Mr.Ackles Yönetici Yardımcısı
Kayıt tarihi : 25/06/10 Mesaj Sayısı : 2531 Paylaşım Puanı : 2629 Yaş : 29
| Konu: Dışarı Atılan Öğrenciler C.tesi Ağus. 07, 2010 2:43 pm | |
| hoca: oğlum! çık dışarı! öğrenci 1: yok yazcak mısınız hocam? hoca: yazıcam tabii, sallanma hadi... öğrenci 1: niye bi tek ben? tek başına mı konuşuyodum ben yani? deli miyim ben? hoca: lan fırlatacam şimdi anahtarlığı kafana, çıksana lan! öğrenci: basket topu kimdeydi lan, atsanıza, teneffüste de fazla sallanmayın potaya gelin. hoca: defol laan!!! numarası kaçtı bunun? öğrenci 2: 360 hocam! öğrenci 3: 1270! öğrenci 4: 647, hehe... öğrenci 5: 16! kikir kikir... hoca: Allah b*L*nızı versin hepinizin!
- siz konuşanlar dışarı. - biz mi hocam? - siz tabi. hayvan kadar oldunuz, bi susup oturamadınız. dinleyen arkadaşlarınızı da rahatsız ediyorsunuz. - hocam, atmayın ya. devamsızlığım dolmuş zaten. kalıyorum bi saat devamsızlıkta. - çık dışarı terbiyesiz herif, dersi bölme. yok yazmıycam. - o zaman çıkayım hocam, sağolun. ehe..görüşürüz beyler. benden bu kadar.
(arkalardan) - hocam ben konuşmuyodum gerçi ama yok yazmayacaksanız ben de çıkayım.
- sen! - ben? - evet sen. kalk bakiim ayağa! - evet (kalkar) - niye yapmıyorsun bakiim sen? - neyi? (eğlenmek için salağa yatar) - .... (cevaba çok sinirlenmiştir) bak bakiim arkadaşların ne yapıyor! - .... (şöyle bi sınıfa göz gezdirir ve gayet lakayıt) oturuyolaar. - (öfke kırmızısı ile)! çıkdışarııı! - (gene sınıfa bakarak) yoksa oturmuyorlar mı? - çıkdışarııııı! disipline verecem seni! - iyi ama ne yaptım ki ben? - çıkdışarıııı dedim sanaaa! - iyi iyi tamam
evladım yeter konustugunuz.. -peki hocam -cık dısari -peki hocam (hoca beklemiyodur bozulur) -hişş nereye?? -dısarı hocam -gel iceri..bidaa da cıktıgını gormeyim.
En son Dr.Kyle tarafından C.tesi Ağus. 07, 2010 5:31 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
beste664 Süper Aktif Üye
Kayıt tarihi : 12/07/10 Mesaj Sayısı : 1010 Paylaşım Puanı : 1035 Yaş : 27
| Konu: Geri: Dışarı Atılan Öğrenciler C.tesi Ağus. 07, 2010 3:36 pm | |
| hoca: oğlum! çık dışarı! öğrenci 1: yok yazcak mısınız hocam? hoca: yazıcam tabii, sallanma hadi... öğrenci 1: niye bi tek ben? tek başına mı konuşuyodum ben yani? deli miyim ben? hoca: lan fırlatacam şimdi anahtarlığı kafana, çıksana lan! öğrenci: basket topu kimdeydi lan, atsanıza, teneffüste de fazla sallanmayın potaya gelin. hoca: defol laan!!! numarası kaçtı bunun? öğrenci 2: 360 hocam! öğrenci 3: 1270! öğrenci 4: 647, hehe... öğrenci 5: 16! kikir kikir... hoca: Allah belanızı versin hepinizin! | |
|
SinEnis Moderatör
Kayıt tarihi : 18/05/10 Mesaj Sayısı : 3513 Paylaşım Puanı : 3554 Yaş : 24
| Konu: Geri: Dışarı Atılan Öğrenciler C.tesi Ağus. 07, 2010 3:38 pm | |
| içinde argo olan konular açmayın!!!!! | |
|