Merhaba! Bazı arkadaşlarımız videoları izleyemediği konusundaki şikayetleri bildirmişler. Nickelodeon Türkiye, bir forum sitesidir. Her kullanıcı kendi yazdığı ve yayınladığı mesajlardan
sorumludur. Bazıvideolar, telif hakları sebebiyle internet ortamından kaldırılmıştır. Bazılarına ise erişim engeli getirilmiştir. Bunun Nickelodeon Türkiye ile hiçbir bağlantısı olmayıp, durum
video yayıncılarından kaynaklanmaktadır. Üyelerimize ve ilgilenenlere duyrulur.
bir gece daha nedenini bilmeden uyudum ben bakıyorum ama duvardaki resim seni bana anlatmıyor
ve yatmadan önce ben seni görmek istiyorum ben konuşmak istedim ama sen asla izin vermedin
ve olsaydı arkadaşlarım burda bana gülmezdi asla ben üzgün hissediyorum bu kayıp nedeniyle
BAŞKASININ sana söylemek isterdim ''SENİ SEVİYORUM'' BAŞKASININ ben paylaşacak bir şeyler hissediyorum BAŞKASININ hikayemin prensesi olacaktın ve bu hikayeye aşk gerekliydi ama sen başkasınınsın
ikinci yarı
bir başka bir gece daha yine odamdayım ben havaya bakıyorum ama bir köşede ay bir köşede yıldızlar
ve yatmadan önce seni görmek isterdim ben her zaman konuşma istedim ama sen asla izin vermedin
ve olsaydı arkadaşlarım burda bana gülmezdi asla ben üzgün hissediyorum çünkü kayıpettim bunu biliyorum
BAŞKASININ sana söylemek isterdim ''SENİ SEVİYORUM'' BAŞKASININ ben paylaşacak bir şeyler hissediyorum BAŞKASININ hikayemin prensesi olacaktın ama sen başkasının
bir gece daha ve başka bir gece bu geceler hiç bitmeyecek öyle degil mi ?