Mr.Ackles Yönetici Yardımcısı
Kayıt tarihi : 25/06/10 Mesaj Sayısı : 2531 Paylaşım Puanı : 2629 Yaş : 29
| Konu: Çok Güzel Hareketler Bunlar Perş. Tem. 22, 2010 5:12 pm | |
| +Neredeydin ? -Dayımdaydım +Hangi dayın ? -Dönülmez akşamın ufkundayım
-Bugün dayım aradı +hangi dayın? -depresyondayım
(Karşıda duran Rus bayan için söyler) +Abi biz bu ikisini evlendirelim yaa -Evet abi " o rus bu çocuğu mutlu eder"
(Çalıntı hareketler bunlar )
Aşkım bitti bundan sonra Çektin gittin bunu kabul et Yaşananlara saygın yoksa Al sana benden ADUKET
-öleyim o zaman +ne? -öleyim o zaman +nası öleyim? -bildiğin öleyim o zaman +baba saçmalama.. -suda boğulayım? +baba olur mu öyle şey?.. -rahmetli ananın hatrı için lan? +baba olmaz öyle şey.. -top olayım? +?? -hiç mi ağırına gitmez lan, faruğun babası top derler?
+baba biraz cool(kuul) ol ya... -ben zaten allah'a kulum kızım
hacı: Ben 7 sene yaptım askerliği 7 sene yaptım askere gittim 2 çocuğum vardı döndüm 6 çocuk olmiş oğuzhan : oğlum bunları yazalım ya eser: ya hacı amca affedersin o nası oluo ya o nası oluo ya hacı : ne bileyim ben nası olmuş eser: yengeye sormadın mı hacı amca hacı: sordum. eser: ne dedi? hacı: Allah'ın bereketi dedi eser: Sen ne dedin? hacı: E Allah bereketini versin dedim ne diyim. eser: ya hacı amcaya boynuzu takmışlar haberi yok
Hacı : Siz geldiğinizden beri aparman leş gibi kokuyor.! Eser : Hayır amca bizim eve haftada 2 kere temizlikçi geliyo yaa Oğuzhan : Evet amca sizin eve temizlikçi geliyo mu he söyle Hacı : Bizde temizlik imandan gelir evladım
+aa bu tv dekı Tiyatrocu değil mi -evet ya gerçekten o.Bakim harbiden o +(baba oğluna döner ve der.) elalem tiyatrocu olmuş,sen burda öss ye çalış.salak -Bakim.Harbiden salak
+Bu ne ? -Tokolo,ama zamanla yuvarlanarak tekerlek olur.
+Bak burası ebenin alanı -Kimin? +E*enin
+Uydu mu bu ?(Çanak anten için) -Yok uymadı uydurmaya çalışıyorum.
+Taytı çıkar? -Olmaz baba. +Öleyim o zaman. -Nasıl? +Bildiğin öleyim o zaman Hamlet. -Olmaz baba. +Hamile kalayım.Hiç mi ağrına gitmez hamletin babası hamile derler.
+Taytı çıkar. -Moda bu baba. +Sokarım modasına çıkar len
+Ooo hoş geldin şevket geç otur şöyle, bişey içermisin -Bi kolanı içiyim be abi +Bakıyomda koladanda aşşa içmiyon
(Tabutçu ) -Hapşuu +..Çok yaşa diyecem ama bizim mesleğe biraz ters
(Tabutçu) +Şevket siz alkol alıp arkadaşlarla yarış neyim ediyodunuz noldu -Abi polis bırakmıyo ya +Çok ekmeğini yedim oranın çok.Hanımın çoluğun çocuğun eli ekmek görüyodu
(Tabutçu) +Senin arkadaşlar alkol alıp duvara toslamışlar.10 numara kaza hepside olay yerinde tertemiz -Evet abi ya çok üzüldük onlara +Bende üzüldüm şevket bende üzüldüm ama kiminin üzüntüsü kiminin sevinci oluyo işte görüyosun
Kibar:Merhaba ben Kibar, bende fütür eksikliği var, ağzımın ve çene kaslarımın hakimiyetini kaybediyorum ve ani patlamalar yaşıyorum. Kibar:eugueh, sojkhosdjh, ıııııııııııııııııııııııııııııı Kibar:İ*nee Kibar:Çok özür diliyorum ben dediklerimi kastetmiyorum. Ersin:Önemli değil, çok hoş bir bayansınız
Eser:Merhaba ben Eser, ÇGH bunlarda anlatıcı, oyuncu ve yazarım Ersin: Anlatıcı, oyuncu, yazar. Hey maşşallah Eser:Ama bu bana yetmiyor, ben açıkçası Yılmaz Erdoğanı ekarte etmek istiyorum. Program başında perde açıldığında gelen adam ben olmak istiyorum.Skeçlerden sonra "Nasıl buldunuz" "Alkış" Ben yapmak istiyorum. Eser:Gülben Ergenin kaynı ben olmak istiyorum Eser:Olay ayak kırmaksa bende kırarım | |
|