Merhaba Paul
Paul : Merhaba
Hemen Sorulara Başlayalım. Nerede Doğdun?Laguna Hills, Kaliforniya
Doğum Günün Hangi gün?14 Şubat ! Eveet, Sevgililer günü
Boyunun Uzunluğunu Öğrenebilir Miyim? 5“5“ inç veya 165.10cm diyebilirim.
Babanın Profesyonel Bir Futbol Oyuncusu Olduğunu Duydum. Gerçekten Öyle Mi?Evet, 11 Yıl NFL Takımında Oynadı. Daha Sonra Oakland Raiders Takımıyla Bu Kariyerine son verdi.
Peki Favori Renklerin Neler?Kırmızı Ve Siyah. Aynen Sitemdeki Gibi (Bknz :
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Peki Hiç Evcil Hayvanın Var Mı?Evet, 4 Köpeğim , 1 Hamsterim, birde Balığım Var. Köpeklerimin Adı Pookey (Chinese Crested), Teddy (Pomeranian), ve BugseySweetie (Chihuahuas). Hamsterimin adı Foxy, Balığımınkide Fishy.
Favori Yiyeceğin?Tabii Ki Sushi. En Sevdiğim Sushi Restoranıysa Nobu in Malibu.
Kız Arkadaşın Varmı?Teknik Olarak Yok. Heey, Ben Daha 14 Yaşındayım!
Okula Düzenli Olarak gidiyor Musun?Evet, Özel Bir Liseye Gidiyorum. Eğer Dizi veya Film Setindeysem Oradaki Stüdyo Öğretmenleriyle de Çalışabilme imkanım oluyor.
En Sevdiğin Çizgi Film?Avatar
En Sevdiğin Televizyon ŞovuSuperNatural
En Sevdiğin sinema FilmiŞu anlık Transformers
En Kıskandığın Oyuncu Kim?Johnny Deep
Hangi Kariyerinde Daha İyisin? Müzik mi Oyunculuk mu?Her İkisindede eşit diyebilirim.
Peki Günlük Hayatta en Sevdiğin Şeyler Neler?Sörf, Yüzme, Kaykay , golf, video izlemek, arkadaşlarımla gezip tozmak.
Peki Herkesin Merak Ettiği Soru, Kaç Para Kazanıyorsun?Üzgünüm, Bunu Söyleyemem, Mafyayla Başımın belaya girmesini istemiyorum
Peki Facebook, Twitter, Myspace... Hangisi Var Sende?Sadece MySpace.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Çok Teşekkür Ediyorum. Çok Eğlenceli Bir Röportajdı.
Çeviren : Nickids.