Sahasta Emekli Görevli
Kayıt tarihi : 01/05/10 Mesaj Sayısı : 93 Paylaşım Puanı : 101 Yaş : 31
| Konu: Orta Dünya - Şiirleri Paz Mayıs 02, 2010 12:04 pm | |
| "Altın olan herşey parlamaz, Her gezgin yitirmemiştir yolunu, Gücü olan yaşlı kolay solmaz, Derindeki kök atlatır donu.
Küllerden bir ateş dirilecek, Bir ışık fırlayacak gölgelerden, Kırılan kılıç yenilenecek, Şimdi taçsız olan kral olacak yeniden." |||| ----------------------------------------------------------------------------- |||| "Dünya saftı, dağlar yüce mi yüce O Eski Günler'de, çok daha önce Devrilişinden Nargothond'un yüce kralının Ve göçmesinden Gondolin'in Batı Denizleri'nin ötesine
Tacı orada Aynagöl sularında yatar Durin uykusundan uyanıncaya kadar" |||| ----------------------------------------------------------------------------- |||| "Üç Yüzük göğün altında yaşayan Elf Kralları'na Yedisi taştan saraylarında Cüce Hükümdarlar'a, Dokuz Yüzük Ölümlü İnsanlar'a, ölecekler ne yazık Bir Yüzük gölgeler içindeki Mordor Diyarı'nda Kara tahtında oturan Karanlıklar Efendisi'ne Hepsine hükmedecek Bir Yüzük, hepsini o bulacak Hepsini bir araya getirip karanlıkta birbirine bağlayacak Gölgeler içindeki Mordor Diyarı'nda" |||| ----------------------------------------------------------------------------- |||| "Gece yarısında, İnsanlar uyuduğunda, Bize ay parıldar, Bize yıldızlar ışıldar. Gezeriz, şarkı söyleriz Ve dans ederiz zevkle.
Gece yarısında, İnsanlar uyuduğunda, Çayırlardaki Gürgenlerde, Mekanımızı ararız Ve gezer ve şarkı söyler ve bir rüyayı dans ederiz." |||| ----------------------------------------------------------------------------- |||| "Ay ışığında, ormanın içinden, Elfleri at üstünde geçerken, Gördüm kısa bir süre önce. Duydum borularını öterken, Duydum çanlarını çınlarken. Ak küheylanları taşıyordu, Altından çatal boynuz ve uçuyordu Hızla ileri yaban kuğular gibi, Havada süzülüp gelirken. Selamladı beni Kraliçeleri, Başıyla gülümseyerek, Gülümseyerek at üstünde, önümden geçerken. Bu yeni aşkıma dair mi? Yoksa ölüm mü demekti?"
En son Sahasta tarafından Paz Mayıs 02, 2010 9:45 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Snifer Forum Düzenleyici
| Konu: Geri: Orta Dünya - Şiirleri Paz Mayıs 02, 2010 12:23 pm | |
| Güzel Paylaşım Peki Bunlar Lord Of Ring Filminden mi | |
|
Sahasta Emekli Görevli
| Konu: Geri: Orta Dünya - Şiirleri Paz Mayıs 02, 2010 12:25 pm | |
| Kitaplarından.Daha paylaşacam ama şu an meşgulüm.Bu akşam Yüzüklerin efendisi hakkında herşey paylaşacağım. .Benimde katkım olsun siteye | |
|
Sahasta Emekli Görevli
| Konu: Geri: Orta Dünya - Şiirleri Paz Mayıs 02, 2010 9:35 pm | |
| "Gece yarısında, İnsanlar uyuduğunda, Bize ay parıldar, Bize yıldızlar ışıldar. Gezeriz, şarkı söyleriz Ve dans ederiz zevkle.
Gece yarısında, İnsanlar uyuduğunda, Çayırlardaki Gürgenlerde, Mekanımızı ararız Ve gezer ve şarkı söyler ve bir rüyayı dans ederiz." |||| ----------------------------------------------------------------------------- |||| "Ay ışığında, ormanın içinden, Elfleri at üstünde geçerken, Gördüm kısa bir süre önce. Duydum borularını öterken, Duydum çanlarını çınlarken. Ak küheylanları taşıyordu, Altından çatal boynuz ve uçuyordu Hızla ileri yaban kuğular gibi, Havada süzülüp gelirken. Selamladı beni Kraliçeleri, Başıyla gülümseyerek, Gülümseyerek at üstünde, önümden geçerken. Bu yeni aşkıma dair mi? Yoksa ölüm mü demekti?" | |
|