Nickelodeon Türkiye
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Merhaba! Bazı arkadaşlarımız videoları izleyemediği konusundaki şikayetleri bildirmişler. Nickelodeon Türkiye, bir forum sitesidir. Her kullanıcı kendi yazdığı ve yayınladığı mesajlardan
sorumludur. Bazı videolar, telif hakları sebebiyle internet ortamından kaldırılmıştır. Bazılarına ise erişim engeli getirilmiştir. Bunun Nickelodeon Türkiye ile hiçbir bağlantısı olmayıp, durum
video yayıncılarından kaynaklanmaktadır. Üyelerimize ve ilgilenenlere duyrulur.

Süngerbob insan olsaydı nasıl biri olurdu ?!? :)

+6
ChinaFabiano
Antonella :)
Fernando Alonso 1 Numara
asddsa3556
fenmat12
MuZo
10 posters

1 Vahşi
Süngerbob insan olsaydı nasıl biri olurdu ?!? :) Vote_lcap0%Süngerbob insan olsaydı nasıl biri olurdu ?!? :) Vote_rcap
 0% [ 0 ]
2 Sevimli
Süngerbob insan olsaydı nasıl biri olurdu ?!? :) Vote_lcap32%Süngerbob insan olsaydı nasıl biri olurdu ?!? :) Vote_rcap
 32% [ 8 ]
3 Hırsız
Süngerbob insan olsaydı nasıl biri olurdu ?!? :) Vote_lcap0%Süngerbob insan olsaydı nasıl biri olurdu ?!? :) Vote_rcap
 0% [ 0 ]
4 Şeker
Süngerbob insan olsaydı nasıl biri olurdu ?!? :) Vote_lcap28%Süngerbob insan olsaydı nasıl biri olurdu ?!? :) Vote_rcap
 28% [ 7 ]
5 Zalim
 0% [ 0 ]
6 Kötü Niyetli
 0% [ 0 ]
7 PC Bağımlısı
Süngerbob insan olsaydı nasıl biri olurdu ?!? :) Vote_lcap12%Süngerbob insan olsaydı nasıl biri olurdu ?!? :) Vote_rcap
 12% [ 3 ]
8 İyi
 0% [ 0 ]
9 Süpermen (Yani iyi biri)
Süngerbob insan olsaydı nasıl biri olurdu ?!? :) Vote_lcap16%Süngerbob insan olsaydı nasıl biri olurdu ?!? :) Vote_rcap
 16% [ 4 ]
10 Yaramaz
Süngerbob insan olsaydı nasıl biri olurdu ?!? :) Vote_lcap12%Süngerbob insan olsaydı nasıl biri olurdu ?!? :) Vote_rcap
 12% [ 3 ]
Toplam Oylar : 25

YazarMesaj
MuZo
Yeni Üye
Yeni Üye
MuZo

Paylaşım Puanı : 13

Süngerbob insan olsaydı nasıl biri olurdu ?!? :) Empty
MesajKonu: Süngerbob insan olsaydı nasıl biri olurdu ?!? :)   Süngerbob insan olsaydı nasıl biri olurdu ?!? :) Icon_minitimePerş. Ocak 13, 2011 10:22 pm

Süngerbob insan olsaydı nasıl biri olurdu ?!? Smile
fenmat12
Deneyimli üye
Deneyimli üye
fenmat12

Paylaşım Puanı : 492

MesajKonu: Geri: Süngerbob insan olsaydı nasıl biri olurdu ?!? :)   Süngerbob insan olsaydı nasıl biri olurdu ?!? :) Icon_minitimePerş. Ocak 13, 2011 10:24 pm

1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 + 8 + 9 + 10

Sünger Bob çok karışık ve çok kişilikli biri. Fakat çalışmayo sever. Bu nedenle PC bağımlısı olamaz...
asddsa3556
Yeni Üye
Yeni Üye
asddsa3556

Paylaşım Puanı : 17

MesajKonu: Geri: Süngerbob insan olsaydı nasıl biri olurdu ?!? :)   Süngerbob insan olsaydı nasıl biri olurdu ?!? :) Icon_minitimeCuma Ocak 21, 2011 11:04 am

bence insan olsa pc bağımlısı olurdu Very Happy çünkü dünyadaki çoğu kişi öle Very Happy
Fernando Alonso 1 Numara
Üye
Üye
Fernando Alonso 1 Numara

Paylaşım Puanı : 66

MesajKonu: Geri: Süngerbob insan olsaydı nasıl biri olurdu ?!? :)   Süngerbob insan olsaydı nasıl biri olurdu ?!? :) Icon_minitimeCuma Ocak 21, 2011 3:28 pm

Kızmayın ama bence Türkiye'de olsaydı hep dayak yiyen akıllının(!) biri olurdu
Gelişmiş Üye
Gelişmiş Üye

Paylaşım Puanı : 108

MesajKonu: Geri: Süngerbob insan olsaydı nasıl biri olurdu ?!? :)   Süngerbob insan olsaydı nasıl biri olurdu ?!? :) Icon_minitimeCuma Şub. 04, 2011 9:42 pm

Şeker Olurdu Smile
ChinaFabiano
Yeni Üye
Yeni Üye
ChinaFabiano

Paylaşım Puanı : 10

MesajKonu: Geri: Süngerbob insan olsaydı nasıl biri olurdu ?!? :)   Süngerbob insan olsaydı nasıl biri olurdu ?!? :) Icon_minitimeÇarş. Nis. 20, 2011 11:25 pm

çokmu merak ediyosun Very Happy
nanissinan
Deneyimli üye
Deneyimli üye
nanissinan

Paylaşım Puanı : 355

MesajKonu: Süngerbob Anketine Cevabım   Süngerbob insan olsaydı nasıl biri olurdu ?!? :) Icon_minitimePerş. Nis. 21, 2011 7:34 pm

Bence Süngerbob Son Derece Akıllı Süngerbobun Dayağa İhtiyacı Yok Süngerbob Gibi Olmak Harikadır Ben Süngerbobun Neşeli Aptal Ve Sürekli Squidwordu Rahatsız Ettiği Zamanı Çok Seviyorum Ve Çok Şirin Gülüşü Var Ve Ben Süngerbobun Çok Pc Bağımlısı Ve Aşırı Akıllı Olması Çok Mantıksız Çünkü Sünger Adı Üstünde Süngerler Doğuştan Yumuşak Aptal Olurlar Tüm Süngerbob Canlıları Doğuştan Aptal Ve Eğlenceli Süngerbob Türkiyede Bile Olsa Dayak Yemesi Çok Yanlış Birşey Olur! Crying or Very sad
Sizde Bana Katılın Süngerbob Sevilmiyecek Bir Tip Değil Süngerbob Canlısı Her Zaman Sevilir Very Happy
◊ƒοx◊
Moderatör
Moderatör
◊ƒοx◊

Paylaşım Puanı : 4672

MesajKonu: Geri: Süngerbob insan olsaydı nasıl biri olurdu ?!? :)   Süngerbob insan olsaydı nasıl biri olurdu ?!? :) Icon_minitimePerş. Nis. 21, 2011 7:52 pm

bence patrick ve süngerbob çok aptal, Süngerbob bir bölümde bütün gün kelpo adındaki gevrekten oyuncak kazanması için 100'lerce paket yedi ve bütün gün küçük bir oyuncağı bekledi,patrick ve ikisi koca bir inciyi voleybol topu zannettiler sonradan onu sattılar ama onlara gelen para ile ömür boyu yeticek çilekli sakız aldılar Very Happy sadece bunun gibi başka örneklerde verebilirm.
nanissinan
Deneyimli üye
Deneyimli üye
nanissinan

MesajKonu: Süngerbob Anketine Cevabım   Süngerbob insan olsaydı nasıl biri olurdu ?!? :) Icon_minitimeCuma Nis. 22, 2011 7:46 pm

Bence Süngerbobun 100 Tane Mısır Gevreği Yemesi Aptalca Değil Adı Üstünde Sünger Tüm Sünger Canlıları Zaten Hepsi Birebir Aynıdır. Very Happy
nanissinan
Deneyimli üye
Deneyimli üye
nanissinan

MesajKonu: emremanginere süngerbob anket cevabım   Süngerbob insan olsaydı nasıl biri olurdu ?!? :) Icon_minitimeCuma Nis. 22, 2011 7:53 pm

bence patrick ve süngerbob çok aptal, Süngerbob bir bölümde bütün gün kelpo adındaki gevrekten oyuncak kazanması için 100'lerce paket yedi ve bütün gün küçük bir oyuncağı bekledi,patrick ve ikisi koca bir inciyi voleybol topu zannettiler sonradan onu sattılar ama onlara gelen para ile ömür boyu yeticek çilekli sakız aldılar Very Happy sadece bunun gibi başka örneklerde verebilirm.

Biliyorsum Ben Zaten Süngerbobun Tüm Bölümlerini Seyrettim Sezonlarını Hepsini Yanlız Süngerbobun Ömür Boyu Çilekli Sakız Alması Çok Aptalca Gibi Gelebilir Ama Süngerbob Canlısı Adı Üstünde Bikini Bottomdaki Tüm Sünger Canlıları Hepsi Birebir Aptal Zaten Bana Katılın Çünkü Ben Süngerbobun Birebir Aynı Olduğunu Söyleyim Süngerbobun Kuzen Stanley Diye Bir Kuzeni Var Süngerbobtan Daha Sakar Kuzeni Stanley Adında Kuzeni Var Oda Süngerbob Gibi Aptal Hepsi Birebir Aynıdır Aslında. Very Happy
nanissinan
Deneyimli üye
Deneyimli üye
nanissinan

MesajKonu: Süngerbob Anketine Cevabım   Süngerbob insan olsaydı nasıl biri olurdu ?!? :) Icon_minitimeCuma Nis. 22, 2011 11:24 pm

Aslında Ben Çok Kızardım Çümkü Süngerbobun Hiç Bir Dayak Yemesine Gerek Yok Türkiyede Bile Olsa Dayak Çok Yanlış Birşeydir Mad Özellikle Süngerbob İçin Süngerbou Ben Çok Severim Sizin Süngerbob Dövmeyin Siz Squidwordu Dövün Çünkü Squidward Çok İnatçı Bir Ahtapot Canlısı Squidward Çok Huysuzdur Güler Yüzlü Değildir Siz Sadece Squidwarda Kızın Süngerbobu Her Zaman Sevin Bana Kalırsa! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Bana Bu Konuda Yorum Yazın.

En son nanissinan tarafından Salı Nis. 26, 2011 10:03 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
force42
Deneyimli üye
Deneyimli üye
force42

Paylaşım Puanı : 293

MesajKonu: Geri: Süngerbob insan olsaydı nasıl biri olurdu ?!? :)   Süngerbob insan olsaydı nasıl biri olurdu ?!? :) Icon_minitimeCuma Nis. 22, 2011 11:37 pm

"nanissinan" tamam arkadaşım sakin ol (:

PC Bağımlısı diyorum (x
◊ƒοx◊
Moderatör
Moderatör
◊ƒοx◊

Paylaşım Puanı : 4672

MesajKonu: Geri: Süngerbob insan olsaydı nasıl biri olurdu ?!? :)   Süngerbob insan olsaydı nasıl biri olurdu ?!? :) Icon_minitimeC.tesi Nis. 23, 2011 10:21 am

force42 demiş ki:

PC Bağımlısı diyorum (x

Bence PC Bağımlısı değil Yengeç Burger bağımlısı olurdu Smile
nanissinan
Deneyimli üye
Deneyimli üye
nanissinan

MesajKonu: Geri: Süngerbob insan olsaydı nasıl biri olurdu ?!? :)   Süngerbob insan olsaydı nasıl biri olurdu ?!? :) Icon_minitimeC.tesi Mayıs 14, 2011 10:49 am

force42 demiş ki:

PC Bağımlısı diyorum (x

Ben Zaten Sakinim Kızmadım Ki Smile Veya İfade İşaretleri Benim Öfkeli Olduğum Anlamına Gelmiyor Neutral
MaviMelis
Yeni Üye
Yeni Üye
MaviMelis

Paylaşım Puanı : 4

MesajKonu: Geri: Süngerbob insan olsaydı nasıl biri olurdu ?!? :)   Süngerbob insan olsaydı nasıl biri olurdu ?!? :) Icon_minitimePerş. Mayıs 26, 2011 12:43 pm

Tabikide sevimliii What a Face
nanissinan
Deneyimli üye
Deneyimli üye
nanissinan

MesajKonu: Geri: Süngerbob insan olsaydı nasıl biri olurdu ?!? :)   Süngerbob insan olsaydı nasıl biri olurdu ?!? :) Icon_minitimePerş. Mayıs 26, 2011 10:42 pm

emremanginer demiş ki:
force42 demiş ki:

PC Bağımlısı diyorum (x

Bence PC Bağımlısı değil Yengeç Burger bağımlısı olurdu Smile
Valla ''emremaniger Arkadaşım Tam Üstüne Bastın Smile
nanissinan
Deneyimli üye
Deneyimli üye
nanissinan

MesajKonu: Geri: Süngerbob insan olsaydı nasıl biri olurdu ?!? :)   Süngerbob insan olsaydı nasıl biri olurdu ?!? :) Icon_minitimePerş. Mayıs 26, 2011 10:49 pm

emremanginer demiş ki:
Ne Diyorsun Sen Süngerbob Böyle Şeyler Yaparmıydıki Feliğim Şaşırdı affraid

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Süngerbob Adam Olsaydı Nasıl Biri Olurdu?
» Filesonic Taze Premium Cookiesler 15.05.2011 26 Cookies Çerezler (Şifreler Bugün Güncellendi)
» Kedilerin Forumu Olsaydı
» Patito Feo'nun En Önemli Bölümlerinden Biri
» İnsan