Mr.Ackles Yönetici Yardımcısı
Kayıt tarihi : 25/06/10 Mesaj Sayısı : 2531 Paylaşım Puanı : 2629 Yaş : 29
| Konu: Alo ADSL Merkezi? Perş. Tem. 22, 2010 11:15 am | |
| Siyah ekran çıktı efendim... - Yazın kullanıci adınızı. - Yazdım. - Parolanızı da girin. - Tamam. - Garip karakterler akmaya başladığında klavyeden F7'ye basın. - Elimle mi? - Eee siz bilirsiniz.
- Ben bir IMac kullanıcısıyım. - Buyrun hanımefendi sorun neydi? - Benim CD sürücümden içeri sinek girdi. - Anlayamadım efendim. - IMac'ime sinek kaçti. - Peki ben telefondan ne yapabilirim sizce? - Ama görüyorum yürüyor içerde. - Böcek ilacı falan sıkın isterseniz... - Bir şey olmaz mı? - Bilmem aslında biz IMac'e destek vermiyoruz pek PC olsaydı yardımcı olabilirdim.
- Benim büyük bir sorunum var siz acaba eve hizmet veriyor musunuz? - Eeoo hayır? Burdan yardımcı olmaya çalısayım... - Ben internete girmeye çalışınca bilgisayardan acayip sesler geliyor. - Ne yaptığınızda geliyor o sesler? - Bağlan diyorum telefon sesi geliyor sonra da cıyaklıyor. - O modem sesidir efendim o ses sizin modeminiz ve Türk.net modemi arasında bir bağlantı kurulduğu... (Sözümü keser) - Yok yok bozuk bu siz iptal etmiyim diye öyle diyorsunuz... Benim hesabımı siler misiniz? - Fakat bu bir sorun değildir bu herkesin bilgis... (Yine sözümü keser) - Ne yani herkesin bilgisayarı gazi olan bebek gibi viyaklıyor mu kimi kandırıyorsunuz Allah aşkına... Dolandırıcılar...
- Efendim sizin modemler bana küfrediyor. - Anlayamadım efendim. - Bunda anlayamayacak ne var resmen küfrediyorlar işte. - Emin misiniz? - Buyrun dinleyin (telefonu çevirme sesi çalan telefon sesi peşinden küfür). - Ee siz hangi numarayı aramıştınız bir kontrol edelim. - 0... - 344 26 16. - Bu sizin numaranız mı? - Hayır aradığım numara. - Beyefendi o bizim numaramız değil bir ev numarası. - Ben 10 gündür bu numaradan bağlanmaya çalışıyorum ama... - O zaman doğaldır küfretmesi.
- Benim sayfalarım gelmiyor. - Şu an yurtdışı çıkışımızı sağlayan uydudan kaynaklanan bir sorun var efendim. - Bir ilgileniverseydiniz siz. - Şey uydu uzayda efendim. - Haa tamam o zaman.
- Sanırım makinam kilitlendi. - Şimdi söyle yapalım ctrl-alt-delete. - Hepsine aynı anda mı? - Evet. - Ama parmaklarım yetmiyor? - Bakın önce ctrl'ye sol elinizin baş parmağıyla sonra sağ elinizin baş parmağıyla alt-gr'ye sonra da sağ elin işaret parmağıyla delete tuşuna basıyorsunuz. - Ctrl'ye bastım alt tuşuna da şimdi. - Delete'e basıcaksınız. - Ctrl'den elimi çekeyim mi? - Hayır efendim. - Peki alt-gr'den? - Hayır efendim dedim ya hepsine aynı anda basıyo olmanız gerekiyor. - Daha kolay bir yolu yok mu? - Var efendim makinada reset yazan yere basın. - Nerede o? - İsterseniz ctrl alt delete'i deneyelim basmanız gerek sadece bir tuş kaldı. - Tamam fişini çektim. - Peki... - İyi aksamlar. - İyisi falan kalmadı beyfendi! Sinirden köpürüyorum derhal iptal edin hesabımı! | |
|