14 Kasımda SinamalardaKaranlık güçler tekrar biraraya geliyor ve Harry Potter dünyasını kaplamaya çalışıyor.
Voldemort ve Ölüm Yiyenler Seçilmiş Kişi Olan Harry Potter'ın Peşinde .
Ölüm Yiyenler,Bill ile Fleur'un Düğününü Basar.Harry,Ron ve Hermione Sihir Bakanlığının Voldemort tarafından elegeçirildiğini öğrenir..
Sırlar açığa çıkıyor :Harry'nin kaçması ve Voldemort'tan önce peşinde olduğu Hortkuluklar'ı toplaması gerekiyor.
Sihir Bakanlığı'ndan buharlaşarak kaçmaya çalırken Ölüm Yiyen Yaxley Hermione'nin Elini tutar ve onlarla birlikte buharlaşmaya çalışır.Bu yüzden Sirius'un evi yerine bir ormana buharlaşır..
Harry ve Arkadaşları Hortkulukları Ararken eski bir efsaneyi ortaya çıkarırlar:Ölüm Yadigarları.Eğer bu efsane gerçekleşirse Voldemort Ölümsüzleşebilecektir..
Aslında Harry'nin kaderi Voldemort'un Saldırısından sağ kalabildiği günden belirlenmiştir.Harry Voldemort un ezeli Düşmanıdır..Voldemort ile savaşta Harry'ye birçok dostu yardım eder..
Harry Potter Hogwarts'a adım attığı günden beri yaşadığı tüm maceraları onu büyük savaşa hazırlamak içindir.Son filmde de maceralara devam eder.
Snape'in anılarından Harry kendisinin Hortkuluk Olduğunu ve Voldemort'un Ruhunun bir parçasınınbedenine girdiğini öğrenir.
Voldemort'un Amacına ulaşması için Harry'yi bizzat kendi öldürmesi gerekmektedir.Harry ve Voldemort'un Arasında kıran kırana bir mücadele başlar..
Harry'nin Voldemort'un bilmediği çok önemli bir gücü vardır:Uğruna savaşacağı birşey... (
Not:Sanırım arkadaşlık..)
Harry ve tüm arkadaşları Voldemort ve Ölüm Yiyenler'le büyük savaşa girerler.Bakalım,sihir dünyası,uzun karanlık döneminden sonra ışığa kavuşacak mı ?
Not 1:Son iki filmtüm dünyada 3 boyutlu gösterime girecek.
Not 2:Harry Potter ve Ölüm Yadigarları Part 2 15 Temmuz 2011'de geliyor.
Not 3:Orlando'da Harry Potter'ın Sihirli Dünyası Adlı bir Tema Parkı Açıldı.
MK Dergi Eylül Sayısından Kendim Geçirdim