Bütün her yeri gezdim ve sonunda "3" adet yer buldum!
Konuyu hortlatmak istemediğim için yeni bir konu açarak sizlerleyim.
Nereler olduğunu en ince ayrıntısıyla söyleyeceğim.
1. YERProfilo Alışveriş Merkezi (PAM)'nde giriş katında bulunan Elit Oyuncak'ta vardır. Elit Oyuncağın telefon numarası ise : (0212) 216 38 70
Elit Oyuncakta şu an Carly ve Sam'in oyuncakları, Freddie'nin Beline Taktığı Araçtan ve Mikrofon var.
Fyatları; Carly ve Sam'in oyuncakları; 25-35 TL
Freddie'nin Beline Taktığı Araç ; 35TL
Mikrofon: 45-55 TL
Profilo İçin Toplu TaşımaBeşiktaş,Ertuğrul Sitesi, Akım Kitap Evi yakınlarındaysınız "30M" hattı geçmektedir. "Beşiktaş-Mecidiyeköy" adıdır.
Eğer daha uzak bir yerde oturuyorsanız taksi tutabilirsiniz. PAM Taksi : 267 05 10 (Buradan arayıp taksi sizi alır ve Profilo'ya götürür.)
2.YERAstoria Alışveriş Merkezi (Astoria AVM)'de ise Toys'n More adı yerde bulunmaktadır. Eğer yok ise "Bahçelievlerde ki" Şubelerinden istetebilirler.
Toys'n More'nin Telefon Numarası : (0212) 215 24 40 buradan ulaşabilirsiniz. Burayı tam incelemedim bu nedenle oyuncakları ve fiyatlarını bilmiyorum.
Astoria İçin Toplu TaşımaMalesef yok! Ama 30M hattına binerseniz biraz yürümeniz gerekicek. Ayrıca taksi ile rahat gidersiniz.
3.YERMetroPort Alışveriş Merkezi (MetroPort AVM)'de Toys'n More bulunabilir. Fakat hiç bir özelliğini bilmiyorum. Çünkü oraya gitmedim. Sadece Astoria'da ki Oyuncakçıyla konuştum.
İŞTE BÖYLE ARKADAŞLAR OYUNCAKLARINIZLA EĞLENMENİZ DİLEĞİYLE!!!!