iTurkey
Carly Spencer Freedie ve Sam'ın Yapıtığı Evden Kovuldular Bu Arada İcarly'nin Yeni Çekimleri İçin Başka Bir Ev Ararlar Ve Türkiyeye Taşınırlar
Carly ve Sam Türkiyede Kaçırılır Freeide ve Spencer Polise Haber Verir Bir Türlü Kurtaramazlar Freedie Bir Plan Yapar Hırsızları Yakalar Carly Ve Sam'i Kurtarır
iSpeddy
Carly Ve Sam
amerikada yapılan özel araba yarışı'na katılırlar yardımcıları araba yapımcısı freedie her ne kadar diğer yarışmacılar hileli olsada carly ve sam bu işi başarır ama sonra birden carly ve sam büyük bir kaza geçirir ardından spencer freedie ve annesi hastaneye gelirler doktor 2 gün sonra taburcu edilecek der icarly programının kim kazanır anketi başlatırlar ve carly 1.ci cikar
iMountain
carly freedie spencer ve sam bir gün dağa cıkmaya karar verirler eşyalarini hazırladıkları anda kapı çalar carly kapıda kimi görür
bir bakmıs babasi gelmiş xD carly çok mutlu olur spencer hemen gidip babasına sarılır baba biz dağa çıkıyoruz gelmek istermisin derler yok der babası ben burada kalıcam 13 gün dedi tamam biz gidiyoruz dedi babası evde uyuya kalmış o anda evine hırsız girer babasının bütün parasını çalar
ama hırsızı yakalarlar çünki freedie hırsız gireceğini düsündüğü için mutfağın içine gizli bir kamera yerleştirmiş ve carly bundan haberdar değildir
dağa 3 günde varmışlar ve sonra eve dönünce babası telaşla carly evimiz soyuldu der herkes panik içindedir bir tek freedie değildir
carly ve sam sorar neden bu kadar rahatsın der sam freedie nin yüzüne bir yumruk atar
freedie cevabını verir ben mutfaga gizli bir kamera yerleştirdim kamera kayıtlarını izleyelim ve bakalım parayi kim almışş
kamera kayıtlarını izledikten sonra büyükbabasının yaptığını öğrenmiş büyükbabasını mahkemeye verip hapse atmışlar babası 13 sonra işine geri dönmüş...