Nickelodeon Türkiye
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Merhaba! Bazı arkadaşlarımız videoları izleyemediği konusundaki şikayetleri bildirmişler. Nickelodeon Türkiye, bir forum sitesidir. Her kullanıcı kendi yazdığı ve yayınladığı mesajlardan
sorumludur. Bazı videolar, telif hakları sebebiyle internet ortamından kaldırılmıştır. Bazılarına ise erişim engeli getirilmiştir. Bunun Nickelodeon Türkiye ile hiçbir bağlantısı olmayıp, durum
video yayıncılarından kaynaklanmaktadır. Üyelerimize ve ilgilenenlere duyrulur.

Sonisphere Festivali -İstanbul

2 posters
YazarMesaj
toph784
Deneyimli üye
Deneyimli üye
toph784

Paylaşım Puanı : 371

Sonisphere Festivali -İstanbul Empty
MesajKonu: Sonisphere Festivali -İstanbul   Sonisphere Festivali -İstanbul Icon_minitimePaz Haz. 20, 2010 7:48 pm

Sonisphere Festivali -İstanbul Snspweb

Bence 25-26-27 Haziran tarihlerinde, İstanbul yıkılacak Smile Dünyanın en iyi metal grupları bir arada, Metallica,Slayer,Megadeth,Manowar...ve daha fazlası Cool
Açıkçası, gerçekten gitmek isterdim ama...İzmir'den İstanbul'a gitmek biraz zahmetli geldi xD
#Atlanta*
Moderatör
Moderatör
#Atlanta*

Paylaşım Puanı : 179

MesajKonu: Geri: Sonisphere Festivali -İstanbul   Sonisphere Festivali -İstanbul Icon_minitimePaz Haz. 20, 2010 10:27 pm

Ben de gitmek isteerdiimm ! Özellikle Metallica ve Alice in Chains varken ama beni götürecek kimse burada değil maalesef :// Annemle mi gitsem ne Razz
toph784
Deneyimli üye
Deneyimli üye
toph784

MesajKonu: Geri: Sonisphere Festivali -İstanbul   Sonisphere Festivali -İstanbul Icon_minitimePaz Haz. 20, 2010 10:52 pm

#Atlanta* demiş ki:
Ben de gitmek isteerdiimm ! Özellikle Metallica ve Alice in Chains varken ama beni götürecek kimse burada değil maalesef :// Annemle mi gitsem ne Razz

xD Ben de aslında Slayer için gitmek istiyordum, ama annemle gitsem bile kadıncağız orada 5 dk. bile duramaz Very Happy
#Atlanta*
Moderatör
Moderatör
#Atlanta*

Paylaşım Puanı : 179

MesajKonu: Geri: Sonisphere Festivali -İstanbul   Sonisphere Festivali -İstanbul Icon_minitimePaz Haz. 20, 2010 11:10 pm

toph784 demiş ki:
#Atlanta* demiş ki:

xD Ben de aslında Slayer için gitmek istiyordum, ama annemle gitsem bile kadıncağız orada 5 dk. bile duramaz Very Happy

Ahah aynen xD Ben annem R&B ci Razz ama arada sırada Lp de dinletiyorum xD
toph784
Deneyimli üye
Deneyimli üye
toph784

MesajKonu: Geri: Sonisphere Festivali -İstanbul   Sonisphere Festivali -İstanbul Icon_minitimePtsi Haz. 21, 2010 9:31 am

#Atlanta* demiş ki:
toph784 demiş ki:
#Atlanta* demiş ki:

Ahah aynen xD Ben annem R&B ci Razz ama arada sırada Lp de dinletiyorum xD

Dinlet dinlet alışsın xD

Sonisphere Festivali -İstanbul
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» 20. Akbank Caz Festivali
» Venedik Film Festivali 2010
» Bon Jovi İstanbul 'da (Konser)
» Pamela Spence - İstanbul (2005)
» İstanbul'un fethi