Ocean-97 Deneyimli üye
Kayıt tarihi : 08/06/10 Mesaj Sayısı : 427 Paylaşım Puanı : 446 Yaş : 27
| Konu: Miranda Cosgrove ' Mükemmel Şarkıları Çarş. Tem. 07, 2010 4:01 pm | |
| Arkadaslar size saçma gelebilir ama ben Miranda Cosgrove'a aşık oldum..Rüyamda görüyorum.Şarkılarını Dinleyince içime bir huzur doluyor içimdeki kötülükler gidiyor.
1 ) Daydream - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 2)Disgusting - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 3) Kissin' U - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 4)Adored - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Özellikle Bu Şarkılarını Çok Seviyorum.
Bilinmeyenler = Miranda Cosgrove ve Nahtan Krass Bir Süre Birlikte Çıkmışlardır. Daha sonra Nathan Miranda'dan ayrılarak ;Jennette Mccurdy ile çıkmıştır. 2) Miranda Cosgrove'da Converse'in tüm renkleri vardır. 3) Gerçekte Nathan Krass Miranda ' dan Uzundur. | |
|
x_spg Moderatör
Kayıt tarihi : 11/04/10 Mesaj Sayısı : 660 Paylaşım Puanı : 590 Yaş : 25
| Konu: Geri: Miranda Cosgrove ' Mükemmel Şarkıları Çarş. Tem. 07, 2010 9:51 pm | |
| - Ocean-97 demiş ki:
- Arkadaslar size saçma gelebilir ama ben Miranda Cosgrove'a aşık oldum..Rüyamda görüyorum.Şarkılarını Dinleyince içime bir huzur doluyor içimdeki kötülükler gidiyor.
Benimde :S Ama Şarkı Sıralamam Öyle Değil 1) Disgusting 2) BAM 3) There Will Be Tears 4) Kissin'u 5) Adored 6) Shakespeare 7) Daydream What Are You Waiting For 9) Hey You 10)Beautiful Mess Devamı var ama elim yoruldu | |
|