Merhaba! Bazı arkadaşlarımız videoları izleyemediği konusundaki şikayetleri bildirmişler. Nickelodeon Türkiye, bir forum sitesidir. Her kullanıcı kendi yazdığı ve yayınladığı mesajlardan
sorumludur. Bazıvideolar, telif hakları sebebiyle internet ortamından kaldırılmıştır. Bazılarına ise erişim engeli getirilmiştir. Bunun Nickelodeon Türkiye ile hiçbir bağlantısı olmayıp, durum
video yayıncılarından kaynaklanmaktadır. Üyelerimize ve ilgilenenlere duyrulur.
kuzenim bizim evde yatıya kalıordu akşamdı kuzenimle evi dolaşıyorduk banyoya baktık banyo kapısını açar açmaz bir Kazakistan'lı gördük (nedense) kuzenimde bende Kazakistanlı da bağırdık. Kazakistanlı benim üstüme atladı kuzenimde Kazakistanlıya yumruk attı.Kazakistanlı koşarak balkondan atlayıp kaçtı.Sonraki gün ablam eve gelmişti ama arkasında dün gördüğümüz Kazakistanlı vardı .Tam o sırada elektirikler kesilmişti ben bir mum yaktım kuzenimle bi baktık tüm evde Kazakistanlı kişiler var.Kuzenim bir tanesinin üstüne atladı kuzenim yere düştü bir Kazakistanlı silah çıkardı bende bir tane tüfek aldım (nerden bulduysam)adamlar korkup yere eğildi ablamda polisi aradı ve bitti ne acağip değilmi
Snifer Forum Düzenleyici
arkadaşlarımla dövüşüyoduk sonra bir arkadaşım merdivenden düştü ağladı sonrada bacağı kanadı bizde kucaklayıp hemşireye götürdük.SONRA hemşire bir pamuğa ilacı sürüp bunu arkadaşımın bacağında tutun dedei hemşire sonrada bu kanamayı durdurur ve mikrobunu alır dedi sonra öğretmene götürdük annesini araması için sonra bu nasıl oldu dedi bizde 15 dakika düşünüp oyun oynarken dedik sonra aradı annesi geldi onu doktora götürdü sonra öğretmeni araıp arkadaşımın bacağının kırıldığını söyledi sonra bunuda bizi söyledi oturup ağladık