Miranda'nın olmazsa olmazları=
"Ayakkabı ve cüzdanlara bayılıyorum!Ne zaman alışverişe çıksam mutlaka yeni bir cüzdan,ya da bir çift ayakkabı alıyorum.Juicy, en sevdiğim markalardan biri.Converse'in de hemen her rengine sahibim.Ugg botlarımdan asla vazgeçmem,öyle rahatlar ki...Botlarımı,her çeşit kıyafetle rahatça kombine edebiliyorum."
"Chanel'in makyaj malzemeleri benim olmazsa olmazım.Alışveriş merkezine her gidişimde,soluğu Chanel'in standında alıyorum ve hemen en yeni ürünleri karıştırıp denemeye başlıyorum."
"Shiseido'nun çok güzel losyonları var.Neutrogena'yı da çok başarılı buluyorum.Özellikle cilt nemlendiricileri bir harika."
Miranda'dan Öneriler
Makyaj:
"Her şeyden önce,makyajınızın doğal görünmesine özen gösterin.Makyaj yapmaya yeni başladığım zamanlarda çılgınca denemeler yapıyor,gözlerimi abartılı şekilde boyuyor ve çeşit çeşit allıklar deniyordum.Şimdiyse sadece iki küçük adımda tüm makyajımı tamamlıyorum:hafif bir allık ve biraz maskara."
Kötü Saç Günü:
"Şapka takın!Ya da kopüşonlu hırka ve kazaklardan yararlanın.Benim bir sürü kopüşonlu hırkam var ve kimsenin saçlarımı fark etmesini istemediğim zamanlarda,hemen kopüşonumu başıma çekiveriyorum."