27
| |
| |
Ranger Gelişmiş Üye
| Konu: Geri: The Sims 3 Generations Ek Paket İndir (Bu Ek Pakkettir) Salı Tem. 12, 2011 8:46 pm | |
| - scorpionss demiş ki:
- Ranger demiş ki:
- scorpionss demiş ki:
- Ranger demiş ki:
- scorpionss demiş ki:
- Ranger demiş ki:
- scorpionss demiş ki:
- Ranger demiş ki:
- mileylover demiş ki:
Ayrıca Ben 36 kiloyum fotoğraf beni biraz büyük gösteriyor Flood yapmak yasak,özür bile dilemedin hep yapıyorsun buda TAMAMEN KURAL DIŞI,zaten kesin banlanıyorsun.
Bu arada vuruldum derken? Yani İlgimi Çektin Vuruldum Sana Anladın Mı Ayrıca Özür Diliyorum Kuralları Yıktığım İçin Özür Dilerim Nickelodeon Türkiye Yetkin Forum Kaba olmak istemem ama Mal mısın sen ya? Ben senin nasıl ilgini çekerim ben bir erkeğim mal,yoksa sen kızmıydın? Hayır O Anlamda Değil Erkek İnternet Arkadaşı Olmak İstiyorum Anlamında Bazı Cümlelerim Eksik Olduğundan Dolayı Özür Dilerim Arkadaş ve sen ha? Yan yana gelemeyecek sözler bunlar doğru konuş ben senin arkadaş olabileceğin en son kişiyim,dediklerimi dostça algılama içimizde sana olan nefreti anlatamayız gücümüz yetmez,şimdi defol git bu siteden bizide artık delisin rtme Aslında Sen Didime Gelmeyi CürHAret Bile Edemezsin Beni Görünce Ödün Kopar Ona Göre Eğer İntikamımı Almak İstiyorsan Gücün Yetiyorsa Buraya Gelirsin Yada Off Pes Edersin HAHAHHA Cesaretin Varsa Gel Cesaretin Yoksa Gelemezsin Gerizekalı seni görmek isteyen kim? Oralara giden kim? Bir kere evet seni gö Söylemerünce korkarım ama O AYI SURATINDAN,ÖKÜZ GİBİ VÜCUDUNDAN korkarım,senden değil,bunu unutma hem öyle birşey HAYATTA OLMAYACAK Kİ olursa sen zaten yaşamazsın. Tamam mı bebiş? Şimdi git mamanı ye,altını annen yeni değiştirdi,çişi yatağın senin aileni batırdı sana yeni yatak almaktan,sermayelerini tükettin ailenin çisini yapa yapa yatak bırakmadın mal,beyinsiz.
Bebeklerle uğraşmak işim değil ama neden cevap yazdım bilmiyorum malsın,bebeksin niye uğraşıyorum ki ben Dostlar Pis Laflar Söylemez Daha Önce Bana Böyle Demezdin Ama Neden? | |
|
| |
| Konu: Geri: The Sims 3 Generations Ek Paket İndir (Bu Ek Pakkettir) Salı Tem. 12, 2011 8:47 pm | |
| senin iğrenç b*k gibi resimlerine bakmak zorunda diiliz gitsene hadi Goo | |
|
| |
Ranger Gelişmiş Üye
| Konu: Geri: The Sims 3 Generations Ek Paket İndir (Bu Ek Pakkettir) Salı Tem. 12, 2011 8:48 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: The Sims 3 Generations Ek Paket İndir (Bu Ek Pakkettir) Salı Tem. 12, 2011 8:49 pm | |
| - ZeyneP* demiş ki:
- YA BAKIN! ONUNLA KONUSMAYIN, BOSVERIN, SIMDILIK KENDI HALINDE TAKILSIN. ODUL GELDIĞI ZAMAN GEREĞINI YAPICAK ZATEN. ILGILENMEYIN.
tamam | |
|
| |
Ranger Gelişmiş Üye
| Konu: Geri: The Sims 3 Generations Ek Paket İndir (Bu Ek Pakkettir) Salı Tem. 12, 2011 8:49 pm | |
| - --selenakoliq-- demiş ki:
- senin iğrenç b*k gibi resimlerine bakmak zorunda diiliz gitsene hadi Goo
Ayrıca Ben Kötü Değilim Ben Benim Kilom 40 Tamam Mı Benim Resmim Ne Olmuş Yani Herkezin Profil Resmi Var? | |
|
| |
| The Sims 3 Generations Ek Paket İndir (Bu Ek Pakkettir) | |
|