JeRo Moderatör
Kayıt tarihi : 11/04/10 Mesaj Sayısı : 523 Paylaşım Puanı : 666 Yaş : 27
| Konu: Rocket Power Tanıtım Ptsi Nis. 12, 2010 8:55 pm | |
| Konu Amaçları adrenalin yükseltmek ve tatmin olmak olan 4 gencin hikâyesi olan dizi, arkadaşlık ve adrenalin gibi iki alâkasız konuyu başarıyla harmanlıyor. Yetişkinlere yönelik bölümleri de bulunan Rocket Power, kaykaylarıyla, sörfleriyle, patenleriyle Ocean Shores kasabasının Rocket Plajı'nda yaşayan 4 sıkı dostun sıradışı hikâyesi. Yardımlaşma gibi eğitici önerilerle dahi dalga geçen dizi, Nickelodeon'un en sevilen çizgi dizilerinden biri. Yapım Rocket Power, Klasky-Csupo stüdyoları tarafından, popüler çocuk kanalı Nickelodeon için Nicktoons Network ile ortak hazırlanmıştır. Dizi bölümlerini Michael Daedalus Kenny, Dave Fontana, Ron Noble ve Steve Ressel yönetmektedir. Ocean Shores olarak anılan Santa Monica, Kaliforniya'da geçer. Animatörler, dizinin geçtiği yeri, var olan mekanın aynısını kağıda dökmeleriyle oluşturmuşlardır, bu da gerçekçilik hissini artırmaktadır. Bilgiler Bölüm Sayısı:61 Sezon Sayısı:3 Kanal:Nickelodeon Gösterim Süresi:30 dakika (reklamlar hariç iki 11 dakikalık bölüm) Açılış Müziği:Devo'dan "The Wipeouters" Alıntıdır | |
|
xberkx Forum Düzenleyici
Kayıt tarihi : 11/04/10 Mesaj Sayısı : 2552 Paylaşım Puanı : 3829 Yaş : 27
| Konu: Geri: Rocket Power Tanıtım Salı Nis. 13, 2010 11:14 am | |
| | |
|
qothic_bela Üye
Kayıt tarihi : 24/07/10 Mesaj Sayısı : 79 Paylaşım Puanı : 79 Yaş : 27
| Konu: Geri: Rocket Power Tanıtım Çarş. Ağus. 04, 2010 2:12 am | |
| | |
|