xberkx Forum Düzenleyici
Kayıt tarihi : 11/04/10 Mesaj Sayısı : 2552 Paylaşım Puanı : 3829 Yaş : 27
| Konu: Patito Feo'nun Konusu Ptsi Ocak 31, 2011 1:22 pm | |
| (Ugly Duckling) takma adı Patito olan 13 yaşındaki Patricia Castro’nun (Laura Natalia Esquivel) hikayesini anlatıyor. Diş telleri, büyük gözlükleri ve örgülü saçlarıyla tam bir çirkin ördek yavrusu olan Patito ile onu tek başına büyüten annesi Carmen (Griselda Siciliani); Patito’nun rahatsızlığı nedeniyle yaşadıkları kasabadan ayrılıp, daha iyi bir tedavi için büyük şehre gelirler. Sevimli ama bir o kadar da sakar Patito’nun yolu, hastane müdürü Leandro (Juan Darthes) ile kesişir. Anne kız, tüm eşyalarını ve paralarını hastanede çaldırınca, evlenmek üzere olan Leandro onlara evini açar. Çünkü genç adam ve Patito’nun annesi Carmen birbirlerini çok eskilerden tanıyorlardır. Leandro’nun nişanlısı bitişikteki evde oturmaktadır ve şımarık kızı Antonella(Brenda Asnicar), Patito’dan hiç hoşlanmamıştır. Anne kız, hayatlarına yeni giren ve Leandro’yu ellerinden almak üzere olan bu ikiliden kurtulmanın yollarını ararken Patito, Antonella’nın okulunda ve evde herkesin kalbini çoktan kazanmıştır. Harika şarkı söyleyen Patito’nun hikayesinin sonunda neler olacağını herkes merak ediyor; Babasını bulacak mı? Ünlü bir şarkıcı olacak mı? Mathias’ın kalbini kazanacak mı? Ve… Sonsuza kadar mutlu yaşayacak mı? Patito bize gerçek güzelliğin ne olduğunu gösterecek. Künye : Yapım Yılı : 2007 Yönetmen : Jorge Montero Senaryo : Marcela Citterio, Mario Schajiris Türü : Gençlik / Dram / Komedi Oyuncular : Laura Natalia Esquivel (Patito), Juan Darthes (Leandro), Griselda Siciliani (Carmen), Gloria Carra (Blanca), Brenda Asnicar (Antonella), Gaston Soffritti (Matias), Thelma Fardin (Josefina), Maria Sol Berecoechea (Sol) *Alıntıdır.. | |
|
Antonella :) Gelişmiş Üye
Kayıt tarihi : 04/02/11 Mesaj Sayısı : 109 Paylaşım Puanı : 108 Yaş : 28
| Konu: Geri: Patito Feo'nun Konusu C.tesi Şub. 05, 2011 3:11 pm | |
| diziyi her zaman takip ederim | |
|
patitocubasak Yeni Üye
Kayıt tarihi : 10/02/11 Mesaj Sayısı : 29 Paylaşım Puanı : 31 Yaş : 26
| Konu: Geri: Patito Feo'nun Konusu C.tesi Şub. 12, 2011 9:18 pm | |
| bu dizi beni benden alıyor.çok seviyorum bu diziyi | |
|
nick_kubo Yeni Üye
| Konu: Geri: Patito Feo'nun Konusu Çarş. Mart 02, 2011 4:17 pm | |
| ben de bu diziyi çok seviyorum sürekli takip ediyorum ancak arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum patito feo'yu ve diğer dizileri burada izleyebilir miyim?bana birisi nasıl yapacağımı gösterebilir mi? bu sitede diziler izlenebiliyor mu? | |
|
nick_kubo Yeni Üye
| Konu: Geri: Patito Feo'nun Konusu C.tesi Mart 19, 2011 6:32 pm | |
| arkadaşlar lütfen cevap verin :S | |
|
◊ƒοx◊ Moderatör
Kayıt tarihi : 20/02/11 Mesaj Sayısı : 3871 Paylaşım Puanı : 4672 Yaş : 27
| Konu: Geri: Patito Feo'nun Konusu C.tesi Mart 19, 2011 7:00 pm | |
| evet izleniyor,icarly mesela 2. ve 3.sezonun bazı bölümleri altyazılı | |
|