Merhaba! Bazı arkadaşlarımız videoları izleyemediği konusundaki şikayetleri bildirmişler. Nickelodeon Türkiye, bir forum sitesidir. Her kullanıcı kendi yazdığı ve yayınladığı mesajlardan
sorumludur. Bazıvideolar, telif hakları sebebiyle internet ortamından kaldırılmıştır. Bazılarına ise erişim engeli getirilmiştir. Bunun Nickelodeon Türkiye ile hiçbir bağlantısı olmayıp, durum
video yayıncılarından kaynaklanmaktadır. Üyelerimize ve ilgilenenlere duyrulur.
2.Sezon başlangıcı çok enteresan yani patitoyla antonella'nın ruhları değişiyor çok eğlenceli yaşamlarını yine aynı şekilde sürdürmeye çalışıyorlar tanıtım
En son emremanginer tarafından Paz Nis. 24, 2011 7:29 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
*blaine* Yeni Üye
Evet bende öyle olsaydı diyodum ama malesef değil aslında çok zor olmuyor çünkü hangi olayların döndüğünü ve tepkilerindende anlıyosun ingilizce bulabilirsem onuda koyarım sanırım ingilizce var :)Ve ikinci sezon birinci sezona göre çok güzel ve daha heycanlı gerçektende
◊ƒοx◊ Moderatör
Kayıt tarihi : 20/02/11 Mesaj Sayısı : 3871 Paylaşım Puanı : 4672 Yaş : 27
Evet bende öyle olsaydı diyodum ama malesef değil aslında çok zor olmuyor çünkü hangi olayların döndüğünü ve tepkilerindende anlıyosun ingilizce bulabilirsem onuda koyarım sanırım ingilizce var :)Ve ikinci sezon birinci sezona göre çok güzel ve daha heycanlı gerçektende
Bencede çok heyecanlı,Josefina kör oluyo,Guido ve gonzalo'nun evinde yangın çıkıyor ve zehirleniyorlar,patito ve antonella bir şatoda tuhaf olaylarla karşılaşıyorlar 2.sezonda sanki diziye biraz sihir katıyorlar gibi görünüyor çünkü ilginç şeyler oluyor
*blaine* Yeni Üye
Evet bence daha güzel olyuor tabi abartıkları yerler var mesela antonellayla patitonun yer değiştirmesi gibi ve şato gibi ama yinede ilk sezona göre daha ilginç yapıyor ve matiasın bacağını kırdığını guidonun josenin peşinden gelip onu eve döndürmesi gibi olayları unutmayalım
◊ƒοx◊ Moderatör
Kayıt tarihi : 20/02/11 Mesaj Sayısı : 3871 Paylaşım Puanı : 4672 Yaş : 27