Mr.Ackles Yönetici Yardımcısı
Kayıt tarihi : 25/06/10 Mesaj Sayısı : 2531 Paylaşım Puanı : 2629 Yaş : 29
| Konu: Mafya Forum Perş. Tem. 22, 2010 1:25 pm | |
| üye1: Mesaj hazır mı? üye2: Hazır.. rep hazır mı? üye1: Hazır.. mesajı görelim üye2: Olmaz önce repi görelim üye1: Repin yarısı şimdi yarısı iş bittikten sonra
------------------------------------------
üye1 : Adamların bölümüme girmişler üye2hanım aga): Senin adamların da bölümümde konu açmışlar üye1 : Hakaret ve flooda rasladım love-lies! bir daha olmasın mekanımda üye2(hanım aga) : Eksi reple şaka olmaz bixi06 .. şeytan doldurur
-------------------------------------------
üye1 : Bu son mesajım.. bu işleri bırakacağım üye2 banlansam da beni sevecek misin üye2 : üye1 lütfen yapma, banlanmanı istemiyorum, kaçalım buralardan üye1 : Olmaz üye2bir kere battık bu pisliğe, cevap vermedi sustu dedirtmem kendime üye2: üye1 haaayırr
-----------------------------------------
üye1: Admini bugüne kadar gören olmadı, yönetim odasından çıkmıyor. üye2 : Biz sızalım abi oraya üye1: Olmaz pyrecex.. ellerindeki silah çok tehlikeli.. üye2: Bişey olmaz abi daha önce vuruldum, bir hafta sonra iyileştim pehhh
chester : Komik yazılar bölümünde reklam yapmışsın MaYdonoZ cyberattack : Abi valla diğer forumdan zorladılar. Üyeliğin elimizde banlarız dediler. chester : Al bu mesajı diğer foruma alıntı yap.. bir daha seni burada online görmeyeceğim anlaşıldı mı!!
---------------------------------------------
üye1: şş bilader hayırdır üye2 : Reklam yapacaktım da üye1: Gel bakim buraya sen gel hele gel üye2: Abi banı burnuma doğru tutma e abi gözünü seveyim tamam gidiyorum.
--------------------------------------
üye1: Kimin adamısın lan sen üye2 : Yan forumdan gönderttiler beni. üye1: Al bu mesajı, diğer foruma 5er tane yolla. Bundan sonra sen onların değil bizim adamımızsın.
---------------------------------------
üye1:black_eagle, siz topice arka kapıdan girin.Biz üye2'le ön kapıdan dalacağız. üye2 Tamam tatanga54 üye1: Aman dikkat et rengini belli etme. üye2: Tamam abi içeriye mavi olarak giricem.
----------------------------------------
üye1: hanfendi Kırmızılar peşimizde saklanıcak bir yer bulmalıyız. üye2: Geyik bölümü var orda bizi bulamazlar ortalık yatışana kadar bir süre orada takılırız. üye1: Tamam.Repler sende değilmi. üye2: Bende lan çantanın içinde.
-----------------------------------------
üye1: abi şu topicin kilidini açabilirmisin? üye2: Ayıb ettin enessertlek kilitaçar....derler bu alemde bana.
üye1: Bir daha seni bayanlara özel bölümünün etrafında gezerken görürsem bacaklarını kırarım ulann! üye2: Abi orada senin manitanın olduğunu vallaha bilmiyordum. üye1: Yanlış yaptın raptornavida.Yanlış! üye2: Abi yapma dur.
üye1: Sökül repleri. üye2 : Siz kimsiniz. üye1: Biz pyrecex'un adamlarıyız bundan sonra buranın haracını biz kesicez çıkar dedik. üye2: Eyvaahh.Tamam abi başım üstüne.Buyur..
Üye1 : Yöneticiyi ayarladın mı evlat? Üye2 : Ayarladım rapaorsuz_deli baba, 9. mesajı görmezden gelecekler, 2 repe tav oldular
Alıntıdır
isteyen bunu bizim foruma uyarlayabilir... | |
|