Mr.Ackles Yönetici Yardımcısı
Kayıt tarihi : 25/06/10 Mesaj Sayısı : 2531 Paylaşım Puanı : 2629 Yaş : 29
| Konu: Admin Kendini Banlarsa Perş. Tem. 22, 2010 2:14 pm | |
| Abi seni kim banladı ya? +Ben kendimi banladım -Delimisin abi sen? +Banlanmamış olsam şu anda senide banlardım ----------------------------------------- -Abi hayırdır nasıl oldu bu? +Ben kendimi banladım dost -Niye nolduki abi? +Sanal dünya beni sıktı dost, gerçek dünyanın admini olacağım ------------------------------------------ -Ban yemişsin abi nasıl oldu bu? +Banladım kendimi -Nedenki? +Banlanmanın nasıl bir duygu olduğunu yaşamak istedim ------------------------------------------ -Abi seni kim banladı? +Ben -Nasıl yani? +Kendime saygısızlık yaptım ------------------------------------------ -Ne oldu abi? +Banlandım -Kim yaptı? +Yalnıslıkla kendimi banladım ------------------------------------------ -Abi ne oldu? +Kendimi banladım ismail -Şimdi bizi kim banlayacak? +Herkez kendini banlayacak artık ------------------------------------------ -Ne yaptın abi? +Banladım kendimi -Nasıl yaparsın abi bunu, nasıl kıyarsın kendine? +Forum ağır geldi ------------------------------------------ -Abi banlanmışsın? +Evet -Kim yaptı? +Ben -Niye +Hatalıydım, banlamasaydım vicdanım beni rahat bırakmazdı -Nolacak şimdi? +Dağılın artık herşey bitti ------------------------------------------ -Abi ne yaptın sen? +Kendimi banladım -Neden? +İçim rahat etmedi, bu adminlik bana babamdan miras kaldı, hatta tagım bile babam sağolsun dikkat edersen. Elalem arkamdan konusuyodu. Şimdi tekrar üye olup kendi alın terimle admin olacağım. | |
|
umursufu Çırak mod.
| Konu: Geri: Admin Kendini Banlarsa Perş. Tem. 22, 2010 2:16 pm | |
| | |
|
beste664 Süper Aktif Üye
Kayıt tarihi : 12/07/10 Mesaj Sayısı : 1010 Paylaşım Puanı : 1035 Yaş : 27
| Konu: Geri: Admin Kendini Banlarsa Perş. Tem. 22, 2010 2:16 pm | |
| ahaha Çok Komik | |
|
Mr.Ackles Yönetici Yardımcısı
Kayıt tarihi : 25/06/10 Mesaj Sayısı : 2531 Paylaşım Puanı : 2629 Yaş : 29