|
+4toph784 SinEnis Katara_loves_Aang ateşsutoprak 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
ateşsutoprak Gelişmiş Üye
Kayıt tarihi : 30/08/10 Mesaj Sayısı : 222 Paylaşım Puanı : 229 Yaş : 28
| Konu: avatar karakter testi Ptsi Ağus. 30, 2010 2:38 pm | |
|
En son ateşsutoprak tarafından Salı Ağus. 31, 2010 6:12 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: avatar karakter testi Ptsi Ağus. 30, 2010 2:45 pm | |
| şahsen ben yapamadım üyelik gerektiriyor galiba | |
|
| |
Katara_loves_Aang Gelişmiş Üye
Kayıt tarihi : 17/08/10 Mesaj Sayısı : 100 Paylaşım Puanı : 105 Yaş : 27
| Konu: Geri: avatar karakter testi Ptsi Ağus. 30, 2010 3:05 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: avatar karakter testi Ptsi Ağus. 30, 2010 4:39 pm | |
| nasıl yaptın testi siteye üye mi oldun? | |
|
| |
| Konu: Geri: avatar karakter testi Ptsi Ağus. 30, 2010 11:44 pm | |
| | |
|
| |
SinEnis Moderatör
Kayıt tarihi : 18/05/10 Mesaj Sayısı : 3513 Paylaşım Puanı : 3554 Yaş : 24
| |
| |
toph784 Deneyimli üye
Kayıt tarihi : 11/04/10 Mesaj Sayısı : 350 Paylaşım Puanı : 371 Yaş : 29
| Konu: Geri: avatar karakter testi Salı Ağus. 31, 2010 12:38 pm | |
| | |
|
| |
Toph Üye
Kayıt tarihi : 07/08/10 Mesaj Sayısı : 34 Paylaşım Puanı : 38 Yaş : 29
| Konu: Geri: avatar karakter testi Salı Ağus. 31, 2010 1:55 pm | |
| Türkçeleri; NOT:İngilizcem orta seviyedir.Yanlışlar olabilirianladığım kadarıyla yazıyorum.İngilizce bilenler varsa hatalarımı düzeltsin.. 1. Bir yabancı geldi ve aç olduğunu ve para istediğini söylüyor,sen: a.Ona kaybettiğimi söylerim. b.Restoranta götürürüm. c.Oradan uzaklaşırım ve onu umursamam d.Ona beş papel veririm 2.Senin favori film türün: a.Komedi b.Aksiyon c.Bilim Kurgu d.Korku 3.Hayattaki hedefin: a.Güç kazanmak b.Çok para kazanmak c.Bir aile kurmak d.Rahatlamak,Dinlenmek 4.Senin favori hobin: a.Karaoke söylemek b.Avcılık c.Basketball/Football d.İş kurmak 5.Senin favori hayvanın: a.Kuş b.Köpek c.Kaplan d.Uçan bizon 6.Alışverişe gittin,ne yaparsın? a.Uzun zaman ayırırım,Herşeye bakarım b. c.Yoldaki mağazadan birkaç şey alabilirim d.alışverişten nefret ederim 7.Senin en büyük korku: a.Örümcekler,ıyyy b.Ölüm c.Yükseklik d.Ben korkmam!! 8.Ne tip yemek yersin? a.Yağlı,şişmanlatan b.Tatlı c.Tuzlu d.Sıcak ve Baharatlı 9.Mağazadan çıktın elinde sandiviç ve yürüyorsun bir zorba geldi?? a.Sandiviçi ona veririm b.Oradan uzaklaşırım,sandiviçimi yerim,ondan korkmam c.Sandiviçimi bitiririm ve tekme atarım d.Sandiviçi havaya atarım,sonra aptala bir yumruk patlatırım 10. 12.Favori silahın? a.Tabanca b.Kılıç c.Ellerim d.Ben dövüşmem 13.Kendini tarif et a.Kolay gidiş?? b.Güçlü c.Etkili d.Yetenekli 14.Bir aileye sahipsin: a.Müthiş b.Ben öncelikli değilim?? c.işe yaramaz d.Ailemden nefret ediyorum 15.Bir bükücü olsaydın,hangisini bükmek isterdin? a.hava b.su c.toprak d.ateş Not;6,10,11 den pek birşey anlayamadım Bende sokka çıktım | |
|
| |
WildKids Çalışkan Üye
Kayıt tarihi : 04/07/10 Mesaj Sayısı : 1042 Paylaşım Puanı : 1172 Yaş : 24
| Konu: Geri: avatar karakter testi Salı Ağus. 31, 2010 2:41 pm | |
| ateşsutoprak flood yapıyorsun uyarıyım dedim | |
|
| |
| Konu: Geri: avatar karakter testi Salı Ağus. 31, 2010 3:40 pm | |
| - Toph demiş ki:
- Türkçeleri;
NOT:İngilizcem orta seviyedir.Yanlışlar olabilirianladığım kadarıyla yazıyorum.İngilizce bilenler varsa hatalarımı düzeltsin.. 1. Bir yabancı geldi ve aç olduğunu ve para istediğini söylüyor,sen: a.Ona kaybolmasını söylerim. b.Restoranta götürürüm. c.Oradan uzaklaşırım ve onu umursamam d.Ona beş papel veririm 2.Senin favori film türün: a.Komedi b.Aksiyon c.Bilim Kurgu d.Korku 3.Hayattaki hedefin: a.Güç kazanmak b.Çok para kazanmak c.Bir aile kurmak d.Rahatlamak,Dinlenmek 4.Senin favori hobin: a.Karaoke söylemek b.Avcılık c.Basketball/Football d.Yaratıcı birşeyler yapmak 5.Senin favori hayvanın: a.Kuş b.Köpek c.Kaplan d.Uçan bizon 6.Alışverişe gittin,ne yaparsın? a.Uzun zaman ayırırım,Herşeye bakarım b.Sadece ne almak için geldiysem onu alırım c.Yoldaki mağazadan birkaç şey alabilirim d.alışverişten nefret ederim 7.Senin en büyük korku: a.Örümcekler,ıyyy b.Ölüm c.Yükseklik d.Ben korkmam!! 8.Ne tip yemek yersin? a.Yağlı,şişmanlatan b.Tatlı c.Tuzlu d.Sıcak ve Baharatlı 9.Mağazadan çıktın elinde sandiviç ve yürüyorsun bir zorba geldi?? a.Sandiviçi ona veririm b.Oradan uzaklaşırım,sandiviçimi yerim,ondan korkmam c.Sandiviçimi yere düşürürüm ve tekme atarım d.Sandiviçi havaya atarım,sonra aptala bir yumruk patlatırım 10.Sevgilin seni 2 yıldır aldatıyor. a.İlk olarak diğer kişinin kıçına tekmeyi basarım b.Sevgilime tekme atarım c.Sevgilimi bana geri dönmesi için ikna ederim d.Sevgilimi unuturum ve başka şeyler yaparım 11.İlk izleniminde,insanlar sana neyi meyleder? a.Tuhaf b.İyi c.Bunlar küfür(g.t de...ği , o....pu)benim suçum değil d.Çocukça 12.Favori silahın? a.Tabanca b.Kılıç c.Ellerim d.Ben dövüşmem 13.Kendini tarif et a.Uysal b.Güçlü c.Etkili d.Yetenekli 14.Bir aileye sahipsin: a.Müthiş b.Ben öncelikli değilim?? c.işe yaramaz d.Ailemden nefret ediyorum 15.Bir bükücü olsaydın,hangisini bükmek isterdin? a.hava b.su c.toprak d.ateş
Bende sokka çıktım Emeğe Saygı | |
|
| |
| Konu: Geri: avatar karakter testi Salı Ağus. 31, 2010 6:09 pm | |
| aang çıktım çevirenlere de teşekkür ederim | |
|
| |
Toph Üye
Kayıt tarihi : 07/08/10 Mesaj Sayısı : 34 Paylaşım Puanı : 38 Yaş : 29
| Konu: Geri: avatar karakter testi Perş. Eyl. 02, 2010 11:54 am | |
| - Katara_loves_Aang demiş ki:
- Toph demiş ki:
- Türkçeleri;
NOT:İngilizcem orta seviyedir.Yanlışlar olabilirianladığım kadarıyla yazıyorum.İngilizce bilenler varsa hatalarımı düzeltsin.. 1. Bir yabancı geldi ve aç olduğunu ve para istediğini söylüyor,sen: a.Ona kaybolmasını söylerim. b.Restoranta götürürüm. c.Oradan uzaklaşırım ve onu umursamam d.Ona beş papel veririm 2.Senin favori film türün: a.Komedi b.Aksiyon c.Bilim Kurgu d.Korku 3.Hayattaki hedefin: a.Güç kazanmak b.Çok para kazanmak c.Bir aile kurmak d.Rahatlamak,Dinlenmek 4.Senin favori hobin: a.Karaoke söylemek b.Avcılık c.Basketball/Football d.Yaratıcı birşeyler yapmak 5.Senin favori hayvanın: a.Kuş b.Köpek c.Kaplan d.Uçan bizon 6.Alışverişe gittin,ne yaparsın? a.Uzun zaman ayırırım,Herşeye bakarım b.Sadece ne almak için geldiysem onu alırım c.Yoldaki mağazadan birkaç şey alabilirim d.alışverişten nefret ederim 7.Senin en büyük korku: a.Örümcekler,ıyyy b.Ölüm c.Yükseklik d.Ben korkmam!! 8.Ne tip yemek yersin? a.Yağlı,şişmanlatan b.Tatlı c.Tuzlu d.Sıcak ve Baharatlı 9.Mağazadan çıktın elinde sandiviç ve yürüyorsun bir zorba geldi?? a.Sandiviçi ona veririm b.Oradan uzaklaşırım,sandiviçimi yerim,ondan korkmam c.Sandiviçimi yere düşürürüm ve tekme atarım d.Sandiviçi havaya atarım,sonra aptala bir yumruk patlatırım 10.Sevgilin seni 2 yıldır aldatıyor. a.İlk olarak diğer kişinin kıçına tekmeyi basarım b.Sevgilime tekme atarım c.Sevgilimi bana geri dönmesi için ikna ederim d.Sevgilimi unuturum ve başka şeyler yaparım 11.İlk izleniminde,insanlar sana neyi meyleder? a.Tuhaf b.İyi c.Bunlar küfür(g.t de...ği , o....pu)benim suçum değil d.Çocukça 12.Favori silahın? a.Tabanca b.Kılıç c.Ellerim d.Ben dövüşmem 13.Kendini tarif et a.Uysal b.Güçlü c.Etkili d.Yetenekli 14.Bir aileye sahipsin: a.Müthiş b.Ben öncelikli değilim?? c.işe yaramaz d.Ailemden nefret ediyorum 15.Bir bükücü olsaydın,hangisini bükmek isterdin? a.hava b.su c.toprak d.ateş
Bende sokka çıktım Emeğe Saygı Teşekkürler hatalarımı ve eksiklerimi düzeltmişsin.Hiç bilmeyen arkadaşlarımızın işine yarayacaktır | |
|
| |
| Konu: Geri: avatar karakter testi Ptsi Eyl. 06, 2010 11:45 am | |
| | |
|
| |
miranda-icarly Gelişmiş Üye
Kayıt tarihi : 06/10/10 Mesaj Sayısı : 109 Paylaşım Puanı : 127 Yaş : 24
| Konu: Geri: avatar karakter testi Çarş. Ekim 27, 2010 10:50 pm | |
| | |