| Nickelodeon, Avatar:The Legend of Korra'yı Sunar | |
|
+5CastieL. aVa[T]a[R] Jack123 krcemre Cookie Dero 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Dero Deneyimli üye
Kayıt tarihi : 13/04/10 Mesaj Sayısı : 487 Paylaşım Puanı : 977 Yaş : 28
| Konu: Nickelodeon, Avatar:The Legend of Korra'yı Sunar Ptsi Tem. 26, 2010 11:04 pm | |
| Friendfeed BuzzRss Nickelodeon, The Legend of Korra’yı sunar Avatar: The Last Airbender’ın yapımcılarından yeni bir anime serisi geliyor. Dünya’nın bir numaralı animasyon kanalı Nickelodeon 2011 yılında harika bir anime ile geliyor. Nickelodeon kanalının başkanı Brown Johnson’nın açıklamasına göre The Legend of Korra ismi ile Avatar efsanesine devam ediceklerini açıkladı. Bu yeni avatar animesinde tabiki biraz değişiklikler olucak. Bu değişikliklerden en büyüğü ise bu seferki avatar bir kız. Güney su kabilesinden gelen bu hırslı, isyankar ve korkusuz ergen kızımızın adı Korra. The Legend of Korra’nın hikayesi Aang’den yaklaşık 70 yıl sonrasını anlatıyor. Korra 3 elementte ustalaşmasına rağmen ondan önceki avatar’ın son hava bükücü olması işlerini biraz zora sokuyor. Son elementte ustalaşmak için birilerini bulmaya çalışır. Tahminleri onu Avatar dünyasının merkez üssü olan Republic City’e yönlendirir. Burda bükücü olan veya olmayan bütün insanlar refah içinde beraber yaşamaktadır. Korra Republic City’de yüksek bir suç oranı olduğunu fark eder ve bükücülüğü öldürmeye çalışanlarla dolu olduğunu fark eder. Korra bütün bu suçları engellemeye çalışırken aynı zamanda Aang’in oğlu Tenzinde ona hava bükücülükde ustalaşması için yardım eder. Bence Son Hava Bükücü daha güzel.Onu dewam ettirmeliydiler diye düşünüyorum | |
|
| |
Cookie Deneyimli üye
| Konu: Geri: Nickelodeon, Avatar:The Legend of Korra'yı Sunar Salı Tem. 27, 2010 12:51 pm | |
| Aang'in oğlu olacağını bilmiyordum.Kesinlikle mükemmel olur bu dizi... | |
|
| |
krcemre Üye
Kayıt tarihi : 20/07/10 Mesaj Sayısı : 58 Paylaşım Puanı : 59 Yaş : 25
| Konu: Geri: Nickelodeon, Avatar:The Legend of Korra'yı Sunar Salı Tem. 27, 2010 1:54 pm | |
| | |
|
| |
Jack123 Çırak mod.
Kayıt tarihi : 21/06/10 Mesaj Sayısı : 514 Paylaşım Puanı : 712 Yaş : 28
| Konu: Geri: Nickelodeon, Avatar:The Legend of Korra'yı Sunar Salı Tem. 27, 2010 2:13 pm | |
| Avatar anime değildir. Paylaşım için teşekkürler. | |
|
| |
CastieL. aVa[T]a[R] Gelişmiş Üye
| Konu: Geri: Nickelodeon, Avatar:The Legend of Korra'yı Sunar Salı Tem. 27, 2010 4:08 pm | |
| Aang'in OğLumu Kızımı? | |
|
| |
Dero Deneyimli üye
| Konu: Geri: Nickelodeon, Avatar:The Legend of Korra'yı Sunar Salı Tem. 27, 2010 4:20 pm | |
| İnş. güzel bişi olur ama bence Avatar Aang'in hikayesi daha güzeldi | |
|
| |
ıcarly09 Yeni Üye
| Konu: Geri: Nickelodeon, Avatar:The Legend of Korra'yı Sunar Salı Tem. 27, 2010 8:57 pm | |
| Güzele benziyor.Acaba diğerlerindende bahsedecekler mi? | |
|
| |
krcemre Üye
Kayıt tarihi : 20/07/10 Mesaj Sayısı : 58 Paylaşım Puanı : 59 Yaş : 25
| Konu: Geri: Nickelodeon, Avatar:The Legend of Korra'yı Sunar Çarş. Tem. 28, 2010 6:08 am | |
| - CastieL. aVa[T]a[R] demiş ki:
- Aang'in OğLumu Kızımı?
yukarıda yazıyor oğlu | |
|
| |
CastieL. aVa[T]a[R] Gelişmiş Üye
| Konu: Geri: Nickelodeon, Avatar:The Legend of Korra'yı Sunar Çarş. Tem. 28, 2010 8:32 pm | |
| Bu yeni avatar animesinde tabiki biraz değişiklikler olucak. Bu değişikliklerden en büyüğü ise bu seferki avatar bir kız. Korra bütün bu suçları engellemeye çalışırken aynı zamanda Aang’in oğlu Tenzinde ona hava bükücülükde ustalaşması için yardım eder. Hangisi ? | |
|
| |
Kayıt tarihi : 29/07/10 Mesaj Sayısı : 3 Paylaşım Puanı : 3 Yaş : 30
| Konu: Geri: Nickelodeon, Avatar:The Legend of Korra'yı Sunar Perş. Tem. 29, 2010 1:14 am | |
| durun bakalım arkadaşlar ön yargılı yaklaşmayın. avatar her şekilde mükemmeldir | |
|
| |
Kayıt tarihi : 29/07/10 Mesaj Sayısı : 3 Paylaşım Puanı : 3 Yaş : 30
| Konu: Geri: Nickelodeon, Avatar:The Legend of Korra'yı Sunar Perş. Tem. 29, 2010 1:16 am | |
| [quote="CastieL. aVa[T]a[R]"]Bu yeni avatar animesinde tabiki biraz değişiklikler olucak. Bu değişikliklerden en büyüğü ise bu seferki avatar bir kız.
Korra bütün bu suçları engellemeye çalışırken aynı zamanda Aang’in oğlu Tenzinde ona hava bükücülükde ustalaşması için yardım eder.
Hangisi ? :)[/quote]
korra yeni avatar, tenzin de aangin oğlu ve korraua hava bükmeyi öğretiyor.
ee ne de olsa tenzin de hava bükücü, babasının oğlu :D | |
|
| |
Kayıt tarihi : 20/06/10 Mesaj Sayısı : 305 Paylaşım Puanı : 335 Yaş : 28
| Konu: Geri: Nickelodeon, Avatar:The Legend of Korra'yı Sunar Salı Ağus. 03, 2010 9:42 pm | |
| ha şunuda belirtim.oğluda kataradan.yalan değil.avatar vikiden araştırmıştım.tenzine katarayla aangin oğlu diyordu. | |
|
| |
Snifer Forum Düzenleyici
| |
| |
Dero Deneyimli üye
| Konu: Geri: Nickelodeon, Avatar:The Legend of Korra'yı Sunar Çarş. Ağus. 04, 2010 3:21 pm | |
| Face'de linkini vermişler orada okudum.Google'a da yazınca birsürü çıkıyor zaten | |
|
| |
| Nickelodeon, Avatar:The Legend of Korra'yı Sunar | |
|